Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Aντιφασιστικό διήμερο στην Άρτα Παρασκευή 17 και Σαββάτο 18 Απριλίου, ενόψει δίκης Χρυσής Αυγής



Αντιφασιστικό διήμερο Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Απριλίου , ενόψει της δίκης των ναζιστών της Χρυσής Αυγής.


Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί προπαγανδιστική συγκέντρωση με μικροφωνική και ίσως και προβολή,  στην κεντρική πλατεία στις 8:00 το απόγευμα,  ενώ για το Σάββατο 18/4 έχει οργανωθεί συζήτηση ενημέρωση σχετικά με τη Δίκη των ναζιστών που ξεκινά στις 20 Απριλίου, Κεντρικός ομιλητής που θα αναλάβει και  την ενημέρωση των ζητημάτων σχετικά με τη Δίκη των ναζί,  θα είναι ο Πέτρος Κωνσταντίνου συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ(Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή). Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 8:00 το απόγευμα στο εναλλακτικό καφενείο Χάρτα , στην πλατεία Μονοπωλίου.

Η Δίκη των ναζιστών φέρνει στην επιφάνεια μιας σειρά από ρατσιστικές επιθέσεις, δολοφονίες όπως του Λούκμαν, του Παύλου Φύσσα κλπ αλλά και την άψογη παρακρατική οργάνωση που είχε στηθεί με ην ανοχή αν όχι συνεργασία στεγανών του ελληνικού κράτους και βέβαια του παρακράτους, των ΜΜΕ κλπ.
 

Στο "βιογραφικό" τους συναντούμε:
 
Ναζιστική θεωρητική συγκρότηση των μελών της, συνεχή ρατσιστικά εγκλήματα, επιθέσεις
  κατά εργαζομένων , στρατιωτική δομή και ιεραρχία, στρατιωτικές ασκήσεις, βρώμικες χορηγίες από μεγαλοεπιχειρηματίες, συμμετοχή σε βαριά εγκλήματα(πχ πορνεία, νταβατζηλίκια κλπ), μόνιμη και σταθερή συνεργασία με ναζιστικές ομάδες σε άλλες χώρες, ιστορική συνέχεια με τους ναζιστές της γερμανικής κατοχής  που κατέκαψαν ολόκληρα ελληνικά χωριά(πχ Κομμένο, Δίστομο κλπ)  ..

Η Δίκη των ναζιστών της Χρυσής Αυγής αφορά Όλους όσους παλεύουν για την ελευθερία Όλων, για την κοινωνική απελευθέρωση, για την αλληλεγγύη των λαών.
 
Δεν 
 έχει κατασκευαστεί ποτέ ,   πιο απάνθρωπος και αδίστακτος εχθρός των ανθρώπων , της ελευθερίας και τη δημοκρατίας,  από τους ναζιστές .. 
Αυτό το αντιφασιστικό βήμα αξίζει να το Περπατήσουμε
  όλοι μαζί.. 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ  ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
 
                                         

17 Απριλίου κεντρική πλατεία 8:00μμ

18 Απριλίου, εκδήλωση / συζήτηση, 8:00μμ, στο εναλλακτικό καφενείο ΧΆρτα,




ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΕΕΡΦΑ, Επιτροπή δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, ΜΕ.Τ.Α(Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής, ΣΩ.Β.Α Άρτας.