Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Προφυλακιστέος ο 35χρονος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 27χρονης συζύγου του



Προφυλακιστέος ο 35χρονος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 27χρονης συζύγου του

Προφυλακιστέος με σύμφωνα γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε πριν από λίγη ώρα ο 35χρονος από την Πέτρα Πρέβεζας για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 27χρονης συζύγου του.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, o 35χρονος, ομολόγησε την πράξη του, ότι αυτός χτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι τη σύζυγο του. Τελείως  κυνικός φώναζε «έχω τρελόχαρτο, δεν μπορούν να με κλείσουν φυλακή». Ενώ είναι γνωστός της αστυνομίας, λόγω του ότι έχει συλληφθεί σαν μέλος σπείρας που έκλεβε. Στον αύλειο χώρο των δικαστηρίων στην Πρέβεζα, είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος ενώ στο χώρο υπήρχε ισχυρή αστυνομική ομάδα.
Καθώς εξέρχονταν από το γραφείο του ανακριτή, ο δράστης επέδειξε εριστική συμπεριφορά και έφτυσε στο πρόσωπο δημοσιογράφου της τηλεόρασης του Έψιλον.
 
Ο 35χρονος θα πάρει το δρόμο των φυλακών, έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση στα δικαστήρια. Επίσης, η 27χρονη σύζυγος του, η οποία νοσηλεύεται στο Χατζηκώστα Ιωαννίνων, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, από χτες έδειξε σημάδια επικοινωνίας με το περιβάλλον, κουνώντας τα δάχτυλά της.