Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Eπικαιρότητα




Είναι γνωστο που το ΣΥΡΙΖΑ καλουσαν να ψηφισει ο κοσμος ο Ανδρεοπαπανδρεικοι του ΠΑΣΟΚ, δηλαδη η ομαδα Ραφτοπουλου πρωην προεδρου της ΓΣΕΕ με την ΠΑΣΚΕ, ο Αντωνης Κοτσακας πρωην μελος του Ε.Γ. του ΠΑΣΟΚ και φανατικος Ανδρεοπαπανδρεικος. Οι οποιοι όμως δεν συμμετειχαν στα ψηφοδελτια, ουτε μπηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως επισης είναι γνωστο ότι την ΔΗΜΑΡ του Κουβελη στηριζουν οι Σημιτικοι. Μονο ο ιδιος ο Σημιτης δεν βγηκε ανοιχτα να πει ψηφιστε Κουβελη. Το λεει μονο στο κυκλο του. Οποτε αυτά που λεει το παλιομουτρο ο κλεφταρας ο Φλωριδης, μαζι με το κλεφτρονι τον δικαστικο αδερφο του, που πηγε να φτιαξει κομμα με τον Μανο, παραβιαζει ανοιχτες θυρες! Ολοι τα ξερουν! Όπως επισης ότι στο σαπισμενο ΠΑΣΟΚ του Βενιζελου, εχει μεινει μονο ο Βενιζελος και το πρωτοπαλικαρο του ο Λοβερδος, δηλαδη μονο ΠΑΣΟΚ δεν είναι! Και οσο γιαυτο που ειπε ο Βενιζελος, ότι θα διαγραψει τον Γιωργακη τον Παπανδρεου, χεσμενους τους εχουν και τον Γιωργακη και τον Βενιζελο και οι Ανδρεοπαπανδρεικοι και οι Σημιτικοι! Οποτε ας τον παρει να τον τριψει στη κασιδα του! Ειτε τον διαγραψει, ειτε τον κρατησει, τη πουτσα θα τη φαει!



Oσο για τον Καρατζαφερη που ζητησε από τον Σαμαρα 12 βουλευτες να είναι δικοι του, και αυτος του αρνηθηκε, και ο Καρατζαφυρερ θα κατεβει με το ΛΑΟΣ, δικιο εχει. Ο Σαμαρας τι το παιζει? Εχει καταλαβει ότι είναι καραγκιοζης? Ότι πηρε ένα κομμα, και το εκανε μπουρδελο, αποκομμα? Τι το παιζει, γενικος δερβεναγας? Δε παραιτηται καλυτερα λεω γω? Η ΝΔ παει στο 12%, και ουτε θα στημενα γκαλοπ από τα παπαγαλακια του δεν θα τον σωσουν!

H γυναίκα του Μιχαλολιάκου που εκλέχτηκε βουλευτής, το βράδυ των εκλογών είχε παραφρονήσει τελείως. Είχε βγεί στο μπαλκόνι της και φώναζε όλη τη νύχτα "θα πεθάνεται κουμούνια", "κουμούνια ήρθε το τέλος σας", και αλλα τέτοια χαριτωμένα. Δε κοιμήθηκε κανένας στη γειτονιά, μέχρι που ξημέρωσε και ηρέμησε, μάλλον από τον ήλιο, γιατί τα ναζιστικά βαμπίρ τα ενοχλεί. Η οικογένεια μένει στην Πεύκη, σε ένα οροφοδιαμέρισμα, που το έχουν βάψει απέξω γαλανόλευκο. Είναι σαν φυλάκιο στον Έβρο.