Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣ Α. ΤΣΙΠΡΑ!


ΠΡΟΣ Α. ΤΣΙΠΡΑ!

ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ. ΠΩΣ ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΕΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ. ΕΙΧΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΑΛΟΥΧΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΑΛΗΤΗ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ. ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΣΕ, ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΟΓΕΡΜΑΝΩΝ! ΓΙΑ ΤΑ 5 ΤΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΟΥ? ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ? ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΠΟΚΛΗΡΕ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΥΧΩΔΙΟΚΤΗ? Η ΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΩΣ ΣΥΝΟΝΥΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ 5 ΤΑΛΑΝΤΑ. ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΚΛΕΨΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΠΟΥΛΗ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ Η ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ.

ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΕΖΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣEIΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣEIΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΡΟΔΟΤΗ.