Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Γιατί ο πόλεμος των δυτικών αποικιοκρατών δεν θα είναι πόλεμος της ''χριστιανικής Δύσης'' κατά ''φονταμενταλιστικού Ιράν''….



Τραμπ: θα χτυπήσουμε 52 θέσεις του Ιράν…/Οι ΗΠΑ ήδη κήρυξαν τον πόλεμο στο Ιράν αφού σκότωσαν το νο2 σύμβολό του..Οι αρμάδες των αεροπλανοφόρων ΗΠΑ USS Bataan (LDH-5) κι USS Harry STruman (CVN-75) κατευθύνονται προς ιρανικές ακτές… Γιατί δεν θα είναι πόλεμος της ''χριστιανικής Δύσης'' κατά ''φονταμενταλιστικού Ιράν''….
05/01/2020
Η ναυτική αρμάδα του αμερικάνικου αεροπλανοφόρου USS Bataan (LDH-5) με την 26η Πεζοναυτική εκστρατευτική Μονάδα που μεταφέρει F-35s και σχεδόν 2.000 πεζοναύτες, είναι εν πλω προς τις ιρανικές ακτές όπου θα ενωθεί με την αρμάδα του αεροπλανοφόρου USS Harry STruman (CVN-75) που είναι ήδη στην ζώνη.
Είναι αναμφίβολο, ας μην υπάρχουν αυταπάτες ότι οι ΗΠΑ κήρυξαν τον πόλεμο κατά του Ιράν αφού δολοφόνησαν άνανδρα με τρομοκρατικό χτύπημα εκτός μάχης το νο 2 μετά τον Αγιατολλάχ Χαμεινί του Ιράν καθώς ο Σουλειμανί ήταν σύμβολο όχι μόνο για το Ιράν αλλά με τεράστια απήχηση όχι μόνο στη Μ Ανατολή. Άλλωστε το ΥΠΕΞ ΗΠΑ σήμερα τον καθιστά υπεύθυνο για θάνατο 600 και πλέον Αμερικανών στο Ιράκ. Αν το πέτυχε αυτό ο Ιρανός στρατηγός κατά κατοχικών στρατευμάτων στο κατακτημένο Ιράκ μετά από τον πόλεμο Κόλπου τότε πρόκειται όντως για ήρωα Αντίστασης ολκής. Μόνοι τους οι Αμερικανοί τον καθιστούν σύμβολο της Παγκόσμιας Αντίστασης κατά του ιμπεριαλισμού τους….
Δεν θα είναι ένας πόλεμος όπως τον θέλει το Πεντάγωνο. Δεν θα ορίσει αυτό τα στρατόπεδα. Δεν είναι πόλεμος χριστιανικής Δύσης κατά φονταμενταλιστικού Ιράν.Γιατί οι φιλο-ιρανικές δυνάμεις πολέμησαν το φασιστικό ισλάμ (Daesh, Al Nusra κ.α) σε όλα τα μέτωπα Ιράκ, Συρίας,Υεμένης, γιατί η Δύση είναι απο-χριστιανοποιημένη και επιπλέον γιατί είναι όρος οξύμωρος το η χριστιανική Δύση όταν ο πυρήνας της ”χριστιανικής Δύσης” είναι το Ισραήλ που δια των θεοκρατικών του προδιαγραφών, εσχατολογικά έχει το πλέον ενάντια στο Χριστό χαρακτήρα κάτι που αποσιωπείται συστηματικά από τους εγχώριους συντηρητικούς αγκιτάτορες της συμμαχίας Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ.. Το ”πολιτικά ορθό” ούτε σε αυτή την περίπτωση ευσταθεί…
Θα είναι ένας πόλεμος της Παγκόσμιας Αντίστασης ανεξαρτήτως θρησκείας, φυλής,έθνους κατά του αμερικάνικου πολεμοχαρούς σκοταδιστικού ιμπεριαλισμού που έχει υποδουλώσει ως και τους Συμμάχους του….Και το Ιράν είναι με τον άξονα της Αντίστασης…..
Ο Τραμπ στο twitter του πριν λίγο αναφέρει την πρώτη φάση του πολέμου κατά Ιράν:
”Αφήστε αυτό να χρησιμεύσει ως ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ότι εάν το Ιράν χτυπήσει οποιονδήποτε Αμερικανό ή αμερικανικό ενεργητικό, έχουμε στοχεύσει 52 ιρανικές θέσεις (που αντιπροσωπεύουν τους 52 Αμερικάνους ομήρους που πάρθηκαν από το Ιράν πριν πολλά χρόνια), κάποιες σε πολύ υψηλό επίπεδο και σημαντικές για το Ιράν και τον ιρανικό πολιτισμό και οι στόχοι αυτοί και το Ιράν το ίδιο θα χτυπηθούν πολύ γρήγορα και πολύ σκληρά. Οι ΗΠΑ δεν θέλουν περισσότερες απειλές!”
”Το USS Bataan (LHD-5) πολεμικό πλοίο αμφίβιας επίθεσης με εκατοντάδες πεζοναύτες καθώς και 44 αεροσκάφη από USMC‘s VMM-365 και VMA-542 συμπεριλαμβάνοντας 8 AV-8B(R) και μαχητικά κατευθύνεται στον Περσικό για να πάρει μέρος σε μια πιθανή επιχείρηση κατά των IRGC” επιβεβαιώνει τώρα ο Babak Taghvaee, ειδικός αναλυτής θεμάτων άμυνας και συνεργάτης του BBC Persia..
To Iράν ταυτοποίησε 35 στόχους ζωτικής σημασίας των ΗΠΑ στο βεληνεκές των πυραύλων του στην περιοχή της Μ Ανατολής αλλά και σεTel Aviv.
«Θα εκδικηθούμε για το Soleimani,και το Ιράν ταυτοποίησε 35 αμερικανικές θέσεις ζωτικής σημασίας στην περιοχή αλλά και στο Tel Aviv, ως όντως μελλοντικούς στόχους» δήλωσε στο πρακτορείο Tasnim ο Ghulam Ali Abu Hamza, διοικητής των IRGC στην επαρχία Kerman στην ομώνυμη πόλη γεννήθηκε ο Σουλεϊμάνι.