Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Η ΑΝΤΑΡC.I.A. είναι τυπικό δείγμα της Δικαιωματικής Ιμπεριαλιστικής «αριστεράς» του Σόρος.




Η ΑΝΤΑΡC.I.A. είναι τυπικό δείγμα της Δικαιωματικής Ιμπεριαλιστικής «αριστεράς» του Σόρος.  Σε εισαγωγικά η αριστερά γιατί αριστερά δεν είναι.
Ιμπεριαλιστική γιατί όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη. Όπου κάνει πόλεμο το ΝΑΤΟ και οι Αμερικάνοι Αποικιοκράτες, αμέσως να βγει η ΑΝΤΑΡC.I.A. να στηρίξει. Γίνεται αποικιοκρατικός πόλεμος στην Συρία έχοντας βάλει οι αποικιοκράτες τους ισλαμοφασίστες τους μπροστά για να φαίνονται, οι οποίοι κόβουν κεφάλια ανθρώπων μπροστά στην κάμερα μπας και τους φοβηθούμε(αντίθετα πέτυχαν να εξοργίσουν όλο τον κόσμο), βάζουν τα κωλοπαιδά τους να εκτελούν δεμένους ανθρώπους από πίσω με μια σφαίρα στον αυχένα, αμέσως βγαίνει η χαφιέδικη ANTAPC.I.A. του Σόρος να μας πει ότι γίνεται λαϊκή εξέγερση (τα γουρούνια οι ισλαμοφασίστες κάνουν λαϊκή εξέγερση!!!) και ο πρόεδρος Άσαντ είναι δικτάτορας και σφαγέας και όσοι Σύριοι υπερασπίζονται την Δημοκρατία της Συρίας και το Κοινοβούλιό της είναι άνθρωποί του.  Γίνεται ναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία, στηνν πλατεία Μεϊντάν, πληρωμένο από την C.I.A., μας πετάνε στη μάπα χιτλερικές σβάστιγγες και φωτό τεράστιες του Χίτλερ, αμέσως η ΑΝΤΑΡC.I.A. να πει ότι εκεί γίνεται λαϊκή εξέγερση! Η πρώτη Αραβική Άνοιξη της C.I.A. ήταν λαϊκές εξεγέρσεις!!! Και τώρα η δεύτερη Αραβική Ανοιξη της C.I.A. στην Αλγερία, με τα ισλαμιστοφασιστικά γουρούνια, και τώρα λαϊκή εξέγερση. Και δεν τους περνάει από το μυαλό ότι όλες οι «Αραβικές Άνοιξες της C.I.A.» γίνονται μόνο στις αραβικές χώρες που έχουν αστική δημοκρατία και κοινοβούλια. Στις βρωμιάρικες καθυστερημένες Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Μπαχρέιν, ΗΑΕ, Κουβέιτ, που σφάζουνε τους ανθρώπους σε κοινή θέα, που έχουν τις γυναίκες κατώτερες κι από τις καμήλες, εκεί φαίνεται ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι, γιαυτό δεν γίνονται «εξεγέρσεις».
Δικαιωματισμός τι είναι. Μέχρι πριν 10 χρόνια όλοι ήξεραν ότι η Αριστερά θεωρεί σαν επαναστατικό υποκείμενο την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο λαό. Τώρα αυτό έχει αλλάξει, με τα χρήματα του Σόρος. Επαναστατικό υποκείμενο πλέον θεωρούνται οι κλέφτες, οι βιαστές, οι δολοφόνοι, οι πόρνες, και οι ομοφιλόφυλοι, οι χαφιέδες, οι οποίοι σύμφωνα με την δικαιωματική αριστερά του Σόρος και τους αναρχικούς του Σόρος, δεν έχουν δικαιώματα, και πρέπει να τους δοθούν. Είναι αυτοί που ο Μαρξ χαρακτήριζε λουμπεναριά, Λούμπεν προλεταριάτο, που δεν είχαν καμία σχέση με την εργατική τάξη, το προλεταριάτο, παρόλο που ήταν φτωχοί.
