Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Η Συμμαχία Ανατροπής-ΕΠΑΜ είναι η καλύτερη επιλογή


Ψηφίσουμε ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Κλεάνθης Γρίβας  Δρ Ψυχιατρικής Υποψήφιος Α Αθήνας

Άρης Λαμπρόπουλος Δικηγόρος Υποψήφιος Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών

Ευγενία Στρατηγάκη Ιατρός Υποψήφια Α Αθήνας

Ψηφίσουμε ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Οι προσωπικές συμπάθειες δεν κρύβονται.

Δεν συνηθίζω να υπερψηφίζω πολιτικούς σχηματισμούς στους οποίους δεν συμμετέχω σαν μέλος και δεν έχω συμβάλλει στη διαμόρφωση του πολιτικού τους προγράμματος.

Βαθιά μου πεποίθηση είναι πως η αριστερή ιδέα για την πολιτική συμμετοχή ήταν και παραμένει πάντα πως οι πολίτες είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας και όχι ψηφοφόροι πελάτες των επαγγελματιών της πολιτικής.

Το γεγονός ότι τρία χρόνια τώρα δεν έγινε κατορθωτό να συγκροτηθεί ένας μαχητικός, μαζικός, πολιτικός και κοινωνικός χώρος ενότητας των αντιστάσεων που εκδηλώθηκαν όπως και αυτών που θα ακολουθήσουν είναι ένα ζήτημα που θα αντιμετωπίσουμε (πιθανότατα εξίσου ανεπιτυχώς) από την επόμενη μέρα των εκλογών της 21.5.2023

Μπροστά στην Κάλπη της 21.5.2023

Κάθε άνθρωπος που αντιστάθηκε αυτά τα τρία πέτρινα χρόνια της Παγκόσμιας Υγειονομικής Δικτατορίας και του Κράτους Έκτακτης Ανάγκης, ΧΡΩΣΤΑΕΙ σ' αυτούς τους ανθρώπους (και σε πολλούς άλλους ακόμα) ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από μία ΨΗΦΟ, σαν πράξη ευγνωμοσύνης. 

Χρωστάει την συνεχή και επίμονη αντικειμενική του ενημέρωση απέναντι στην καθολική λογοκρισία, την διεισδυτική ιατρική και επιστημονική του επιμόρφωση, την ανιδιοτελή θεραπευτική προσφορά, την κρίσιμη εκείνη πληροφόρηση που του έδωσε τα όπλα να προστατέψει την υγεία του και την ίδια τη ζωή, τη δική του και όσων βρίσκονταν γύρω του.

https://litlepost.blogspot.com/2023/05/20-2023.html

 

 

 

Φαρσαλινός – Συγχαίρω την Συμμαχία ΑΣνατροπής που ένωσε δυνάμεις πέρα από Αριστερά-Δεξιά

Από τους ελάχιστους (μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού) επιστήμονες με βαθύτατο πολιτικό λόγο....

Αν είναι ένας σοβαρός λόγος που αποφάσισα να στηρίξω την Συμμαχία Ανατροπής είναι η στάση της στην πλανδημία και η ύπαρξη του εξαίρετου Κλεάνθη Γρίβα στα ψηφοδέλτιά της. Και φυσικά διότι πληρούσε τα κάτωθι κριτήρια (που είχα καταθέσει στον δημόσιο διάλογο πριν αρκετό καιρό). 

-Δεν ψηφίζω πρόσωπο ή κόμμα που ψήφισε ή στήριξε με οποιοδήποτε τρόπο Μνημόνιο.

-Δεν ψηφίζω πρόσωπο ή κόμμα που δεν πήρε ξεκάθαρα θέση ενάντια στο υγειονομικό απαρτχάιντ , τις υποχρεωτικότητες και στην εν γένει δυστοπία της ΝΤΠ που σιγά σιγά επιβάλουν.

-Δεν ψηφίζω πρόσωπο ή κόμμα που δεν είναι ξεκάθαρα ενάντια σε ΝΑΤΟ , Ε.Ε , ΕΥΡΩ και κρατά ίσες αποστάσεις στο Ουκρανικό οι οποίες οδηγούν ουσιαστικά σε υπεράσπιση του δυτικού συρφετού ενάντια στην Ρωσία

 

https://litlepost.blogspot.com/2023/05/20-2023.html

 

 

 

«Η Συμμαχία Ανατροπής είναι η καλύτερη επιλογή» Δημήτρης Μπελαντής

Ο Δημήτρης Μπελαντής δεν χρειάζεται συστάσεις. Οι τοποθετήσεις του στα σχόλια.

https://www.youtube.com/watch?v=1CYPIlHnZr8