Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες



Το προβλημα δεν είναι οι «αντιφα» οι αντιεξουσιαστες οι αναρχικοι που ανεκαθεν ηταν τσουτσεκια των αμερικανων και τωρα χρηματοδοτουνται κατευθειαν από τον Σορος και την C.I.A. Ουτε η ΑΝΤΑΡCIA που είναι κραγμενα τσουτσεκια του Σορος.
Το προβλημα είναι η Αριστερα, η ζωη Κωνσταντοπουλου η ΛΑΕ το ΚΚΕ, που εχουν μπει και αυτοι στην υπηρεσια των αμερικανων, και μας πλασαρουν σαν «προσφυγες» τους οικονομικους λαθρομεταναστες. Γιατι δεν είναι «προσφυγες» οι ισλαμοφασιστες κανιβαλοι της Συριας, που εχασαν τον πολεμο που εκαναν και τον λουφε των 5.000 δολαριων των αμερικανων και των αλλων αποικιοκρατων, και τωρα ερχονται στην Ελλαδα και οι αποικιοκρατες θελουν να τους δωσουν διαμερισματα και να τους φτιαξουν τζαμια, ενώ τους Ελληνες τους αφηνουν να πεθαινουν της πεινας και τους πετανε εξω από τα σπιτια τους.
Οι οικονομικοι λαθρομεταναστες είναι ο χειροτερος κατιμας μιας χωρας, τα χειροτερα λουμπεναρια, οι χειροτεροι εγκληματιες. Δεν ερχονται στην Ελλαδα για να δουλεψουν, αλλωστε στην Ελλαδα δεν υπαρχουν δουλειες ουτε για τους Ελληνες, αλλα για να γινουν πλουσιοι ασχολουμενοι με κάθε βρωμια. Πουλανε ναρκωτικα, νταβατζιλικι, εκβιαζουν να πουλανε «προστασια» όπως κάθε μαφιοζος.
Μην τους μπερδευουμε με τους νομιμους οικονομικους μεταναστες, όπως είναι αυτοι την Μανωλαδας και του Μαραθωνα, που εχουν ερθει νομιμα με τα χαρτια τους, γιατι η Ελλαδα ζητησε εργατικα χερια από την Ινδια, και πεφτουν πανω σε κατι καθικια «ελληναραδες», που όχι μονο αρνουνται να τους καταβαλουν και αυτά τα ελαχιστα χρηματα που τους δινουν, τους πυροβολουν κιολας.
Δεν υπαρχει φυσικα καμια περιπτωση να συμφωνησουμε με τους ναζιστες χρυσαυγιτες ότι οι προδοτες γερμανοτσολιαδες ητταν «πατριωτες» ουτε φυσικα με τα φασιστομουτρα ότι στη χουντα της επταετιας 67-74 ηταν όλα καλα.