Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Η Συρία και η Λιβύη αντισταθήκανε στην εισβολη των ισλαμοφασιστων των αποικιοκρατων



Η Συρία και η Λιβύη  αντισταθήκανε στην εισβολη των ισλαμοφασιστων των αποικιοκρατων και συνεχίζουν να αντιστέκονται. Δεν γίνεται κανένας εμφύλιος πόλεμος! Αποικιοκρατικη εισβολη είναι!
Και στη Λιβύη υπάρχουν οπαδοί του Προέδρου Καντάφι που έχουν πάρει τα όπλα και αντιστέκονται. Αλλά τα δυτικά αποικιοκρατικά ΜΜΕ προτιμούν να δείχνουν τους δικούς τους πληρωμένους ισλαμοφασίστες.
Αυτό είναι πλεον ξεκάθαρο στον οποιδήποτε. Δεν είναι "προσφυγες" από την Συρια αλλά ισλαμοφασίστες των αποικιοκρατων, οι κανίβαλοι που βλέπαμε στις τηλεοράσεις να κόβουν κεφάλια ανθρώπων λες και ήτανε κατσίκια, και μετά να τα ψήνουν στη σχάρα. Και η Ελλάδα έχει διαταχθεί απο τα αφεντικά της τους αποικιοκράτες να τους παρέχει άσυλο στους πληρωμένους ισλαμοφασιστες. Και να εξανδραποδίσει τον ελληνικό λαό, ακόμα και με φυσική του εξόντωση. Αυτή, ή οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση.
Πριν κάποια χρόνια είχα τρελαθεί τελείως, όταν στην Ελλάδα είχαν καταφθάσει λίβυοι τραυματισμένοι ισλαμοφασίστες με αμερικάνικα αεροπλάνα, και είχαν νοσηλευτεί σε ελληνικά νοσοκομεία. Και είχαν και παράπονα, θέλαν πρώτη θέση. Είχε αγανακτήσει όλο το νοσηλευτικό προσωπικό με την αλήτικη συμπεριφορά τους. Και μετά μέχρι να φύγουν έμεναν στον Χίλτον. Σε καιρό κρίσης όλα αυτά. Και συνέχισε εσύ τώρα να μου λες για παρτάκηδες μεσοαστούς. Ότι είναι οι «προσφυγες» από την Συρια.
Οι χριστιανοί στη Συρία, που κινδυνεύουν περισσότερο από όλους, και στο κάτω κάτω θα τους υποδεχόμαστε και θα τους βοηθούσαμε γιατί και εμείς χριστιανοί είμαστε, αρνούνται να φύγουν!!! Έχουν πάρει τα όπλα, και ορκίζονται πίστη στη Δημοκρατία, στη Συρία, και στον Πρόεδρο Άσαντ, και λένε ότι θα δώσουν το αίμα τους για τη χώρα και για τα σπίτια τους! Και μας έχουν έρθει εδώ όλοι οι κανίβαλοι με τις οικογενειές τους! Και το χειρότερο! Έχουν στείλει εδώ τις καριόλες τους με τις μπούργκες, και αυτοί συνεχίζουν να πολεμανε τη Δημοκρατία στη Συρία. Παίρνοντας 5.000 δολαρια το μηνα απο τους αμερικάνους. Άστο! Έχουν έρθει όλα στο φως! Απλώς επιμένουμε να τα ξεχνάμε! Ε εγώ δεν ξεχνάω!
Οταν ακομη και ο Οικουμενικος Πατριαρχης δεν καταδικαζε στις σφαγες των Χριστιανων απο τους κανιβαλους, τι να περιμενει κανεις...