Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Καταρρίπτεται - "τα ανθρωπόμορφα κτήνη του Ολάντ βομβαρδίζουν νοσοκομεία στη Συρία!"


Καταρρίπτεται – Τα ανθρωπόμορφα κτήνη του Ολάντ, βομβαρδίζουν νοσοκομεία στη Συρία!

20/11/2015

Είναι σύνηθες το φαινόμενο να παίρνεις παλαιότερες φωτογραφίες και να τις τοποθετείς στο τώρα και στη προκειμένη περίπτωση στα γεγονότα με τους γαλλικούς βοβαρδισμούς εναντίον θέσεων των τζιχαντιστών.

Ας δούμε το άρθρο. Τα ανθρωπόμορφα κτήνη του Ολάντ, βομβαρδίζουν νοσοκομεία στη Συρία! Το αίμα των αθώων παιδιών και το αίμα των Γάλλων νεκρών, στα κεφάλια των φονιάδων ιμπεριαλιστών! Ναταλί Γλέζου Το αίμα τους να σας πνίξει ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!!! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ASSAD ΘΕΛΑΤΕ!!! ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο Λ Ω Ν ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ!!! Sibilla

Αυτό που θα εξετάσουμε λοιπόν εδώ είναι το αν οι φωτογραφίες προέρχονται από τους γαλλικούς βομβαρδισμούς στη Συρία, όχι πολιτικές θέσεις και απόψεις (ο καθένας με τον πόνο του) και συγκεκριμένα τον ισχυρισμό…Τα ανθρωπόμορφα κτήνη του Ολάντ, βομβαρδίζουν νοσοκομεία στη Συρία! Οι φωτογραφίες από μόνες τους έχουν μια τραγική ιστορία, ένας βομβαρδισμός με αθώα θύματα είναι κατακριτέος από όποια εμπλεκόμενη μεριά και αν προέρχεται, πόσο μάλλον όταν πρόκειται και για βομβαρδισμό νοσοκομείου. Τις φωτογραφίες τις συναντάμε και το Μάρτιο του 2015. H Γαλλία όμως συμμετείχε για πρώτη φορά σε βομβαρδισμούς εναντίον θέσεων του ισλαμικού κράτους πριν από δύο μήνες και συγκεκριμένα σε στρατόπεδο εκπαίδευσης των τζιχαντιστών κοντά στο Ντέιρ Εζόρ, ως εκ τούτου δεν μπορεί οι φωτογραφίες σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν ως απόδειξη των τωρινών γαλλικών βομβαρδισμών.







Η φωτογραφία που κυκλοφορεί στα σόσιαλ μίντια και υποτίθεται πως δείχνει τα παιδιά-θύματα της αεροπορικής επιδρομής των Γάλλων στην Ράκκα προχθές, είναι από τον βομβαρδισμό της πόλης Γκούτα από κάποιους ισλαμοφασιστες (και όχι σίγουρα την κυβέρνηση της Συρίας) με αέριο Σάριν, τον Αύγουστο του 2013. 1000 άτομα, κυρίως γυναικόπαιδα είχαν δολοφονηθεί τότε (το φονικότερο χτύπημα με χημικά όπλα), και οι αποικιοκρατες κατηγορούσαν την κυβερνηση της Συριας για την ευθύνη του χτυπήματος. Η χρήση χημικών όπλων στη Συρία συμβαίνει από την μια πλευρα από τους αποικιοκρατες και τους ισλαμοφασιστες τους. Η σφαγή αυτή, αν δεν με απατά η μνήμη μου, ήταν η αφορμή για την απειλή αμερικανικής επέμβασης, την συμφωνία χημικού αφοπλισμού του Άσαντ και την βύθιση των χημικών τελικά στα ανοιχτά της Κρήτης. Ελάχιστοι τα είχαν πάρει χαμπάρι τότε αυτά τα παιδιά που έκρυψαν οι σφαγείς, καθότι δεν είχαν εύκολη και σαφή πολιτική χρησιμότητα - συν το ότι ήταν "απλώς Σύροι" που δολοφονήθηκαν σε κάποια κωμόπολη της Συρίας. Στη Συρία κατά μέσο όρο συμβαίνει ένα "Παρίσι" κάθε τέσσερις μέρες επί 4 χρόνια - και αυτό μετρώντας μόνο τους αμάχους νεκρούς.




Η Γαλλία βομβάρδισε Νοσοκομείο Παίδων στη Συρία σ' απάντηση για τις επιθέσεις στο Παρίσι
Σχολιο.- Μουφα,μην βαζετε οτι σας ερχεται
Σχολιο.- Παίδες τη φώτο την έχω βρει από τις 23 Μαρτίου σε σελίδα. Φαίνεται ότι πρόκειται για Αμερικανικό βομβαρδισμό.