Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Γερμανοί ακτιβιστές τάσσονται κατά του ξεπουλήματος των αεροδρομίων της ΕλλάδαςΔιαδώστε ..., «Αίσχος» ! , Γερμανοί ακτιβιστές της «Επιτροπής Αλληλεγγύης με την Ελλάδα» ( Griechenland-Solidaritaetskomitee ) τάσσονται κατά των «λαϊκών συμφερόντων» ( του «Syriza» η του 20 % των Πολιτών της Ελλάδας ) και διαδηλώνουν με «χάπενινγκ» στο Βισμπάντεν, έξω από το τοπικό κοινοβούλιο του Ομόσπονδου Κρατιδίου της Έσσης - ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “FRAPORT” ( «καλέ δεν πρόκειται για ιδιωτικοποίηση» ! , είχε πει προεκλογικά ένας «υπουργός» του υπό – Κηδεμονία Κρατιδίου μας , απλά «πρόκειται για την «παράδοση περιουσίας από ένα κράτος σ΄ένα άλλο κράτος , πάλι «δημόσια» θα είναι η διαχείριση τους» !!! ). Ντροπή στους «Γερμανούς ιμπεριαλιστές» να διαδηλώνουν κατά του «Σοσιαλιστικού τους Κράτους» , Αυτά δεν θα γίνονται στο μέλλον , στην «Άλλη Ευρώπη» του Σύριζα. Όποιος θέλει ας μεταφράσει και διαδώσει την ενδιαφέρουσα ανάρτηση / είδηση των Γερμανών αλληλέγγυων με τον ελληνικό λαό /

Protestaktion gegen die Übernahme profitabler griechischer Regionalflughäfen durch Fraport

Διαμαρτυρία ενάντια στην απόκτηση των κερδοφόρων ελληνικων περιφερειακών αεροδρομίων από Fraport

Gegen die anstehende Übernahme griechischer Regionalflughäfen durch den Frankfurter Flughafenbetreiber Fraport protestierten am Dienstag, 22. September, in Wiesbaden Aktivist-innen des Griechenland-Solidaritätskomitees Frankfurt / Rhein-Main. »Griechenland wird zur Privatisierung von Staatseigentum und Infrastruktur gezwungen«, erklärte Dieter Hooge: »Das ist Kolonialpolitik im 21. Jahrhundert und macht Griechenland zum Protektorat.« Die Protestaktion in Sichtweite des Hessischen Landtags fand unmittelbar vor Beginn der ersten Plenarsitzung des Parlaments nach der Sommerpause statt. Sie stellte den Fraport – Deal szenisch dar. Die Helena hatte gefesselte Hände als Zeichen für die Erpressung der Regierung durch die Troika. Bouffier beteiligt sich mit dem Fraport – Vertreter daran, die Wirtschaft (Helena) zu strangulieren. Die Gewinne der Flughäfen, symbolisiert durch die Euro Säcke, werden von Griechenland zu Fraport transportiert.

Κατά την επικείμενη εξαγορά των Ελληνικων περιφερειακών αεροδρομίων μέσω του φορέα εκμετάλλευσης του αερολιμένα της Φρανκφούρτης Fraport διαδήλωσαν την Τρίτη 22 Σεπτέμβριος, στο Βισμπάντεν ακτιβιστές στο εσωτερικό της Επιτροπής Εληνικής Αλληλεγγύης Φρανκφούρτης / Ρήνου-Μάιν. «Η Ελλάδα έχει αναγκαστεί να ιδιωτικοποιήσει την κρατική ιδιοκτησία και τις υποδομές», δήλωσε ο Dieter Hooge: «Αυτό είναι αποικιακή πολιτική στον 21ο αιώνα και κάνει την Ελλάδα ένα προτεκτοράτο". Η διαμαρτυρία μέσα στη θέα του Κοινοβουλίου της Έσσης έλαβε χώρα αμέσως πριν από την πρώτη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου μετά τις θερινές διακοπές. Έβγαλε τη Fraport - Deal είναι γραφική. Η Έλενα είχε χειροπέδες στα χέρια και ένα σημάδι για εκβιασμό της κυβέρνησης με την τρόικα. Bouffier συμμετέχει με Fraport - Εκπρόσωποι από την οικονομία για να στραγγαλίσει (Helena). Τα κέρδη των αερολιμένων, που συμβολίζονται από τα σακιά ευρώ που μεταφέρονται από την Ελλάδα στην Fraport.