Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Οι κανονισμένες "γκάφες" του Κυριάκου Μητσοτάκη!!!



Φωτιες αναψε η προταση Μητσοτακη.
 Θελει ιδιωτες στα Δημοσια Νοσοκομεια
«Δε με νοιαζει το νοσοκομειο νε είναι κρατικο, με νοιαζει η υγεια να είναι δημοσια», δηλωσε ο προεδρος της ΝΔ σε συνενταυξη του
Για συμφωνια της ΝΔ με μεγαλοιδιοκτητες ιατρικων διαγνωστικων κεντρων και κλινικαρχες καταλαβαινει ο κοσμος
Επισης καταλαβαινει ότι οι απανωτες γκαφες του Κουλη Μητσοτακουλα είναι μιλημενες και καθοδηγημενες από τους αμερικανους. Γιατι στην ουσια πριμοδοτουν τον Τσιπρα που θελουν οι αμερικανοι.  Το ολο σκηνικο θυμιζει το 2009, που από τη μια εβγαινε ο Γιωργακης και ελεγε λεφτα υπαρχουν και από την άλλη ο Καραμανλης που ελεγε ετσι και με ξαναψηφισετε θα σας κοψω το κωλο. Με μια διαφορα. Τοτε δεν γνωριζε κανεις τον Γιωργακη, ενώ σημερα ολοι ξερουν τον φλουφλη τον Τζιφρα, που όλα τα αντιλαικα τα υπογραφει!




Μπλοκο σε τουριστικα βαν που παρισταναν τα ταξι και επαιρναν τη δουλεια των ταξιτζιδων. Πανηγυριζουν οι συνδικαλιστες ταξι. Δηλωνουν ολοι οι ταξιτζιδες ότι είναι υπερ του Τσιπρα, γιατι ο Κουλης δηλωσε ότι θα φερει την πειρατικη UBER ξανα στην Ελλαδα, που την ειχε απαγορευσει ο Τσιπρας.



Οι ανθυγιεινες ιδεες του κυριου Μητσοτακη
Παραχωρηση νοσοκομειων σε ιδιωτες. Μεγαλυτερη εμπλοκη ιδιωτικων εταιριων στο ασφαλιστικο συστημα. Όχι δαπανες στο δημοσιο συστημα υγειας αλλα εξαγορα του από ιδιωτες.




13.05.2019
Μητσοτάκης: Ναι στην 7ημερη εργασία
Τι απάντησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε ερώτηση δημοσιογράφου
Στο ζήτημα του οκταώρου αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον ενεργό πληθυσμό της χώρας και τους συνταξιούχους, κατά τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα.
Μεταξύ άλλων τόνισε ότι αναγνωρίζει αλλαγές στον τρόπο εργασίας, καθώς και ότι έρχονται αλλαγές στον τομέα αυτό, σημειώνοντας ότι το κράτος πρέπει να εκσυγχρονιστεί προς την κατεύθυνση αυτή.
Μάλιστα, όπως είπε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, έρχονται νέες εποχές και θα πρέπει να εξασφαλιστούν δικαιώματα στον νέο τύπου εργαζομένου. Ακόμη, συμπλήρωσε ότι θα ήταν καλό για μια γυναίκα αν εργάζονταν από το σπίτι της, κάτι που κατά τα λεγόμενα Μητσοτάκη "πηγαίνει κόντρα στην παραδοσιακή εργασία 8 ώρες, 5 μέρες την εβδομάδα".
Ακόμη ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε: "Όταν μία επιχείρηση συμφωνεί με τους εργαζόμενους με επιχειρησιακή σύμβαση να πάει από πενθήμερο σε επταήμερο, με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων και με πολύ καλύτερες απολαβές απ' ότι θα είχαν οι εργαζόμενοι πριν και με αυξημένα δικαιώματα και συμφωνούν τα δύο μέρη, δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να αναγνωρίζουμε ότι είμαστε σε έναν κόσμο που αλλάζει και πρέπει εργαζόμενοι, επιχειρήσεις και κράτος να προσαρμοστούν σε αυτή τη νέα πραγματικότητα".
Πάνω σε αυτά συμπλήρωσε: "Κάποιοι που δεν τα βλέπουν αυτά και συνεχίζουν να κυνηγούν σκιές δεν έχουν ιδέα, δεν καταλαβαίνουν τίποτα για τον κόσμο που ξημερώνει", ενώ υπογράμμισε ό, τι "η Ελλάδα ΄της δεκαετίας του '80 τελείωσε".
Ο κ. Μητσοτάκης στη διακαναλική  ξεπέρασε  ακόμη και τον ίδιο τον εαυτό του.
Για άλλη μια φορά μίλησε περιφρονητικά για τα κοινωνικά επιδόματα ( επίδομα ανεργίας, επιδόματα αναπηρίας, οικογενειακά επιδόματα, κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης) τα συστατικά δηλαδή του κοινωνικού κράτους σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα, χαρακτηρίζοντάς τα ανακύκλωση της φτώχειας.
Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω από την ανατριχιαστική του θέση για το ξεπερασμένο οκτάωρο, δεσμεύθηκε και για επταήμερη εργασία, δεσμεύθηκε δηλαδή ότι θα γυρίσει τους εργαζόμενους στον 18ο αιώνα.
Τελικά ένα πράγμα εγγυάται ο αρχηγός της ΝΔ. Την ισοπέδωση των πολλών εν ονόματι της απολυταρχίας και του πλουτισμού των ελίτ.

