Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Αθώος ο Χρήστος Στελακάτος, ο απατεώνας ιχθυολόγος που κατήγγειλε τις καρκινογόνες τροφές για ραδιενεργεια και πυρινικα αποβλητα στα ιχθυοτροφεία, μπας και τσιμπισει κανας ηλιθιος


ΠΑΣΤΙ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΧΘΥΟΛΟΓΩΝ ΤΕ
Σας ενημερώνουμε ότι ο εν λόγω συχνά "καταγέλλων" δεν είναι Μέλος του Συλλόγου μας, ούτε οποιουδήποτε συλλόγου ιχθυολόγων, καθώς ουδέποτε έλαβε Πτυχίο ιχθυολόγου, ενώ οι δηλώσεις του ξεκινούν θέτοντας ως βάση αυτήν ακριβώς την ιδιότητα (οφείλει άνω των 15 μαθημάτων, πτυχιακή και πρακτική). Κάθε άλλη δήλωση από εκείνο το σημείο και μετά εμπεριέχει ήδη το στοιχείο του ψεύδους, και της ημιμάθειας. Επιπλέον, εργαζόμενος ως εργάτης έχει καταγγελθεί και σε εμάς από συναδέλφους του για αντισυναδελφική συμπεριφορά, αλλά δεν μπορούμε να ασκήσουμε πειθαρχικό έλεγχο, καθώς δεν είναι ιχθυολόγος μέλος μας. Για τα μέλη μας έχουμε συχνά κάνει παρεμβάσεις στην εργοδοσία, καθώς είμαστε και επαγγελματικός φορέας, υπογράφοντας Συλλογικές Συμβάσεις (ακόμη και με προσφυγή σε διαιτησία). Σε κάθε περίπτωση, και αρνούμενοι να εισέλθουμε σε μία εργατική διαφορά για την οποία έχουν επανειλημμένα αποφανθεί η επιθεώρηση εργασίας, και τα ελληνικά δικαστήρια,
ΔΕΝ είμαστε Δημόσιος Φορέας, και λειτουργούμε σε όφελος των μελών μας, της προσφοράς μας στον συνάνθρωπο, στο πλαίσιο του νόμου και της επιστήμης μας, τα οποία προσβάλλονται από τα όσα δηλώνει ψευδώς ο κ. Λοβέρδος.
Η τάση αναπαραγωγής ειδήσεων φοβερών και τρομακτικών είναι πια ίδιον του Αμαθούς και ημιμαθους κοινού. Ξεκίνησα 2-3 φορές να γράψω...αλλά πραγματικά δεν τα βγάζεις πέρα με τα fake news στο ίντερνετ. Απλά θα πω ότι το ψάρι Ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είναι άριστο, οικονομικό οροιόν ανάρπαστο στις εξαγωγές ( 2ο εξαγώγιμο προϊόν της χώρας) πιστοποιημένο από όλους τους φορείς!!!
Σχολιο.- Στον χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας εργάζονται ανθρώποι από όλο το φάσμα της αριστεράς και του ελευθεριακού χώρου, και όλοι μας θεωρούμε γραφικά τα όσα γράφονται.
Τι έγινε είμαστε όλοι γιουσουφάκια των εταιρειών;;;
Σοβαρά τώρα;;;
Και πρέπει όσοι δεν έχετε σχέση με το αντικείμενο να μας κουνησετε και το χέρι;;;

Ο συγκεκριμένος δεν έχει τελειώσει ούτε το ΤΕΙ στο Μεσολόγγι, και γυρνάει παντού και λέει ότι είναι ιχθυολόγος.
Αυτό λέγεται ΑΠΑΤΗ.
Η επιστημονική θεωρία και ο νόμος δεν είναι με το μέρος του.
Τώρα το ότι δίνεται αντικαπιταλιστικο περιεχόμενο σε μία τέτοια απάτη, κάντε το ελεύθερος είστε...
Φαντάζομαι αντίστοιχο αντικαπιταλιστικό περιεχόμενο θα δίνατε και στον Τύπο που τα έβαλε με τις φαρμακοβιομηχανίες και πρότεινε στον κόσμο να μην κάνει εμβόλια.
Αυτός να δείτε αντικαπιταλισμό που έκανε, μέχρι που αποδείχθηκε ότι είναι απατεώνας...

