Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτό είναι το επίσημο κείμενο που κατατέθηκε στην ύπατη αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών και στην Ελληνική Κυβέρνηση !!!!



Η ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΞΕΚΊΝΗΣΕ !!!
Πάμε όλοι ΜΑΖΊ !!!
Αυτό είναι το επίσημο κείμενο που κατατέθηκε στην ύπατη αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών και στην Ελληνική Κυβέρνηση !!!!
WE, The People of Lesvos (Lesbos Island, Greece)
are negatively impacted by asylum and migration
Εμείς, οι γηγενείς άνθρωποι της Λέσβου
Προοίμιο:
Είμαστε οι αυτόχθονες άνθρωποι που ζουν στην επικράτειά μας (στο νησί της Λέσβου) εδώ και αιώνες.
Εμείς, ως Έλληνες, έχουμε ξεχωριστά έθιμα, παραδόσεις, τη γλώσσα μας και την ξεχωριστή ιστορία μας. Αυτό είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε και να διατηρήσουμε για τις μελλοντικές μας γενιές. Είμαστε ο παλαιότερος πολιτισμός της Ευρώπης!
Εμείς, οι ντόπιοι γίναμε δέκτες αμέτρητων μεταναστών, εκ των οποίων πολύ λίγοι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αληθινοί πρόσφυγες.
Οι στόχοι του ΟΗΕ, η Ατζέντα 2021, 2030, και οι διεθνείς δεσμεύσεις όπως η Διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη για τους Πρόσφυγες και τους Μετανάστες (2016) και τα δύο νομικά πλαίσια του, το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τους Πρόσφυγες (2018) και το Παγκόσμιο Σύμφωνο για μετανάστες (2018) μας επηρεάζουν πάρα πολύ αρνητικά.
Ακόμα και σε εμάς, στον ελληνικό λαό, στη γενέτειρα της Δημοκρατίας,δεν μας δόθηκε το δικαίωμα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ (Free, Prior, Informed Consent “FPIC”)!
Αντ 'αυτού, οι Εκλεγμένοι Αντιπρόσωποί μας υιοθέτησαν αυτές τις νέες διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς το “FPIC” μας, στο όνομά μας! Κανένας Έλληνας δεν το ήξερε. Επίσης, κανένας γείτονάς μας, Γερμανός, Ιταλός, Ισπανός, δεν το γνώριζε και δεν ενημερώθηκε ούτε ζητήθηκε η συγκατάθεσή του.
Δεν έχουμε ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ. Όλοι οι λαοί έχουν το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση.Το δικαίωμα ενός λαού στην αυτοδιάθεση είναι μια βασική αρχή του σύγχρονου διεθνούς δικαίου (κανόνας jus cogens), δεσμευτική, όπως έγκυρα ερμηνεύεται στους κανόνες του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Αυτή η αρχή αναφέρει ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να επιλέγουν ελεύθερα την κυριαρχία τους και το διεθνές πολιτικό καθεστώς τους χωρίς παρέμβαση.
Παρόλα αυτά, έχουν ληφθεί αποφάσεις σε επίπεδο Ηνωμένων Εθνών και Ε.Ε. για τους λαούς της Ευρώπης, χωρίς το “F.P.I.C.” μας, και τελικά εμείς πληρώνουμε το τίμημα.
Ο τρόπος ζωής μας αλλάζει ριζικά:
● ο πολιτισμός μας,
● η παιδεία μας,
● η γλώσσα μας,
● η ευημερία μας,
● η θρησκεία μας
● η οικονομία μας
● η ασφάλειά μας.
Μέσω της αναγκαστικής μεταφοράς πληθυσμού και της εμφύτευσης εποίκων, σε υπερβολικό βαθμό, ενάντια στη θέλησή μας και χωρίς τη συγκατάθεσή μας, χάνουμε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων μας κατά το διεθνές δίκαιο. Ως αυτόχθονες άνθρωποι, γηγενείς, έχουμε το δικαίωμα στα προγονικά εδάφη, με τα σύνορά μας και το έθνος μας. Μόλις αντικατασταθούμε ή αναμειχθούμε με λαούς κυρίως από την Αφρική και την Ανατολία, όπως έχει σχεδιαστεί από τις Ατζέντες των Ηνωμένων Εθνών και των Υψηλών Οικονομικών Δυνάμεων, δεν θα έχουμε πλέον δικαιώματα στην επικράτειά μας, επειδή γινόμαστε απλώς, πολίτες αριθμοί διαβατηρίων ενός κράτους, και τελικά ενός κράτους της Ε.Ε., που λειτουργεί ως δορυφόρος των Ηνωμένων Εθνών.
