Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Για την Ελένη Τοπαλούδη



Η φίλη της κατήγγειλε ότι η Ελένη Τοπαλούδη είχε βιασθεί πριν από 3αληταράδες φοιτητές οι οποίοι κατέγραψαν το βιασμό και στα κινητά τους, και το κυκλοφορούσαν! Είχε πάει να το καταγγείλει στην αστυνομία, αλλά η αστυνομία δεν το δέχτηκε και ούτε καν κατέγραψε την καταγγελία! Πιθανόν οι σκατόμπατσοι ήταν Ροδίτες! Πήγαινε σε ψυχολόγο η Ελένη για να το ξεπεράσει! Εάν πάρουμε και αυτά που έγραψε χθες στη σελίδα του ο αληταράς κουμπάρος του περιφερειάρχη, και στέλεχος της ΝΔ στη Ρόδο, η υπόθεση βρωμάει από παντού! Πρέπει να πάει ανακριτής και εισαγγελέας από την Αθήνα, γιατί όλοι οι βρωμοροδίτες νεοδημοκράτες αλήτες κωλοδεξιοί είναι ανακτεμένοι στη δολοφονία, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αυτά που λες, εσύ κιόλας που είσαι και γυναίκα, με βγάζουν από τα ρούχα μου!!! Προσπαθείς να δικαιολογήσεις τους φονιάδες και τους άλλους3 αληταράδες κωλοδεξιούς???
Ακόμα το φέρνω βαριά στη συνειδησή μου, όταν μικρός, 20 χρονών, καθόμαστε με ένα φίλο μου στο περίπτερο μεσημέρι,  και βλέπουμε στα 100 μέτρα μια κοπέλα και ένα αγόρι. Το αγόρι ήταν σε μια cross μηχανή. Ξαφνικά τη πετάει χάμω τη μηχανή, και αρχίζει να πλακώνει στα μπουνίδια το κορίτσι. Τρέξαμε αμέσως, νομίζοντας ότι είναι ζευγάρι, γιατί η κοπέλα δεν φώναζε βοήθεια, και προσπαθήσαμε να τους χωρίσουμε, λεγοντας ότι δεν είναι σωστό το ξύλο και μάλιστα στη μέση του δρόμου. Ο αληταράς έφυγε και προσπαθούσε να βάλει μπρος τη μηχανή του που είχε μπουκώσει επειδή την είχε πετάξει κάτω. Πήραμε τη κοπέλα στο περίπτερο, της δώσαμε νερό, και της λέγαμε ότι δεν είναι σωστό ζευγάρια να πλακώνονται στη μέση της πλατείας. Και μας λέει ότι δεν τον ξέρω, μου έκανε καμάκι από τον ηλεκτρικό σταθμο, δεν του απαντούσα γιατί είχα φοβηθεί, και κατέβηκε και με πλάκωσε στο ξύλο. Μέχρι να τρέξουμε να προλάβουμε τον αληταρά, που δεν θα έβγαινε ζωντανός από τα χέρια μας, και ήταν και στο ύψος μας. είχε καταφέρει ο καθίκης να τη βάλει μπροστά, και έφυγε με κωλιές. Δεν καταφέραμε ούτε τον αριθμό του να πάρουμε. Ρώτησα τη κοπέλα γιατί δεν φώναζε βοήθεια, κάτι τέλος πάντων, και μου είπε ότι είχε παγώσει από το φόβο της γιατί νόμιζε ότι θα την σκότωνε.
Η Ελενη είχε σχέση με τον Αλβανό, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι Αλβανός, γιατί ο ίδιος το έκρυβε! Οι δημοσιογράφοι το ανακάλυψαν τώρα. Και πήγε σε ένα σπίτι με το αγόρι της! Δεν της ήταν άγνωστος! Και καλά κάνεις και δεν μιλάς, αφού δεν ξέρεις τις ειδήσεις, Γιατί παραπληροφορείς!
Και όλοι οι Ροδίτες είπαν από την αρχή, προσέχτε το πλουσιόπαιδο τον ελληναρά να μη γλιτώσει γιατί έχει άκρες.

