Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο μεταμφιεσμένο ΠΑΣΟΚ


Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο «μεταμφιεσμένο» ΠΑΣΟΚ, πολύ χειρότερο από το παλιό ΠΑΣΟΚ, διότι αποτελεί τη «χωματερή» των ακαθαρσιών του νεοταξικού ΠΑΣΟΚ: Του ΠΑΣΟΚ της νέας ύπουλης και μοχθηρής “δεξιάς”…».

Ηταν εμφανες εδώ και 3 χρονια οι διαδικασίες ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ των πασοκικών υλικών, ανακύκλωση που αναπαλαίωνε τη σήψη και την ΑΠΑΤΗ στη νέα κολυμπήθρα του Σιλωάμ: Το ΣΥΡΙΖΑ… Εκείνη την εποχή το 2012 οι διαδικασίες πασοκοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ είχαν πάρει επιδημική μορφή. Κορυφαία, λοιπόν, στελέχη του ΠΑΣΟΚ, παλιές καραβάνες και νεότερα του πασοκικού κομματισμού, τα οποία ΟΛΑ νομιμοποίησαν τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και τα «συμβόλαια θανάτου» του Γιωργάκη, ψήφισαν και το πρώτο Μνημόνιο, όλα αυτά τα στελέχη της πασοκικής αχρειότητας, σήμερα «πολεμούν» από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ για τη …σωτηρία μας.

Φυσικά είναι να απορεί κανείς το πώς οι «μαρξιστές» του ΣΥΡΙΖΑ και γενικά οι αριστεροί αντιπολιτευόμενοι, ανακάλυψαν σήμερα την πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ:Σήμερα που γράφτηκε το τελευταίο της κεφάλαιο και δεν είχαν πάρει χαμπάρι τους προγενέστερους ταχύτατους ρυθμούς πασοκοποίησης, που βοούσαν… Όταν τρέχεις πίσω από τα γεγονότα καταϊδρωμένος, όταν φωτογραφίζεις τα οπίσθιά τους, πάντα πιάνεσαι στον ύπνο. Αργησανε πολύ! Στον λαο καλιεργηθηκε η απογοητευση και η απαθεια.

Σήμερα η ίδια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει την πασοκοποίησή της με κραυγαλέο τρόπο, ο οποίος καταγράφεται στην κυβερνητική σύνθεση: 1). Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. 2). Ο Χρήστος Σπίρτζης. 3). Ο Νίκος Τόσκας. 4). Ο Δημήτρης Μάρδας. 5). Η Θεοδώρα Τζάκρη. 6). Ο Μάρκος Μπόλαρης 7). Ο Παναγιώτης Σγουρίδης των ΑΝΕΛ 8). Νίκος Κοτζιάς. Λίγο έλειψε να ξεχάσουμε και το διαβόητο Νίκο Κοτζιά, στενό συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου από το 1999!!! Έχει υπουργοποιηθεί ένα μέρος από τη «χωματερή» των ακαθαρσιών του νεοταξικού ΠΑΣΟΚ και ο Τσίπρας μας λέει για το «νέο που θα αντικαταστήσει το παλιό»: Τέτοιος μακάβριος ιστορικός μορφασμός… Σε λίγο ακόμα και ο ΓΑΠ θα ωχριά μπροστά στο μακάβριο «νέο» του Τσίπρα…