Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Πρόκληση με πανό χούλιγκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Αλβανίας-Ελβετίας


Πρόκληση εις βάρος της Ελλάδας με πανό χούλιγκαν κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της Αλβανίας με την Ελβετία, που έγινε στο γήπεδο Σταντ Μπολάρ, στα πλαίσια του EURO 2016.

Σύμφωνα με τα όσα απαθανάτισαν οι κάμερες, μία ομάδα χούλιγκαν που καθόταν στις εξέδρες όπου βρίσκονται οι Αλβανοί φίλαθλοι ανήρτησε πανό στα αγγλικά με τη φράση: "Η Ελλάδα είναι ένοχη. Θυμηθείτε τη γενοκτονία της Τσαμουριάς. 100.000 (Εκατό χιλιάδες) Αλβανοί θύματα". Η ανάρτηση του πανό έγινε λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα των εθνικών ομάδων Αλβανία-Ελβετία. Αναμένεται η αντίδραση από την ελληνική πλευρά. Σύμφωνα με τον κανονισμό της UEFA απαγορεύεται ρητά να αναρτούνται πανό με πολιτικό περιεχόμενο και οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου όφειλαν να το έχουν βρει - καθώς ήταν γραμμένο στα αγγλικά - κατά τον έλεγχο στην είσοδο των φιλάθλων και να το έχουν κατασχέσει. Είναι βέβαιο ότι το ζήτημα θα εξεταστεί από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA. Θυμίζουμε ότι η Αλβανία έχει ήδη τιμωρηθεί για τα εθνικιστικά επεισόδια στο ματς με την Σερβία και είναι καθαρά θέμα ερμηνείας από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία το περιστατικό με το πανό.

σχολιο.- Άλλη μία απόδειξη της ανωτερότητας του ελληνικού έθνους: ενώ οι Τσαμηδες, που είχαν συμμαχήσει μαζικά με τους ναζί, ήταν συνολικά ως πληθυσμός 28.000 όταν εκδιώχθηκαν από τον Ζέρβα το 1944, η Ελλάδα ευθύνεται για την εξόντωση... 100.000! Τεράστια επιτυχία, που ανατρέπει όλους τους φυσικούς νόμους! Αλλά δυστυχώς κάποιοι υιοθετούν τέτοιες τερατολογιες.

Σχολιο.- Η αλβανική εκδοχή της Golden Dawn.....