Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Ελληνοοθωμανικά



Πέρα από τις γελοίες μαλακίες του σαλτιμπάνκου Τράγκα, αυτό που βλέπει ένας αντικειμενικός παρατηρητής είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση αποδεικνύεται ότι μια χαρά τα πάει. Κρατάει δυνάμεις για όσο μπορεί. 1)Οι Οθωμανοί έχουν ξεφύγει τελείως. Δεν θέλουνε την ΑΟΖ της Ελλάδας, αλλά θέλουνε να σκλαβώσουνε όλα τα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου και να σκλαβώσουν και τους Έλληνες κατοίκους τους. 2)Μπορεί η ΗΠΑ και η Γερμανία και η Ρωσία να είναι υπέρ του σουλτάνου, αλλά προέκυψε ο αστάθμητος παράγωντας της Γαλλίας, και τα πράγματα μπλέχτηκαν. α)Η Γερμανία δεν θέλει να διαλυθεί η ΈνωσηΕυρώ, και θα βάλει τον σουλτάνο στην απ έξω. β)Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να διαλύσουν το ΝΑΤΟ, γιατί αυτό θα γίνει σε ένα πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας
Αποκάλυψη από τον Γιώργο Τράγκα στο Crash: “Η μαριονέτα του Βερολίνου ο Μητσοτάκης έχει πουλήσει το μισό Αιγαίο”




Οι Βορειοαμερικανοι, το ΝΑΤΟ, και η Γερμανία στηρίζουν Ερντογάν. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Η Γαλλία είναι μεγάλη δύναμη, έχει δικούς της στόχους σε όλη τη Μεσόγειο, και ο σουλτάνος καραγκιόζης ερντογάν, με την άδεια και την παρότρυνση των βορειοαμερικάνων, τους μπαίνει ανοιχτά εμπόδιο. Ε, θα τον τσακίσουν!!! Αυτό το έχει καταλάβει ο ρακένδυτος σουλτάνος, γιαυτό έχει αρχίσει να μιλάει ο γελοίος ισλαμοφασίστας που προσπαθεί να επανιδρύσει την αποικιοκρατική Οθωμανική αυτοκρατορία, για "αποικιοκράτες", που οι Έλληνες δεν πρέπει να τους ακολουθούν. Τα Ραφάλ των Γάλλων μπορούν να καταστρέψουν τους οθωμανούς από τη μια στιγμή στην άλλη. Το ζήτημα για τον ρακένδυτο σουλτάνο, είναι οτι οι Γερμανοί έχουν αποφασίσει να πάνε μαζί με τους Γάλλους, και να μην διαλύσουν την ΕνωσηΕυρω. Οι Βορειοαμερικάνοι, που τον παρακίνησαν να εισβάλει στο Ιράκ, στη Συρία, και στη Λιβύη (στα λόγια δήθεν ήταν ενάντιοι), τώρα δεν εμφανίζονται πουθενά. Η Ελλάδα, οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν έχει, δεν μπορεί να κάνει πίσω. Οι οθωμανοί πλέον δεν ζητάνε μόνο νερά της Ελλάδας, ζητάνε πλέον να σκλαβώσουν όλα τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου, να σκλαβώσουν όλους τους Έλληνες που ζουν σε αυτά. Και αυτή είναι η πραγματικότητα.




Γνώμη μου είναι ότι ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, Γερμανία, είναι υπέρ του Σουλτάνου Ισλαμοφασίστα και των Οθωμανών Μογγόλων. Ασκούν αφόρητες πιέσεις στην κυβέρνηση για υποχωρήσεις. Αλλά οι Οθωμανοί Μογγόλοι ζητάνε πλέον όχι απλώς θάλασσα, αλλά να σκλαβώσουν και όλα τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου και τους Έλληνες κατοίκους τους. Κάτι που δεν μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε Ελληνική κυβέρνηση!!! Το τι λέει προπαγανδιστικά ο αληταράς Στόλτενμπεργκ, και οι άλλοι αληταράδες, λίγο πρέπει να μας απασχολεί. Το ζήτημα είναι πλέον να σηκώσουμε πάλι ξανά το κεφάλι, να καταλάβουμε ότι κανείς δεν θα μας βοηθήσει, τουλάχιστον να αντισταθούμε ελεύθεροι. Και για όποιους ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι παίζεται, ο ελληνικός στρατός που πήγε στο Καστελόριζο με το πλοίο της γραμμής, φανερά, με δημοσιογραφικές κάμερες, αντί να πάνε μυστικά με στρατιωτικά αποβατικά, σημαίνει ότι η ΕΥΠ έδωσε πληροφορία ότι οι Οθωμανοί τουρκομογγόλοι ετοιμάζονται για απόβαση. Και η Ελλάδα είπε, εδώ είμαστε, ελάτε!