Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Συνέλαβαν το 6χρονο παιδί της Πόλα Ρούπα!!!!!



...Βρε σεις !!! Αν δεν με απατά η μνήμη μου, η Πόλα Ρούπα δεν είναι αυτή που είχε παραγγείλει το C4i που ξοφλήσαμε αλλά ποτέ δεν παραδόθηκε. Και που το όνομά της βρέθηκε στις λίστες Μπόργιανς και Λαγκάρντ που διερεύνησε η κυβέρνηση μας. Και που ήταν μπλεγμένη και στις μίζες της Ζίμενς και προφανώς θα είναι και στις μίζες των φαρμακευτικών. Και που παραποίησε τα στοιχεά της ΕΛΣΤΑΤ για να μας χώσουν στα Μνημόνια . Ε, καλά της κάνανε !! Προφανώς είχε αρπάξει τις μίζες και τις ξεκοκάλιζε στα σουβλατζίδικα του Μπραχαμιού. Επιτέλους δικαιοσύνη !!!!

Σχολιο.- επίσης ευθύνεται για τους θανάτους χιλιάδων ασθενών ανασφάλιστων, για τις αυτοκτονίες 20χιλιάδων ανθρώπων και για το θάνατο απο μαγκάλια αρκετών ακόμα !




Την πιάσανε τη Ρούπα. Ο Μαρινάκης, ο Σταθάκης, οι εγγεγραμμένοι στη λίστα Λαγκάρντ και άλλοι σοβαροί κύριοι, μπορούν να συνεχίσουν απερίσπαστοι την όποια δραστηριότητά τους προς όφελος ετούτου του τόπου. Α! Είδα κι έναν κουλουρά το πρωί που υποψιάζομαι πως δεν έχει άδεια. Δεν θα πάει η ΕΛ.ΑΣ. να του δείξει τι θα πει νομιμότητα;



Υπάρχει κάτι πιο ιερό για μιά μάννα, απο το παιδί της;;;; Πολα Ρουπα. «Βρισκόμαστε σε πόλεμο, είναι γεγονός. Αλλά το να πολεμάνε το παιδί μου με το να αρνούνται να μου το φέρουν να το δω, να αρνούνται να το δώσουν άμεσα σε συγγενείς πρώτου βαθμού, να απειλούν ότι θα πάει σε ίδρυμα, είναι η πιο ποταπή πράξη σε αυτόν τον πόλεμο».



Πόσο πιο χαμηλά στην ηθική εξαχρείωση; Πόσο πιο βαθιά στην πολιτισμική βαρβαρότητα; Με τη βρώμικη και δυσώδη "Δικαιοσύνη" να στερεί την ελευθερία σε ένα εξάχρονο παιδί. Με τον υπουργό Δικαιοσύνης και την κυβέρνηση να σωπαίνουν επιδεικτικά, συγκαλύπτοντας τη βαρβαρότητα. Με μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφο του κομματικού ραδιοσταθμού, Ντινα Μπατζια, να εκθειάζει το βρυκολάκιασμα επί κυβέρνησης Τσίπρα της μοναρχοφασιστικής πρακτικής των Παιδουπόλεων της Φρειδερίκης. Την απάντηση τη δίνουν οι πολίτες που θα βρεθούν στη συγκέντρωση την Παρασκευη 6 Ιανουαριου έξω από τη ΓΑΔΑ στις 11 π.μ. Η βαρβαρότητα δεν θα περάσει!



ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ: ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Ακόμα και στα χρόνια του εμφυλίου και αργότερα, στο μετεμφυλιακό αυταρχικό κράτος που με ευκολία έστηνε στρατοδικεία και καταδίκαζε σε θάνατο τους αντιπάλους του, υπήρχε σεβασμός στη μητρότητα και στα ανήλικα παιδιά των αγωνιστών που σερνόντουσαν στις φυλακές και τα εκτελεστικά αποσπάσματα. Ποια λογική και ποια ηθική οδήγησαν, στο σημερινό εξευτελισμό του σύγχρονου Ελληνικού κράτους; Ζηλέψαμε τον Ερντογάν; Πήραμε τη θέση του Κρέοντα;

Από την σημερινή αχαρακτήριστη συμπεριφορά των κρατικών λειτουργών εκείνων που φέρονται με αυτό τον τρόπο και αυτές τις αποφάσεις σε ένα εξάχρονο παιδί, το παιδί της Πόλας Ρούπα, ευθέως πλήττεται η αξιοπιστία και η ηθική υπόσταση των μηχανισμών εκείνων που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν τη νομιμότητα το κράτος, την κοινωνία, όλους μας. Οι πρακτικές αυτές δεν συνάδουν με τις παραδόσεις μας, την Συνταγματική νομιμότητα, την Ηθική, την Ανθρώπινη Κοινωνία όλη. Να παραδοθεί άμεσα το εξάχρονο παιδί στη γιαγιά του και τη θεία του. Ήδη η πολύωρη κράτησή του αποτελεί ντροπή για όλους μας.

Μανώλης Γλέζος




Ακόμα και οι μετεμφυλιακές κυβερνήσεις δέχτηκαν να παραδώσουν το παιδί του Νίκου Μπελογιάννη και της Έλλης Παππά στην αδερφή της μητέρας του Διδώ Σωτηρίου. Θα ανοίξετε ξανά και τις παιδουπόλεις της Φρειδερίκης, να αναμορφώσετε εθνικώς τα "τέκνα συμμοριτών";