 Ο αληταρας Ροδιτης, όπως ειχε καταγγειλει ο διευθυντης του Λυκειου που πηγαινε ηταν σε συμμορια, και η συμμορια του ειχε ερθει σε αντιπαραθεση με μια συμμορια Αλβανων που πηγαιναν στο ιδιο σχολειο, και ο αληταρας ειχε μαχαιρωσει έναν αλβανο της αντιπαλης συμμοριας. Ο διευθυντης το κατηγγειλε στην αστυνομια, αλλα επειδη η οικογενεια του ηταν ματσωμενη και ειχε ακρες στην αστυνομια, η υποθεση θαφτηκε.



Οργή για την ανάρτηση στελέχους της ΝΔ για τη φοιτήτρια στη Ρόδο
Μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσει ανάρτηση στο facebook που έκανε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο με αφορμή τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.
Όταν μιλάμε για κουλτούρα του βιασμού μιλάμε για όσα ακούγονται μετά από ένα βιασμό που έγινε γνωστός, όπως αυτός της άτυχης φοιτήτριας που θύτης και θύμα εξισώνονται και στις περισσότερες φορές φταίει κιόλας το θύμα.
Με αυτή την κουλτούρα φαίνεται πως μεγάλωσε και ο Π. Ε. ο οποίος με μία αισχρή ανάρτησή του ενοχοποιεί το θύμα γράφοντας πως «εκδιδόταν, και μάλιστα με λαθρομετανάστες».
Αυτά που γράφει ο εν λόγω και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη ζωή του κοριτσιού αλλά είναι άμεσα δεμένα με την κουλτούρα του βιασμού που έχει διαποτίσει το το μεγάλωμα γενεών και γενεών:
«Δεν πρέπει να γυρνάς μόνη σου τα βράδια», «Μην δείχνεις τόσο πολύ δέρμα», «Άσε και κάτι στη φαντασία», «είχες πιει;», «φλέρταρες μαζί του;», «φορούσες κοντή φούστα;», «πως κάνεις έτσι, σε θέλει γι’ αυτό συμπεριφέρεται έτσι», «φέρσου σαν άντρας», «οι άντρες είναι άντρες», «άντρας είσαι βαλ’ την κάτω»…
και ο κατάλογος δεν έχει σταματημό.
Μετά την κατακραυγή η ανάρτηση κατέβηκε από το προφίλ του ΠΕ.
Διαβάστε την ανάρτηση:
«Τελικά τα σχόλια για τη φοιτήτρια από αυτούς που τη γνωρίζουν λένε ακριβώς το αντίθετα από αυτά που λένε οι γονείς της. Ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο... που κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά. Κρίμα για την κατάληξη της... Να διευκρινίσω ότι λυπάμαι πολύ για την κατάληξη, δεν αξίζει σε κανέναν τέτοιο τέλος και λυπάμαι να ακούω για τέτοια πράγματα το όμορφο νησί μας το οποίο είναι φιλήσυχο. Έχει πάρει λάθος δρόμο η κοινωνία μας. Πολύ λάθος»
Σχολιο.- Βγήκε ένα καθίκι από τη Ρόδο που συνδέεται με την οικογένεια του ντόπιου φονιά και έγραψε στο FB χυδαιότητες σε βάρος του δολοφονημένου κοριτσιού.
Είναι δυνατόν; Κι όμως...
Σχολιο.- Για τον κουμπάρο του περιφερειάρχη και τοπικό στέλεχος της ΝΔ λες;
Σχολιο.- Ναι..
Σχολιο.- Έχει κλείσει το προφίλ του στο facebook το καθίκι αυτό. Η το έχει μόνο για φίλους ορατό. Μάλλον έφαγε το κράξιμο που του άξιζε και το έκλεισε το καθίκι!
Σχολιο.- Εγώ διάβασα σε Τοπική Εφημερίδα τέτοια σχόλια...
Σχολιο.- Ο ελληναρας φονιας είναι πλουσιοπαιδο της Ροδου ρε παιδια. Εχει βρωμιαρικες ακρες σε ολες τις κωλοφυλλαδεςτης Ροδου. Από την αρχη προειδοποιουσαν οι Ροδιτες, προσεχτε τον αληταρα το πλουσιοπαιδο μη τη γλιτωσει….
https://litlepost.blogspot.com/2018/12/6-2018.html