Το βασικό ερώτημα πλέον που πρέπει να απευθύνει  κάποιος σήμερα για να διακρίνει εάν κάποιος είναι Αριστερός ή όχι, είναι ποια θέση παίρνει το κάθε κόμμα απέναντι στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, την ιστορική εποποιία του ελληνικού λαού. Μέχρι τώρα είχαμε τους ακροδεξιούς και τους ναζιστές, απόγονους των προδοτών γερμανοτσολιάδων που μιλάγανε για τρομοκράτες, ότι οι γερμανοί ναζιστές ήταν φίλοι μας, και αν δεν τους πείραζες και έσκυβες το κεφάλι στις διαθέσεις τους, δεν σε πειράζανε. Τώρα έχουμε και την Δικαιωματική Ιμπεριαλιστική «αριστερά» του Σόρος, η οποία μας λέει ότι το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ήταν εθνικιστικό, γιατί δεν είχε στόχο τον σοσιαλισμό, αλλά την απελευθέρωση από την κατοχή και την αστική δημοκρατία. Είναι η θέση που είχαν οι ντεφετιστές στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι τροτσικιστές δηλαδή στην Ελλάδα, και οι αναρχικοί τότε στην Ευρώπη, οι οποίοι λέγανε ότι τα Ες-Ες και οι Ιταλοί φασίστες ήταν παιδιά της εργατικής τάξης, και πρέπει να τους προσεγγίσουμε, να ενωθούμε μαζί τους, για να ανατρέψουμε τον καπιταλισμό και να φέρουμε τον σοσιαλισμό. Και φυσικά οι γερμανοί τους εκτελούσαν. Αλλά τους εκτελούσε και ο Άρης Βελουχιώτης όπου τους έβρισκε. Διότι όπως πολύ σωστά λένε τα ακροδεξιά προδοτικά καθάρματα και τα ναζιστικά τσουτσέκια στην Ελλάδα, ήταν μεγάλος σφαγέας. Όπου έβρισκε προδότη τον έσφαζε! Ένας ο Άρης και ένας ο Κολοκοτρώνης, Μεγάλοι σφαγείς! Και όταν λέμε τους έσφαζε, κυριολεκτούμε. Τις σφαίρες λέγανε τις κρατάμε για τους εχθρούς, τους προδότες τους δειλούς και τους αιχμάλωτους, τους έσφαζαν. Τους βλέπαν μετά οι γερμανοί ναζιστές τους στρατιώτες τους σφαγμένους, και τρελενόντουσαν. Και καίγανε τα χωριά σε όλη την Ελλάδα.
Επίσης η δικαιωματική «αριστερά» δεν αναγνωρίζει ότι έχουμε κατοχή. Αυτός είναι ο καπιταλισμός λένε, έτσι λειτουργεί. Μα προσπαθείς να τους εξηγήσεις, ο καπιταλισμός προϋποθέτει αναπαραγωγή της εργατικής δύναμης, και εδώ έχουμε τον πλήρη εξανδραποδισμό. Επιμένουν, έτσι είναι ο καπιταλισμός. Στην κατοχή τους λες επίτασσαν τα σπίτια ο γερμανικός ναζιστικός στρατός, τώρα τα κατάσχουν με πλειστηριασμούς ξένα γερμανικά κυρίως  fans. Έτσι είναι ο καπιταλισμός επιμένουν. Μα τους λες τα εργοστάσια κλείνουν, μαγαζάτορες αυτοκτονούν, ο κόσμος φεύγει πρόσφυγας στο εξωτερικό προσπαθώντας να σωθεί από τη λαίλαπα.  Έτσι είναι ο καπιταλισμός επιμένουν.
Και γενικώς επιμένουν να συμπεριφέροντε σαν να μην έχουμε κατοχή, αλλά απλώς καπιταλισμό!
Εάν έχουμε κατοχή λένε, τότε πρέπει να πάρουμε τα όπλα, όπως το ΕΑΜ. Το ΕΑΜ όμως δεν πήρε τα όπλα από τη μια στιγμή στην άλλη. Πρώτα κατακτήθηκε η ενότητα του ελληνικού λαού και η αποφασή του να παλέψει ιδρύοντας το ΕΑΜ, και μετά από 9 μήνες κατορθώθηκε να ιδρυθεί ο ΕΛΑΣ.
Αυτά τα λίγα. Α και που είστε. Στη δικαιωματική ιμπεριαλιστική «αριστερά» συμπεριλαμβάνεται και το ΚΚΕ και η νεοτροτσικιστική του ηγεσία. Και αυτοί τα ίδια λένε. Ισαποστάκιδες, όνομα και πράμα!
Όλους αυτούς τους πουλημένους, άμα τους έβλεπε ο Τρότσκι θα τους έφτυνε. Όπως και ο Μαρξ είχε πει ότι δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με τους μαρξιστές του καιρού του.