Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Περί της Ναζιστικής Ουκρανίας και των δυτικών αποικιοκρατών

 

 

Ο Ζελενσκι ειναι Εβραιος και μαλιστα οι Ουκρανοί Ναζι δολοφονησαν συγγενεις του στα στρατοπεδα συγκεντρωσης, με τους απογόνους του τώρα συνεργάζεται περίφημα. Οι Ουκρανοί Ναζί συνεργάζονταν με τους Γερμανούς Ναζί, οι Ουκρανοί έκαναν τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες, παίζαν το ρόλο των ΕςΕς. Ο Πρωθυπουργος του ειναι και αυτος Εβραιος, και συνεργάζεται με τους απογόνους των Ναζί. Στη χωρα ζουν πανω απο 200000 Εβραιοι και χωρις κανενα προβλημα συνεργάζονται με τους Ναζιστές.  Οι Ναζιστές το 1944 είχαν και επικεφαλής Ναζιστή δικτάτορα, ονόματι Μπαντέρα. Τωρα είναι εθνικός ήρωας. Οι ναζιστές κάνουν παρελάσεις με δάδες και σημαίες με τη σβάστιγγα και τα σήματα των ΕςΕς. Πλακώνουνε στο ξύλο και τρομοκρατούν όποιον έχει άλλη άποψη. Εδώ και 8 χρόνια. Σαν να λέμε οι προδότες Γερμανοτσολιάδες πήραν την εξουσία στην Ελλάδα και ανακηρύσουν όποιον προδότη επικεφαλής είχαν στη κατοχή σαν εθνικό ήρωα. 

Οι ναζιστές  πήραν την εξουσία το 2014 με πραξικόπημα, και κάποια τροτσκικιστικά τσουτσέκια έλεγαν  τα ίδιες μαλακίες που λέει η CIA. Πως είναι δηλαδή λαϊκή εξέγερση στη πλατεία Μεϊντάν και όχι ναζιστικό πραξικόπημα. Και όταν μετά λίγους μήνες βγήκαν οι φωτογραφίες των Ουκρανών ναζί με τις σβάστιγγες τους ναζιστικούς χαιρετισμούς τις φωτογραφίες του Χίτλερ και τις νυχτερινές ναζιστικές παρελάσεις με τις δάδες, τα τροτσκικιστικά δικαιωματικά τσουτσέκια αρχίσαν τα λιμά «έλα μωρέ, θα βάλουν γραβάτα κι αυτοί και θα γίνουν σαν τους άλλους. Αμ δε! Δεν είχαν σκοπό να γίνουν σαν τους άλλους, γιατί άλλος ήταν ο ρόλος τους.

Μετά από ένα χρόνο, το 2015, πέρασαν νόμο στη Ράντα, στη βουλή της Ουκρανίας δηλαδή, πως κάθε κόμμα θα έχει ναζιστές, και οι ναζιστές θα είναι και στο Δημόσιο και στο στρατό. Και εδώ τα τροτσκικιστικά δικαιωματικά τσουτσέκια της CIA συνέχιζαν να μας μιλάνε για ναζιστικά παραστρατιωτικά σώματα κρύβοντας ότι είναι κανονικά στρατιωτικά σώματα, ότι δεν είναι μόνο η ταξιαρχία του Αζώφ αλλά είναι πολλά, και το ότι τα αποτελούν ναζιστές μισθοφόροι από όλο τον κόσμο.

Αυτοί οι ναζίδες στην Ουκρανία έχουν προϊστορία. Αυτοί οι ναζίδες τόσα χρόνια έχουν εδραιωθεί στην εξουσία. Αν κρίνω από αυτά που προπαγανδίζουν οι δυτικοί αποικιοκράτες, ότι περιμένουν 5 εκατομμύρια «πρόσφυγες», νομίζω  ότι τόσοι πρέπει να είναι οι ναζίδες. Και οπλισμένοι με βαρέα όπλα. Και αυτά που λέει ο καπιταλιστής Πούτιν, που νόμιζε ότι καπιταλισμός σημαίνει να εκμεταλλεύεσαι τους εργάτες στη χώρα σου ξεχνώντας ότι υπάρχουν και ξένοι καπιταλιστές που θέλουν να σκλαβώσυν και να εκμεταλλευτούν τη χώρα σου, περί αποναζιστικοποίησης της Ουκρανίας, εγώ δεν βλέπω άλλο τρόπο να γίνει πέρα από το λουτρό αίματος. Και ο Πούτιν που νομίζει ότι θα συλλάβει 80 επικεφαλής ναζίδες και θα λήξει το πράγμα, νομίζω ότι ζει στα σύννεφα. Για να συντρίψεις το ναζισμό, πρέπει να κάνεις τόσες θυσίες όσες έκαναν οι Σοβιετικοί το 1945 που κατόρθωσαν να εισβάλουν στη φωλιά του τέρατος, στην ίδια τη ναζιστική Γερμανία, και να τους πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα. Αλλά αυτοί ήταν Σοβιετικοί όμως, 

