Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας, συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων στους ΟΤΑ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Ζωσιμάδων 4, Ηγουμενίτσα — Τηλ:2665022136, 6986933660, 6973337156
Email: ergkigu@gmail.com, georgebourgos@gmail.com


Η καταστολή και ο αυταρχισμός δε θα περάσουν!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας, συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων στους ΟΤΑ, στο Νομό μας αλλά και πανελλαδικά, για μόνιμη και σταθερή εργασία και στηρίζει τις μορφές πάλης που έχουν επιλέξει για να μην περάσουν ακόμα 10.000 εργαζόμενοι στην ανεργία.

Καταγγέλλουμε όλο το μηχανισμό τρομοκράτησης που γίνεται προσπάθεια να στηθεί τις τελευταίες ώρες από δημάρχους, εισαγγελείς και κυβέρνηση, σε διάφορες περιοχές της χώρας, στο Πολύκαστρο στο Κιλκίς, στο δήμο Αλεξάνδρειας νομού Ημαθίας, στη Χίο, οι οποίοι χωρίς ίχνος ντροπής προχωρούν σε εκβιασμούς στους συμβασιούχους που παραμένουν στα αμαξοστάσια, και ζητάνε την αποχώρησή τους από τον χώρο ώστε να βγουν τα απορριμματοφόρα, σε αντίθετη περίπτωση θα προβούν σε συλλήψεις, για να σπάσουν τις καταλήψεις των αγωνιζόμενων συμβασιούχων στους δήμους.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Μπροστά στον κίνδυνο των διώξεων από την μία και της ανεργίας από την άλλη, μόνος δρόμος είναι ο αγώνας μέχρι την νίκη. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. Απαιτούμε μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους. Να πάρει τώρα πίσω τις απολύσεις η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Να σταματήσει η τρομοκρατία. Νόμος είναι το δίκιο των εργατών.


ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!