Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Ο Λαφαζάνης στην εκπομπή "Σπαρτιάτες"




Μια  τηλεοπτική παρουσία του Παναγιώτη Λαφαζάνη της 2/11 έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και σχολίων στα social media.
3-11-2018 - 21:34μμ
Ο γραμματέας της ΛΑ.Ε. δέχθηκε την πρόσκληση στην ακροδεξια εκπομπή “Σπαρτιάτες” όπου ο παρουσιαστής της εκπροσωπεί την κίνηση “Επανελλήνησις”, κίνηση με σαφές εθνικιστικό στίγμα και με βιογραφικό εξόχως ακροδεξιό.
Αυτή η εμφάνιση προκάλεσε πολλά σχόλια, ακόμα και από στελέχη του κόμματος, καθώς η συζήτηση ήταν φιλική. Παροτι ο Παναγιωτης Λαφαζανης μιλησε πολύ καλα, η εκπομπη επικρηθηκε από ναζιστες φασιστες προδοτες «ελληναραδες» ότι ο Λαφαζανης μεσω του παρουσιαστη Σφιγγα  προσπαθησε να τους επιρρεασει, και από «αριστερους» του Σορος ότι οι απαντησεις του Λαφαζανη δεν είναι «αριστερες» του Σορος και δεν πρεπει να συζηταμε με φασιστες.
Καλές οι τηλεοπτικές εμφανίσεις, όταν δεν σε παρουσιαζει κανεις, και είναι απόλυτο δικαίωμα του καθενός που θα εμφανίζεται, αλλά μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτουν εκει στη ΛΑΕ και να υπάρχει ένα κάποιο “χτένισμα” τουλάχιστον ως προς το ιδεολογικό στίγμα του οικοδεσπότη. Γιατι η παρουσια του Λαφαζανη, ασχετως αν σταθηκε πολύ αξιοπρεπως και μιλησε σωστα, δεν οφελησε την ΛΑΕ, και κατακριθηκε και από «αριστερους» του Σορος και από ναζιστες και φασιστες.