Φονικό Ρόδου - Πρώην φίλη 19χρονου: «Ήταν βίαιος γι' αυτό τον χώρισα»
06 Δεκεμβρίου 2018 20:24
Σε επώνυμη καταγγελία προχώρησε μία νεαρή από την Ρόδο - Σοκαρισμένη από την αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών αφού είχε σχέση με τον 19χρονο
«Ήταν βίαιος, δεν είχε συναισθήματα, ήταν γενικά περίεργος και ήθελε μόνο σεξ» είπε η πρώην σύντροφος του 19χρονου, που αποκάλυψε ότι την είχε χτυπήσει και τελικά αναγκάστηκε να τον χωρίσει.
Σε επώνυμη καταγγελία προχώρησε μία νεαρή από την Ρόδο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Είπε χαρακτηριστικά: «Ο Ροδίτης είχε προτείνει και σε μένα να συναντηθούμε με έναν φίλο του. Τον είχα γνωρίσει στο κάμπινγκ κι από εκεί υπήρξε επικοινωνία στο facebook» είπε η κοπέλα στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιανας Στεφανιδου και πρόσθεσε: «Μου φαινόταν εντάξει άτομο. Δεν μου ακούστηκε παράξενο να έρθει να με πάρει βόλτα με τον φίλο του, που ήταν και δικό του το αμάξι. Είχαμε ερωτική συζήτηση. Εγώ δεν βρέθηκα μαζί του. Η τελευταία επικοινωνία ήταν να έρθει να με πάρει βόλτα με έναν φίλο του. Έκλεισε το κινητό μου από μπαταρία και δεν πήγα. Ανοιξα την τηλεόραση και είδα την φωτογραφία του μετά τα όσα έγιναν με τον φόνο. Με πήρε τηλέφωνο σπίτι ένας φίλος μου και είπε δες τηλεόραση, έπιασαν αυτόν που ήθελες να βγεις. Έχω σοκαριστεί θα μπορούσα να είμαι κι εγώ στη θέση της. Είχα τον Θεό μαζί μου».
https://litlepost.blogspot.com/2018/12/6-2018.html



Ακρίτα για την δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδου: «Ο βιασμός δεν είναι σεξ. Καταλάβατε καθάρματα;»
Τετάρτη 5 Δεκέμβριος 2018 | 04:17:40

Έξαλλη με τα σεξιστικά σχόλια που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο σχετικά με την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στην Ρόδο, η Ελενα Ακρίτα ανέβασε το δικό της σχόλιο για τον βιασμό. Ο βιασμός δεν είναι σεξ, ο βιασμός είναι βία γράφει και το όχι της κοπέλας πυροδότησε το έγκλημα. Και καταλήγει: Καταλάβατε καθάρματα;
Γράφει η Ελενα Ακρίτα στη σελιδα της στο facebook:
Οι δυο άντρες στην Ρόδο της ζήτησαν ερωτική συνεύρεση. Είπε ‘όχι’. Την δολοφόνησαν γι’ αυτό το ‘όχι’. Ο βιασμός δεν είναι σέξ ο βιασμός είναι βία- Το ‘όχι’ του κοριτσιού την πυροδότησε, καταλάβατε καθάρματα;
https://litlepost.blogspot.com/2018/12/5-2018.html