Είμαστε ενήμεροι για τη Διακήρυξη της Μεταφοράς Πληθυσμών και Εμφύτευσης Εποίκων. Παρότι σχεδιάστηκε για μειονότητες,σύντομα θα γίνουμε εμείς αυτές ακριβώς. Επομένως,τα ακόλουθα άρθρα ισχύουν για μας και πρέπει να ληφθούν υπόψη:
Αποσπάσματα:
Άρθρο 3
Οι παράνομες μεταφορές πληθυσμού συνεπάγονται πρακτική ή πολιτική που έχει ως σκοπό ή αποτέλεσμα τη μετακίνηση ανθρώπων εντός ή εκτός μιας περιοχής - είτε εντός ή εκτός διεθνών συνόρων, είτε εντός ή εκτός κατοικημένης περιοχής - χωρίς την ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεση του μεταφερθέντος πληθυσμού και του όποιου πληθυσμού υποδοχής.
Άρθρο 4
Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να παραμείνει σε ειρήνη, ασφάλεια και αξιοπρέπεια στο σπίτι του, στη γη του και στη χώρα του. Άρθρο 6 Πρακτικές και πολιτικές που έχουν σκοπό ή αποτέλεσμα την αλλαγή της δημογραφικής σύνθεσης της περιοχής στην οποία κατοικεί εθνική, πολιτισμική, γλωσσική, ή άλλη μειονότητα ή ιθαγενής πληθυσμός και γίνονται με απέλαση, εκτοπισμό, εμφύτευση εποίκων ή με συνδυασμό αυτών είναι παράνομες.
Άρθρο 7
Η μεταφορά πληθυσμού ή η ανταλλαγή πληθυσμών δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν με διεθνή συμφωνία όταν παραβιάζονται θεμελιώδεις κανόνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα ή επιτακτικοί κανόνες του διεθνούς δικαίου.
Άρθρο 8
Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα σε ......αποκατάσταση περιουσιακών στοιχείων των οποίων στερήθηκαν σε σχέση με ή ως αποτέλεσμα μεταφοράς πληθυσμού, αποζημίωση για οποιαδήποτε περιουσία που δεν μπορεί να αποκατασταθεί σε αυτόν, και οποιεσδήποτε άλλες αποζημιώσεις που προβλέπονται από το διεθνές δίκαιο.
Άρθρο 9
Οι παραπάνω πρακτικές μεταφοράς πληθυσμού αποτελούν διεθνώς παράνομες πράξεις που συνιστούν κρατική ευθύνη και ατομική ποινική ευθύνη.
Άρθρο 10
Όταν διαπράττονται ενέργειες ή παραλείψεις που απαγορεύονται στην παρούσα Διακήρυξη, η διεθνής κοινότητα στο σύνολό της και τα μεμονωμένα κράτη, έχουν την υποχρέωση: (α) να μην αναγνωρίζουν ως νόμιμη την κατάσταση που δημιουργείται από τέτοιες πράξεις ÅE β) σε συνεχιζόμενες καταστάσεις, να διασφαλιστεί η άμεση παύση αυτών και η αναστροφή των επιβλαβών συνεπειών (γ) να μην παρέχει βοήθεια ή υποστήριξη, οικονομική ή άλλη, στο Κράτος που έχει διαπράξει ή διαπράττει τέτοια πράξη ώστε να μην διατηρείται ή ενισχύεται η κατάσταση που δημιουργείται από την εν λόγω πράξη.