Αν και δεν έχει κανένα νόημα πλέον, να έχετε υπόψιν σας ότι την τεχνογνωσία για κάποια είδη εκτρεφόμενων ψαριών την πήραμε από τις πρώην χώρες του Ανατολικού Μπλοκ.

Και επίσης ενώ εδώ συζητάμε τις καταγγελίες ενός αερολόγου απατεώνα, στην Κούβα βάζουν σαν στόχο να διπλασιάσουν την παραγωγη εκτρεφόμενων ψαριών έως το 2030.
Αυτό ακριβώς είναι η εποχή των social media.
Θετικό είναι η πληθώρα πληροφοριών, αλλά μεγάλο αρνητικό η απουσία κριτηρίου..
Θα δεις κάτω από ένα τοίχο στο fb, να συζητάει ισότιμα ο οπαδός της επίπεδης γης με ένα αστροφυσικός επιστήμονα...
Κάτω εδώ αυτό συμβαίνει συζητάνε ισότιμα σοβαροί επιστήμονες με ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο, και με 3 κουβέντες απαξιώνουν τα πάντα...
Καλό κουράγιο, σε όσους αντέχουν και συνεχίζουν...

Αθώος ο Χρήστος Στελακάτος, ο απατεώνας ιχθυολόγος που κατήγγειλε τις καρκινογόνες τροφές για ραδιενεργεια και πυρινικα αποβλητα στα ιχθυοτροφεία, μπας και τσιμπισει κανας ηλιθιος
15:04 | 07 Φεβ. 2020
Αθώος κρίθηκε ο απατεωνας Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος, ο δηθεν ιχθυολόγος που κατήγγειλε τις πρακτικές των εταιριών στις ιχθυοκαλλιέργειες και αποκάλυψε τους κινδύνους που εγκυμονούν οι τροφές που προέρχονται από αυτές για τους καταναλωτές, όταν η εταιρεια καταλαβε ότι ηταν απατεωνας και τον απελυσε, ενώ μεχρι τοτε, για 13 χρονια που δουλευε ο απατεωνας Στελακατος ηταν όλα καλα..
Ο απατεωνας Χρήστος Στελακάτος απολύθηκε από την εταιρεία Ανδρόμεδα, όπου και εργάστηκε για 13 χρόνια καθώς εναντιώθηκε στις πρακτικές της εταιρείας. Κατήγγειλε χρήση χημικών ουσιών, ραδιενεργειας και πυρηνικων αποβλητων, όπως η φορμόλη, σάπιες τροφές, και άλλες επιβλαβείς πρακτικές για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.
Μετά τις καταγγελίες και την απόλυσή του βίωσε μια πραγματική δικαστική Οδύσσεια με την εταιρεία να προσφεύγει εναντίον του ζητώντας αποζημιώσεις μαμούθ για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη αλλά και εξοντωτικά ψηλές ποινές φυλάκισης.
Τελικά σήμερα, ο απατεωνας Χρήστος Στελακάτος κρίθηκε αθώος από το μονομελές πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας και σε προσωπικό του μήνυμα στο Facebook, ευχαριστεί όσους ηλιθιους του συμπαραστάθηκαν στη δικαστική του περιπέτεια.
Σχολιο.-  Διάψευση του πρύτανη Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σχετικά με την υποτιθέμενη  δήλωση του που διακινείται στο ιντερνετ ότι θεωρεί επικίνδυνες τις ιχθυοκαλλιέργειες. Διευκρινίζει ότι η έρευνα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αφορά τα φυτοφάρμακα που εντοπίζονται στις εκβολές ποταμών.