Τα πρόσωπα τους! Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο – Τα προφίλ τους στο facebook
Tα προφίλ και τα οργισμένα σχόλια στις φωτογραφίες τους
Ο Κούκουρας το πλουσιοπαιδο έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν Αρχές και σχολεία λόγω του κακού του χαρακτήρα, που σε πολλές περιπτώσεις έφτασε στα όρια και στην Αστυνομία. Πρόκειται για τον Μανώλη Κούκουρα, 20 χρόνων που ζει στη Λίνδο, η οικογένεια του έχει τρία – τέσσερα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Πεύκους. εστιατόρια, κινέζικο εστιατόριο, καφετέριες και μικρό ξενοδοχείο.
Μόλις έγινε γνωστό το όνομα και του Αλβανού: Πρόκειται για τον 19χρονο Λουτσάϊ Αλέξανδρο, που στο προφιλ του παριστανει τον Ελληνα σαν Λουτσης. Και τα δυο καθαρματα ειναι μπολντιμπιλντεραδες.
Οι δύο νεαροί είχαν μεταβεί στο σπίτι της νεαρής και την έπεισαν να πάνε βόλτα στο εξοχικό του Μανώλη τον οποίο είχε γνωρίσει από το καλοκαίρι. Εκεί της ζήτησαν να συνευρεθεί μαζί τους και εκείνη αρνήθηκε. Τότε ο ένας εκ των δύο την κτύπησε στο κεφάλι. Εκείνη ζαλίστηκε και έπεσε κάτω. Τρίτο άτομο ίσως να έδωσε την ιδέα να φορτωθεί στο φορτηγάκι και να πεταχτεί στη θάλασσα. Αυτό έγινε και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του Μανώλη. Τα ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του κοριτσιού βρέθηκαν στο σημείο απ’ όπου την έριξαν στη θάλασσα.
ΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, συνήγορος του Κούκουρα: Ο κ. Δημητριάδης πριν από λίγο δήλωσε πως ο Μανώλης Κούκουρας δεν έχει εμπλοκή στην δεύτερη φάση της υπόθεσης, δηλαδή, στο ρίξιμο της κοπέλας στη θάλασσα. Αυτό, αν επαληθευτεί από τα υπόλοιπα στοιχεία φανερώνει εμπλοκή στην υπόθεση ενός ακόμη ατόμου που σίγουρα βοήθησε τον 19χρονο Αλβανό να κάνει την πράξη!
Πάντως νεότερες πληροφορίες λένε πως ο Κούκουρας αρνείται τις κατηγορίες και ζητά προθεσμία για να απολογηθεί.
https://litlepost.blogspot.com/2018/12/4-2018.html



Ακροδεξιος στάζει χολή με αφορμή τον θάνατο της φοιτήτριας στη Ρόδο
Δευτερα, 3 Δεκεμβρίου 2018, 13:47
Στόχος επίθεσης από ακροδεξιο χρήστη του διαδικτύου με φασίζουσες ιδεολογίες Γιαννη Παπαδοπουλο έγινε το προφίλ που διατηρούσε στο Facebook η 21χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε δολοφονημένη στη Ρόδο.
Από τη στιγμή που η είδηση του θανάτου της νεαρής έγινε γνωστή, ένας χρήστης του διαδικτύου, από αυτούς που κατά καιρούς εκμεταλλεύονται τον ελεύθερο αέρα του διαδικτύου για να εμέσουν τις ακραίες και ρατσιστικές απόψεις τους, έσπευσε να «στήσει διαδικτυακό πανηγύρι» γράφοντας λέξεις και εκφράσεις που θα έκαναν ακόμα και τον Χίτλερ να κοκκινίσει. Εκφρραζοντας αποψεις ότι η δολοφονημενη, δολοφονηθηκε από λαθρομετααναστες, και εκανε παρεα μαζι τους γιατι ηταν συριζαια, οποτε καλα να παθει. Όλα αυτά χωρις να εχει βγαλει πορισμα η αστυνομμια ποιος τη δολοφονησε και για ποιο λογο..
Ελπίζουμε οι κεραίες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να είναι ανοιχτές καθώς η παρέμβασή της θεωρείται επιβεβλημένη.
Το litlepost blog παρουσιάζει τις δημοσιεύσεις από το προφίλ της άτυχης κοπέλας χωρίς καμία παρέμβαση, προκειμένου η αθλιότητα του εν λόγω χρήστη να αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο.
https://litlepost.blogspot.com/2018/12/3-2018.html