Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Περί Χρυσής Αυγής



Επειδη οι χρυσαυγιτες ξαναεπανερχονται στο ζητημα της δικης των ναζι και λενε ότι ποτε δεν ειχαν 5.000 οπλα, να ρωτησω. Κι τα 10.000 οπλα (υπερσυχρονα, του κουτιου) που κατειχε ο συλληφθεντας εφοπλιστης Παλλης, στη βιλα του στην Παλληνη, τι ηταν? Το ναζιστικο του μουσειο? Το πολεμικο του μουσειο, με τα τεθωρακισμενα, τα πολεμικα ελικοπτερα και αεροπλανα, που όπως ειπαν οι ειδικοι, μπορουσαν με μικρες επιδιορθωσουλες να ξαναλειτουργησουν. Αυτά τι ηταν? Επειδη ειχε σχεσεις με τον Μιχελακη της ΝΔ και δεν φανερωθηκαν οι σχεσεις του με τη Χρυση Αυγη? Μηπως η Χρυση Αυγη μπορουσε να λειτουργησει σαν παραστρατιωτικο σωμα χωρις την αδεια της ΝΔ!

Ακομα και όταν το Δικτυο Σπαρτακος εβγαλε την ειδηση ότι στα βουνα της Αττικης γυρνανε ομαδες εφεδρων καταδρομεων και εκπαιδευονται στον ανορθοδοξο πολεμο και στην καταστολη πολεων, ολοι ειχαν βγαλει το συμπερασμα πως πραγματι ηταν εφεδροι καταδρομεις. Και οι ιδιοι εβγαλαν ανακοινωσεις σαν εφεδροι καταδρομεις. Μετα την δολοφονια Φυσσα μαθαμε από το ΕΘΝΟΣ ότι ηταν χρυσαυγιτες που τους εκπαιδευαν καταδρομεις και ΟΥΚαδες εν ενεργεια! Και εσφαζαν αρνια για να συνηθιζουν στο αιμα! Πιθανον είναι οι ιδιοι ναζι που εκαιγαν γατες και σκυλια ζωντανα για να συνηθιζουν στον πονο και να γινοναι αναισθητοι περισσοτερο από ότι είναι! Αν αυτό δεν είναι προετοιμασια πραξικοπηματος, τοτε τι είναι?

Η Αριστερα πανω στο ζητημα της Χρυσης Αυγης βαδιζει πανω στην παπαριγεια και κουτσουμπια λογικη «ελα μωρε θα βαλουν και αυτοι κουστουμια και γραβατες και θα γινουν σαν ολους τους αλλους». Κουνια που τους κουναγε! Ακομα να καταλαβουν ότι οι ναζιστες είναι εκτος του ανθρωπινου ειδους!

Οι ιδιοι οι χρυσαυγιτες εχουν πει ότι το κυνηγι μεταναστων είναι το ορεκτικο. Προετοιμαζονται για τους Αριστερους. Αλλα η Αριστερα ακομα να το καταλαβει.