Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Χωρίς αυτόνομη διοίκηση το Νοσοκομείο Φιλιατών Θεσπρωτίας!


Τέλος Ιουνίου οι νέοι Διοικητές των Νοσοκομείων… ( χωρίς αυτόνομη διοίκηση το Νοσοκομείο Φιλιατών…? )
ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ,…αν τελικά αποφασιστεί κάτι τέτοιο τελεσίδικα….!
Στα τέλη Ιουνίου υπολόγιζε η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να κάνει τελικά τις ανακοινώσει για τις νέες διοικήσεις στα νοσοκομεία και τις δομές υγείας της χώρας.O ανασχηματισμός άλλαξε εντελώς σύσσωμη την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου και έφερε στο προσκήνιο τον Άδωνι Γεωργιάδη τον " δικό μας "τον Μπέζα και τη Βολιώτισσα Ζέτα Μακρή, εκ των οποίων θα ξεψαχνιστούν οι νέοι διοικητές.
Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία επιλογής τους θα ξεκινήσει σύντομα. Τώρα το πότε θα ολοκληρωθεί, είναι πραγματικά άγνωστο. Τελευταία άρχισε να κυκλοφορούν σενάρια για άμεσες συγχωνεύσεις νοσοκομείων, γεγονός που θα μπλοκάρει τη διαδικασία ορισμού των νέων διοικήσεων. Πάρτε για παράδειγμα την περίπτωση του Νοσοκομείου Φιλιατών, το οποίο είναι από τις αναφορές των υπευθύνων δεδομένο.… ότι θα πάψει να έχει αυτόνομη διοίκηση. Πως λοιπόν να οριστεί εκεί διοίκηση, όταν σε λίγο δεν θα υφίσταται;
Πάντως, γνωστοί τοπικοί παράγοντες της δεξιάς έχουν ήδη ξεκινήσει την άθλια παραφιλολογία για το ποιοι θα καταλάβουν θέσεις ευθύνης στα νοσοκομεία της Ηπείρου. Μάλιστα, κάποιοι Γιαννιώτες "παράγοντες" της τοπικής Ν.Δ. άρχισαν να πουλάνε δεξιά κι αριστερά τα δήθεν κολλητηλίκια τους με τον υφυπουργό Αντ. Μπέζα.Η πλάκα είναι ότι κανένας "μπουμπούκος", κανένας Μπέζας και καμία Μακρή δεν δεσμεύτηκαν ακόμα ότι η επιλογή τους θα γίνει με αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια και χωρίς τις γνωστές πολιτικές παρεμβάσεις για την προώθηση «ημετέρων».