https://litlepost.blogspot.com/2019/05/13-2019.html


Δεν είναι ούτε ηλίθιος ούτε ανίκανος. Ξέρει τι κάνει ο Μητσοτάκης, όταν μιλάει για 7ήμερη εργασία.
Όταν το 5ήμερο έχει περιοριστεί ήδη στον χώρο του εμπορίου από μια κυβέρνηση που εμφανίζεται ως αριστερή, αλλα είναι όπως ολος ο κοσμος εχει καταλαβει η συνεχεια του εκσυχρονιστικου πασοκ, χωρίς να υπάρξει γενική κατακραυγή, αλλά, αντίθετα, με τη συναίνεση των μπουρζουαδων και των μικροαστων που "επιτέλους μπορεί να ψωνίζει και τις Κυριακές", είναι σαφές ότι ο κοινωνικός ιδεολογικός άξονας έχει μετατοπιστεί προς τα δεξιά.
Μπορεί οι αριστεροί να δυσφορούν με τις δηλώσεις Μητσοτάκη, μπορεί οι συριζαίοι -που το βουλώνουν επιδεικτικά τις Κυριακές, όταν οι εργαζόμενοι στο εμπόριο διαμαρτύρονται- να τις αξιοποιούν ως απατεώνες, αλλά μεγάλο τμήμα της κοινωνίας τις αντιμετωπίζει από αδιάφορα έως πολύ θετικά.
Όπως ακριβώς και την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας στα καταστήματα, που επέβαλαν οι Τσίπρας - Αχτσιόγλου.
Σχολιο.- Σιγά μην είναι ηλίθιος, Ανθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ και καταφέρνει να ζει, μόνο ηλίθιος δεν είναι. Χαραμοφάης ναι. Ηλίθιος ομως όχι!#!!
Σχολιο.- Τελικά πηγαίνουμε ολοταχώς πίσω, στην κατάργηση κάθε εργασιακού δικαιώματος, Ο Μητσοτάκης προτείνει χειροτερα αντιλαικα νεοφιλελευθερα μετρα και η κυβέρνηση θα τα υλοποιείσει αφήνοντας κραυγές αποδοκιμασίας.
Σχολιο.- Νεοφιλελεύθερος είναι ο άνθρωπος και δεν το κρύβει. Δεν έχει κανένα λόγο να προσέξει, καθώς οι νεοφιλελεύθερες ρυθμίσεις έχουν την υποστήριξη μεγάλου μέρους της κοινωνίας. Κι αυτό φάνηκε και από τις αντιδράσεις με την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας στα καταστήματα από τον Τσίπρα.
Σχολιο.- Η συζήτηση για 7 εργάσιμες ημέρες δεν είναι τωρινή. Οι παλιότεροι θα θυμούνται ανάλογες "εκσυγχρονιστικές" προτάσεις επί Σημίτη, για την "εξυπηρέτηση" των πολιτών απ' τις δημόσιες υπηρεσίες ή τις τράπεζες, τ' απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα! Επανέρχονται στο προσκήνιο, με πρόσφορο έδαφος, την κρίση και τα μνημόνια και την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Όχι, μόνον ηλίθιος δεν είναι ο Μητσοτάκης! Απλά, ειλικρινής!!!