https://litlepost.blogspot.com/2022/02/27-2022.html

 

 

 

 

Ο ίδιος ο Πούτιν λέει και ξαναλέει πως απαιτεί αποναζιστικοποιηση και αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας. Ουσιαστικά λέει ότι θέλει να ξεκουμπιστούν οι δυτικοί αποικιοκράτες και τα ναζιστικά τσουτσέκια τους. Άργησε κάποια χρόνια όμως. Τώρα η CIA έχει εκπαιδεύσει τους ναζί να κάνουν δολιοφθορές και δολοφονίες σαν κομάντο. Και αυτό το ήξερε ο Πούτιν και δεν έκανε τίποτε.

https://litlepost.blogspot.com/2022/02/27-2022.html

 

 

 

 

Η μαριονέτα του ΝΑΤΟ, Ζελένσκι, αποφυλακίζει και εξοπλίζει εγκληματίες καλώντας και μισθοφόρους απ' όλο τον κόσμο. Αν είχε τη στήριξη του Λαού θα το έκανε αυτό;

Σχολιο.- Ο Έλληνας πρέσβης έφυγε από το Κίεβο προχθές, και όταν τον ρώτησαν γιατί είπε "δίνουν πλέον όπλα στον καθένα, χωρίς να ρωτήσουν ποιός είναι. Όταν είδα ότι γέμισε η γειτονιά μου καλάσνικοφ, και ψάχνανε να δούνε πως δουλεύουν, κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω"

Έχουν δώσει όπλα σε εγκληματίες που έχουν αποφυλακίσει, με αποτέλεσμα να φτάσει η εγκληματικότητα στα ύψη!

https://litlepost.blogspot.com/2022/02/27-2022.html

 

 

 

Πως το είχε ο Μπρεχτ. "Το κακό δεν είναι ότι υπάρχουν φασίστες. Το κακό είναι ότι σε αναγκάζουν να γίνεις γουρούνι σαν αυτούς για να μπορέσεις να τους αντιμετωπίσεις".

 

 

 

 

 

1) Το εξώφυλλο του Γκάρντιαν είναι από έκρηξη αερίου το 2018, 

2) Το τανκ οδηγούσε ουκρανός που έχασε τον έλεγχο,

3) Η κυλιόμενη σκάλα του μετρό είναι από τη Ρώμη, 

4) Οι νεκροί στο Φιδονήσι τελικά παραδόθηκαν

5) Ο βομβαρδισμός του κτιρίου έγινε από λάθος Ουκρανών με αντιαεροπορικό πύραυλο.

Σχολιο.- Αυτό δεν σημαίνει πως φασιστικά γουρούνια έχουν καταλάβει την εξουσία στην Ουκρανία με ναζιστικό πραξιοκόπημα από το 2014, οργανωμένο από την CIA και τους δυτικούς αποικιοκράτες. Αυτό δεν σημαίνει πως οι ναζιστές δεν σκότωσαν άτομα το 2015 στο Κίεβο, στο Χάρκοβο, και σε μια σειρά πόλεις, τραμπούκισαν και βασάνισαν το λαό, και επέβαλαν το νόμο της σιωπής. Έκαναν και πλαστές στημένες εκλογές οι ναζιστές, όπως τους έμαθαν οι δυτικοί αποικιοκράτες προστάτες τους. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν σκότωσαν το 2015 43 άτομα στην Οδησσό που αντιστάθηκαν στο Κτήριο των Συνδικάτων. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν σκότωσαν οι ουκρανοί ναζιστές των δυτικών αποικιοκρατών 14.000 στο Ντομπάς στα 8 χρόνια της εξουσίας τους. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν οδήγησαν 1.500.000 πρόσφυγες στη Ρωσία.

https://litlepost.blogspot.com/2022/02/27-2022.html