Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Παραλήρημα του αναπληρωτή υπουργού εσωτερικών, στην πρωινή εκπομπη του MEGA!!!


Παραλήρημα του αναπληρωτή υπουργού εσωτερικών, στην πρωινή εκπομπή του Mega!!!
Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε έδωσε το θέμα με τα κρατικά αυτοκίνητα πάνω σε πεζοδρόμιο, στο epirugate!!!
Mιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος αναφέρθηκε στο δημοσίευμα του epirusgate για τα παρκαρισμένα ΙΧ, το οποίο τον ενόχλησε και γι’ αυτό, όπως είπε, έψαξε τη… διαρροή!!!
«Έχουμε υποστεί πάρα πολλά. Την προηγούμενη εβδομάδα εγώ ήμουν κάπου και ειλικρινά έπαθα σοκ μετά και γι’ αυτό έψαξα να δω ποιος το έδωσε αυτό το δημοσίευμα. Ήμουν στα Ιωάννινα. Είχα πάει να συναντήσω τους δημάρχους και μετά διάβασα σε ένα blog “Ο Γρηγοράκος στο δρόμο του Λιάπη”», ανέφερε χαρακτηριστικά.Και πρόσθεσε: «Είχα πάει μόνος μου με το αεροπλάνο με δικά μου έξοδα. Ήμουν με τον συνεργάτη μου και πήγαμε με τους περιφερειάρχες. Το μεσημέρι λοιπόν μας πήρε η περιφερειάρχης και πήγε να μας κεράσει κάτι. Πήγα μαζί τους και ένα από τα αυτοκίνητα, πιθανόν, ήταν πάνω στο πεζοδρόμιο».
Για τη διαρροή μάλιστα κατηγόρησε ανοιχτά ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Μιλάμε οι άνθρωποι δεν παίζονται!!!
Βρίσκουν τις πιό απίθανες δικαιολογίες και το κυριότερο;
Πάντα για όλα μας λένε πως φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, μιας και σύμφωνα με το δόγμα Βενιζέλου,είναι το κόμμα που «προωθεί τον εκφασισμό και τον εκτσογλανισμό της κοινωνίας»!!! Δείτε ξανά τις φωτογραφίες με τα κρατικά αυτοκίνητα επάνω στο πεζοδρόμιο που αλιεύσαμε από το προφίλ στο facebook, ενεργού πολίτη των Ιωαννίνων,ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και δείτε πως τα αυτοκίνητα,δεν είναι ένα,αλλά περισσότερα!!! Έξι συγκεκριμένα! Όλη η «παρέα» δηλαδή!!!
Διαβάστε ξανά το κείμενο του epirusgate, στο οποίο δεν γίνετε καμία απολύτως αναφορά στο θέμα του Μιχάλη Λιάπη.
Το κείμενο του epirusgate….
«Οργισμένοι περαστικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους με το θράσος του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γηγοράκου και της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρώνένης Διοίκησης Βίκυ Ευταξά, οι οποίοι πάρκαραν τα υπηρεσιακά τους αυτοκίνητα επάνω στο πεζοδρόμιο,έξω από το μαγαζί στο οποίο γευμάτιζαν χθες το μεσημέρι,στο μώλο των Ιωαννίνων!!!Να σημειωθεί πως σε απόσταση 30 μέτρων λειτουργεί πάρκιγκ!!!Το εξοργιστικό είναι πως στο σημείο βρίσκονταν και περιπολικό της αστυνομίας με άνδρες της τροχαίας Ιωαννίνων,οι οποίοι όχι μόνο δεν αντέδρασαν,αλλά απλά προσπαθούσαν να...προστατέψουν τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και όχι να βεβαιώσουν κλήσεις!!!»
Θυμίζουμε για μια ακόμη φορά,πως σε απόσταση 30 μέτρων υπάρχει πάρκιγκ και πως για την..εξυπηρέτηση των υψηλών προσκεκλημένων που συμμετείχαν στο γεύμα, υπήρχε και αυτοκίνητο με άνδρες της τροχαίας!