Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Για τον Δημήτρη Κουφοντίνα


 Οι νεοδημοκρατες δεξιοι και ακροδεξιοι και τα δημοσιοκαφρικα παπαγαλακια τους ζητανε δηλωση μετανοιας από τον Δ. Κουφοντινα
Να θυμισουμε. Ο Stylianos Pattakos, ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη για τα ... πταίσματα που διέπραξε εναντίον της δημοκρατίας και τόσων ανθρώπων, για να παίρνει άδειες ή για να αποφυλακιστεί και να αποβιώσει ελεύθερος (τα τελευταία 25 έτη της ζωής του) και πλήρης ημερών στα 104! Αντίθετα δήλωνε υπερήφανος για τις πράξεις του και για το ότι "μας έσωσε" (κι αυτός).




Το ΚΚΕ «αδειάζει» Κανέλλη στο θέμα Κουφοντίνα
9/11/2017
http://litlepost.blogspot.gr/2017/11/9-2017.html
Αδειάζει την βουλευτή Λιάνα Κανέλλη το ΚΚΕ αναφορικά με το θέμα της 48ωρης άδειας που έλαβε ο Δημήτρης Κουφοντίνας.
Η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, είχε χαρακτηρίσει «βαθιά προβοκατόρικη» την απόφαση για παροχή άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Το ΚΚΕ σε σχετική ανακοίνωσή του, ωστόσο, αναφέρει «το κατοχυρωμένο δικαίωμα στις άδειες κρατουμένων, που προβλέπεται στη σχετική νομοθεσία, είναι αναφαίρετο και πρέπει να γίνεται σεβαστό χωρίς διακρίσεις».
«Αυτό, φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί τις απόψεις και πράξεις του συγκεκριμένου, που διαχρονικά αξιοποιούνταν και στρέφονταν ενάντια στο εργατικό – λαϊκό κίνημα», σημειώνει το ΚΚΕ.
Και καταλήγει: «η αντιπαράθεση, που τροφοδοτείται απ’ την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τη ΝΔ γύρω απ’ το ζήτημα, υπηρετεί άλλου είδους πολιτικές σκοπιμότητες».



Βγήκε ο Κουφοντίνας για 2-3 μέρες που το δικαιούνταν εδώ και 15 χρόνια και τα δημοσιογραφικα παπαγαλακια εχουν αφηνιασει. ΚΡΙΜΑ. Ένα κρασί ρε παιδιά να πιούνε.



Το ζήτημα της άδειας του Κουφοντίνα ειναι η ζήτημα εφαρμογής του αστικού νόμου, του νόμου της αστικής δικαιοσύνης που μεχρι χθες το αρνούνταν σε αυτόν, στα πλαίσια μιας κατάστασης καθεστωτος έκτακτης ανάγκης, με καθοριστική την παρέμβαση του Μητσοτακεικου.
Για την υποθεση Κουφοντίνα και περί αυτόν ειναι ομως προσβολή στο νόμο να αρνούνται - για λόγους σκοπιμότητας, για λόγους πολιτικής αλητείας, για λόγους προσωπικής αντεκδίκησης , να μην τον εφαρμόζουν.
Σχολιο.- Για την υποθεση Κουφοντίνα όμως γινεται σπέκουλα περί προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που κάνουν οι συριζαίοι για να ξεχαστούν απειλές τους περί πλειστηριασμών, φορολογικές αφαιμάξεις κλπ,