Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Πρέπει να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού;



Δεν είναι δυνατόν να ψηφίζουν στην Ελλάδα όλοι οι παράτυποι μετανάστες από την Αφρική και την Ασία, και να μην έχουν δικαίωμα ψήφου οι Έλληνες, που έφυγαν στο εξωτερικό για να ζήσουν, αλλά σκέφτονται πάντα και έχουν στην καρδιά τους την Ελλάδα. Και αυτά τα 700.000 παιδιά που έφυγαν τα 10 τελευταία χρόνια, όταν οι μιλημένοι ντόπιοι πλουτοκράτες ξεπούλησαν την Ελλάδα, και της φόρτωσαν παράνομα όλα τα χρέη της Ευρώπης, ούτε αυτά τα παιδιά θα έχουν δικαίωμα ψήφου;; Δεν υποβάλλουν δήλωση στην εφορία του Ελλαδιστάν. Η λογική σου πάσχει. Δεν είναι δυνατόν να έχει δικαίωμα ψήφου ο Νιγηριανός, ο Πακιστανός, και ο Αλβανός, (ιδίως οι τελευταίοι είναι φανατικοί του κράτους τους), και να μην έχει δικαίωμα ψήφου ο Έλληνας του εξωτερικού.
Σχολιο.- Και όμως είναι πάρα πολλοί αυτοί οι ξένοι λαθρομετανάστες. Και κάποιοι από αυτούς υποβάλλουν φορολογική δήλωση. Και όμως την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό τον έχουν χεσμένο. Ακόμα θυμόμαστε όλοι τους Αλβανούς που τους πήραν στο στρατό, τώρα που τον έκανα μισθοφορικό, και έκανα μέσα στον στρατιωτικό θάλαμο με τα χέρια τον αλυτρωτικό για τους Αλβανούς αλβανικό αετό.

Σχολιο.- Εγώ που δεν ψηφίζω μπορώ να μην κάνω δήλωση;; ρωτάω

Σχολιο.- Σαθρή η λογική αυτή και η επιχειρηματολογία.
Εντελώς Ανάξια της αριστεράς.
Επειδή έχω ζήσει για 25+ έξω θυμάμαι πάντα όλη την ανανεωτική και ορθόδοξη αριστερά από το '60, 70, '80 κλπ να φωνάζει, να διεκδικεί και να παλεύει στα αμφιθέατρα και χώρους συνεύρευσης ελλήνων και στις ελληνικές κοινότητες για να πάρει ψήφο ο έλληνας μετανάστης, ξενιτεμένος και φοιτητής, που όλοι ήταν γραμμένοι στους ελληνικούς εκλογικούς καταλόγους, πλήρωναν φόρους για τις περιουσίες τους στο ελληνικό κράτος, κι ας ζούσαν στο εξωτερικό, από τους οποίους φόρους δεν απολάμβαναν κάποιο ανάλογο ανταποδοτικό όφελος, δρόμους, υγεία, νοσοκομεία, συντάξεις, μαζικά μέσα συγκοινωνίας, ΟΑΕΔ, και πάρα πολλά πολλά άλλα από τις φορολογικές εισφορές των οποίων σε όλους αυτούς και πολλούς άλλους τομείς επωφελούντο όμως οι έλληνες που ζουσαν στην Ελλάδα και κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες άποροι, άνεργοι και αναξιοπαθούντες!
Ρώτα να μάθεις πρώτα πριν απαξιώνεις έτσι τους έλληνες του εξωτερικού ως ας μην το χαρακτηρισω πως...
Και τώρα η "αριστερά" κατάντησε να διαλαλεί ότι πιο αντιδραστικό και οπισθοδρομικό και συντηρητικό και που για κομματικούς λόγους τα γύρισε για ψηφοθηρικούς λόγους και πούλησε την παλιά ιδεολογία της: νέα κωλοτούμπα μετα το 2015 και το δημοψήφισμα.
Ερωτησούλα: το 30% - 40% των γηγενών ελλήνων που εκουσίως δεν ψηφίζει, ρίχνει ηθελημένα ΛΕΥΚΟ ή ΑΚΥΡΟ στην κάλπη, άρα κάποια εκατομμύρια και που με την ΑΠΟΧΗ ή ΜΗ ΨΗΦΟ τους συν-καθορίζουν την ζωή σου και όλων των υπόλοιπων ελλήνων, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από αυτούς που κατηγορείς στο εξωτερικό, τι θα τους κάνεις;
Τι λέει η λογική σου, η επιχειρηματολογία σου και η "αριστερά";
ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ή στα γκούλαγκ ή στα 7 μέτρα;
Εδώ είναι το οξύμωρον της διχαστικής αυτής λογικής.
Ξανασκεφτείτε το καλύτερα.