Άρθρο 11
Τα κράτη θεσπίζουν μέτρα που αποσκοπούν στην πρόληψη της εμφάνισης μετακινήσεων πληθυσμού και της εμφύτευσης εποίκων,…
Εν τω μεταξύ, γνωρίζουμε πλέον τη Μελέτη Αντικατάστασης και Μετανάστευσης(2000) του Τμήματος των Οικονομικών και Κοινωνικών Σχέσεων των Ηνωμένων Εθνών (U.N. DESA), η οποία αποτέλεσε
2020:
Φέτος, στις αρχές του 2020, ξαφνικά μάθαμε ότι επρόκειτο να δημιουργηθεί μια ακόμη επίσημη πλέον δομή για την ανακούφιση του υπερφορτωμένου καταυλισμού στη Μόρια. Μια προτεινόμενη τοποθεσία “hot spot” ήταν στα βουνά του Μανταμάδου - Καράβα. Το άλλο ήταν στο δάσος μεταξύ Καλλονής και Μυτιλήνης. Θα κόστιζε εκατομμύρια, γιατί δεν υπήρχε καθόλου υποδομή, όπως νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, αποχέτευση. Αυτοί οι καταυλισμοί αποτελούν μέρος της λεγόμενης “hot spot” έννοιας που αναπτύχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2015, την οποία επαίνεσε ως “επιτυχία” της, στα τέλη του περασμένου έτους.
Τότε συνειδητοποιήσαμε ότι αυτός ο εφιάλτης δεν θα τελείωνε ποτέ. Ήταν επίσης η στιγμή, όταν ολόκληρο το νησί αντιστάθηκε. Το ίδιο έκαναν και οι γείτονές μας, στο νησί της Χίου. Τρακτέρ και εργάτες έφτασαν για να καθαρίσουν τον προτεινόμενο χώρο, για να χτίσουν την νέα δομή. Επιχειρηματίες, κτηνοτρόφοι, αγρότες, νέοι και ηλικιωμένοι πολίτες, οποιασδήποτε πολιτικής θέσης, δίπλα-δίπλα διαμαρτυρηθήκαμε ενάντια στα σχέδια αυτά. Η ελληνική κυβέρνηση χρησιμοποίησε ειδικές δυνάμεις καταστολής (M.A.T.) από την ηπειρωτική χώρα - για να εμποδίσει την ειρηνική διαμαρτυρία μας, καθώς και για να προστατεύσει τα φορτηγά και τους εκσκαφείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένοι άνδρες των M.A.T. δεν μιλούσαν την ελληνική μας γλώσσα, αλλά γλώσσα που δεν καταλαβαίναμε. Η κυβέρνησή μας έκανε, αυτό που έκανε η Γαλλική κυβέρνηση για την καταστολή των διαδηλώσεων των “Κίτρινων Γιλέκων” στη Γαλλία. Επίσης εκεί, όπως μάθαμε, η Γαλλική κυβέρνηση χρησιμοποίησε ξένους για να χρησιμοποιήσει βία εναντίον του δικού της λαού, σε Γαλλική επικράτεια.
Αλλά εμείς είμασταν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε καμία εργασία στο χώρο αυτό. Σύντομα η κατάσταση κλιμακώθηκε, για τρεις μέρες και τρεις νύχτες αγωνιζόμενοι ενάντια στα Μ.Α.Τ. που πετούσαν βόμβες αερίου, δακρυγόνα και μας χτυπούσαν άγρια, αλλά εμείς, ο λαός της Λέσβου, υπερισχύσαμε.
Το M.A.T. κλήθηκαν επιτέλους να απομακρυνθούν από το νησί μας. Παραμένουμε ωστόσο αποφασισμένοι και επιμένουμε στο ότι δεν θέλουμε άλλη δομή στο νησί μας. Στην πραγματικότητα, θέλουμε να κλείσουν όλες οι δομές και όλοι οι παράνομοι μετανάστες να φύγουν.
Αυτό είναι το νησί μας, το σπίτι μας.
Θέλουμε να ευδοκιμήσουμε, να εργαστούμε με τον τουρισμό ή τους αγρούς μας, να συνεχίσουμε και να διατηρήσουμε τον τρόπο ζωής μας, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειάς μας, να ζήσουμε σε ειρήνη και ευημερία καθώς και να παραμείνουμε Χριστιανοί........