Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώτο θΑίμα - Έφεδροι καταδρομείς


 

Επίθεση στα γραφεία του Πρώτου Θέματος

Επίθεση δέχτηκαν τα γραφεία του Πρώτου Θέματος από τουλάχιστον 15 κουκουλοφόρους λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Οι άγνωστοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες και κουτία από μπογιές. Έσπασαν τζαμαρίες του κτιρίου και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στους γύρω δρόμους τα οποία ανήκαν σε γείτονες.Μετά την επίθεση οι κουκουλοφόροι εξαφανίστηκαν στους γύρω δρόμους.Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες χτενίζουν την περιοχή.

Επίθεση μιασμάτων αντιναζιστών με βαριοπούλες στα γραφείου του «Πρώτου Θέματος». Επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 20.00 στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Φλέμα», στην οδό Γκέμπελς 5 στο Μουρούτι. Έσπασαν σβάστικες με βαριοπούλες, πέταξαν μπογιές στα εικονίσματα του Φύρερ και προκάλεσαν ψιλοζημιές σε στρατιωτικά οχήματα των SS που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή. Στη συνέχεια πέταξαν στον αέρα έντυπο αντικατοχικό υλικό, κλάσαμε μέντες, και τραπήκαμε σε φυγή. Η εθνική αντίσταση αναζητείται από καταδότες δωσίλογους, μαυραγορίτες, και από την Κομμαντατούρ.Υπό την εντύπωσιν κακουργήματος τούτου Έλληνες εθελονταί εφόνευσαν αυτοβούλως 100 άλλους κομμουνιστάς.

Ο Στρατιωτικός Διοικητής Ελλάδος.

 

 

 

 

Oι τσόγλανοι οι έφεδροι καταδρομείς, που είναι παράρτημα της χρυσαυγής, σχεδιάζουν πραξικόπημα και σήμερα, λέγοντας τις συνήθεις παραπλανητικές ιστορίες των ναζί, παριστάνοντας τους πατριώτες, ενώ έχουν πλέον αποκαλυφθεί τα πάρε δώσε τους με τους ναζί που είναι στο ίδιο κόμμα τη χρυσαυγή!

Δεν φαντάζεται κανένας πραξικόπημα. Είναι κάτι υπαρκτό. Όχι κάτι φανταστικό όπως του Γιωργάκη που γραφει η ξεφτιλοφυλλαδα της τροικα το Βημα. Εδώ και ένα χρόνο είναι γνωστό από τις εφημερίδες, ότι οι έφεδροι γυρνάνε στα βουνά της Αττικης και κάνουν ασκήσεις ελέγχου πόλεων σε περίπτωση που υπάρξει λαϊκή εξέγερση. Και είχαν τεθεί στην διάθεση της κυβέρνησης Σαμαρά και της τρόϊκα. Τώρα μαθαίνουμε πως όλοι αυτοί είναι χρυσαυγίτες.

O Γ. Ρουπακιάς κατηγορούμενος για τη δολοφονία του, Παύλου Φύσσα δίνει απολογούμενος στην ανακρίτρια Πειραιά την δική του εκδοχή για τις συνθήκες κάτω από τις δολοφόνησε, όπως ομολόγησε, τον 34χρονο μουσικό. Στην απολογία του στην ανακρίτρια, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε διαφορετική καφετέρια από αυτή που βρίσκονταν το θύμα και ότι την ώρα που βρίσκονταν εκεί δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Δ.Γ απόστρατο των Ενόπλων Δυνάμεων, που τον γνώρισε όπως λέει, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. «Η Τ. Ο. Νίκαιας παρέχει ενδυμασία (στρατιωτική ενδυμασία, άρβυλα, μαύρη μπλούζα και στρατιωτικό παντελόνι) σε κάποια άτομα της οργάνωσης που φρουρούν τα γραφεία.

Παραίτηση της κυβέρνησης και σύμπραξη λαού – στρατού ζητούν οι έφεδροι ειδικών δυνάμεων
«Συναγερμό» έχει σημάνει στη Δικαιοσύνη η ανάρτηση στο Διαδίκτυο ενός κειμένου που φέρεται να το υπογράφει η «Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ.)» και με το οποίο ζητούν «την άμεση παραίτηση της Κυβέρνησης και την σύμπραξη λαού – στρατού». Το περιεχόμενο του άρθρου έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και με αφορμή αυτό πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στον Άρειο Πάγο το βράδυ της Τετάρτης.

Στην σύσκεψη αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη στην Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου, συμμετείχαν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Εμ. Ρασιδάκης, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτα Φάκου, ο εισαγγελέας Εφετών, Ι. Σακελλάκος και ο εποπτεύων εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, Κ. Τζαβέλλας.Από τους εισαγγελικούς λειτουργούς θα συνεχιστεί σήμερα η εξέταση του όλου θέματος και θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο διαδίκτυο, η Κ.Ε.Ε.Δ. ζητά την «άμεση παραίτηση της Κυβέρνησης λόγω αδυναμίας να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε εργασία (άρθρο 22), υγεία, παιδεία, Δικαιοσύνη, ασφάλεια» και την «συγκρότηση Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από προσωπικότητες εγνωσμένης αξίας εκτός πολιτικής σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών».Επίσης, καλούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραιτηθεί «σε κατάλληλο χρόνο για την διευκόλυνση των εξελίξεων που επιθυμεί ο Ελληνικός λαός».Ακόμη, οι εισαγγελείς εξέτασαν και δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian, στο οποίο γινόταν αναφορά για «στοιχεία» του Ελληνικού Στρατού που εκπαιδεύουν ομάδες κρούσης της Χρυσής Αυγής, ενώ 3.000 μέλη της, παραστρατιωτικού σχεδιασμού, φέρονται να δέχονται εκπαίδευση για μάχη από στρατιωτικούς.Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 28 Σεπτεμβρίου η ΚΕΕΔ έχει καλέσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος (4.00 μ.μ.) με στόχο, όπως αναφέρει, «την αποκατάσταση της Εθνικής μας κυριαρχίας.» Στη συγκέντρωση έχει δηλώσει συμμετοχή η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών Α.ΚΙ.Σ. που, όπως αναφέρει η ΚΕΕΔ, «αντιλαμβάνονται περί τίνος πρόκειται, έχοντας σωστή κρίση και συντάσσονται μαζί μας για την αποκατάσταση της Εθνικής μας κυριαρχίας».