Σχολιο.- Δεν γινεται να στιγματίζεις α λα καρτ αυτούς που έχει ρίξει στο Κολοσσαίο η ηγεσία, το κομμα και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, που  εψαξαν για να ζησουν στο εξωτερικο αφου στην Ελλαδα δεν έβρισκαν δουλειά, κάνοντάς τους κόκκινο πανί και αποδιπομπαίους τράγους.
Να μας φορέσετε και ένα κίτρινο αστέρι και να μας κλείσετε και σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τότε... να είστε συνεπείς όταν χρησιμοποιείτε τετοια με δηλητήριο εμποτισμένη επιχειρηματολογία α λα καρτ... την στιγμή που θέλετε να προσφέρει η πολιτεία μας καταφύγιο και άσυλο και ίσα δικαιώματα στην ιδεώδη κατάσταση σε αλλοδαπούς...
Δεν βλέπεις την αντίφαση;
Είναι αριστερή ιδεολογία αυτή;
ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ α λα καρτ;
Αυτή ειναι αριστερά από τα κωλοτουμπο- Λιντλ.
Σόρρυ αλλά τα βρίσκω πολύ προσβλητικά αυτά να με θεωρούν ομοεθνείς μου πολίτη δεύτερης μάλλον τρίτης κατηγορίας.
Αυτό στο εξωτερικό για 25+ χρόνια δεν το αντιμετώπισα. Το αντίθετο μάλλον...

Σχολιο.- Πιθανότατα, πάντως, να είμαστε το μοναδικό κράτος στον κόσμο που οι ομογενείς δεν έχουν δικαίωμα ψήφου. Της επιστολικής ψήφου.

Σχολιο.- Δηλαδή ο Γιόχαν που αγόρασε ένα σπίτι στη Μύκονο, ο Γου που αγόρασε δύο πολυκατοικίες στα Εξάρχεια και ο Χουσειν που είναι από το Κατάρ και αγόρασε στρέμματα στη Ζάκυνθο, και υποβάλλουν φορολογική δήλωση, θα έχει δικαίωμα ψήφου...
Really?

Σχολιο.- 1) ταυτίζεσαι με την προπαγάνδα που διαλαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ
2) Ποιος θα κρίνει το υποκειμενικά ή το αντικριμενικά που σναφερεις; Ο Τζιφρας ο Σκουρλέτης  οι κομματικές σκοπιμότητες και ο Συριζα;
3) Τι είναι πιο αντικειμενικό από τους εκλογικούς καταλόγους, τα περιουσιολόγια, τα Ε1 & Ε9 και την φορολόγηση;
4) Η θα εισαγάγει η "κωλοτουμπο-αριστερά" του ΣΥΡΙΖΑ πιστοποιητικά ορθών κοινωνικών φρονημάτων για ξεδιαλέξουμε τους ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ καταλληλους για να μπορούν να ψηφίζουν.
Ενωμερωθείτε καλύτερα ποιοι πολίτες και πως έχουν δικαίωμα στις χώρες της πολιτισμένης Δύσης.

https://litlepost.blogspot.com/2019/09/29-2019.html