Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Στη Θεσπρωτία 27 και 28 Ιούνη κλιμάκιο της ΠΣΕ

Στη Θεσπρωτία και την Ήπειρο θα βρεθεί 27 και 28 Ιούνη κλιμάλιο της ΠΣΕ
Στα Γιάννινα και την Θεσπρωτία θα βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 27 και 28 του Ιούνη, κλιμάκιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, αποτελούμενο από τον Πρόεδρό της κ. Κώστα Αλεξίου και τον Γενικό Γραμματέα κ. Ιπποκράτη Κατσένη, ως εκπροσώπους ταυτόχρονα και του ιδρύματος «Μόρφωσις Νεολαίας» μαζί με το παλαιό στέλεχος της ΠΣΕ και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος κ. Λάμπρο Δρόσο, προκειμένου να αποδώσει στους πρωτεύσαντες μαθητές των παραμεθορίων σχολείων των περιοχών αυτών, στους Φιλιάτες και Καλπάκι αντίστοιχα, τις σχετικές διακρίσεις και χρηματικά έπαθλα εκ μέρους του Ιδρύματος.
Κατά την διαδρομή το κλιμάκιο της ΠΣΕ θα έχει συνάντηση σήμερα το μεσημέρι στην Πρέβεζα με το νομάρχη κ. Βασίλη Ιωάννου, προκειμένου να διασφαλίσουν την καλύτερη διεξαγωγή ημερίδας στην Αθήνα σχετικής με το σοβαρό ζήτημα της ζωής του Αμβρακικού, η οποία προγραμματίζεται για τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Επίσης σήμερα το βράδυ στην Πέρδικα Θεσπρωτίας με τους Τοπικούς Φορείς, την Νομαρχία, την Τ.Ε.Δ.Κ., που προσκλήθηκαν να πάρουν μέρος σε δείπνο εργασίας, θα επιδιωχθεί η αρτιότερη συγκρότηση και διαδικασία ημερίδας σχετικής με την πλέον πρόσφορη πορεία διέλευσης αγωγού φυσικού αερίου από την περιοχή, ημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον προσεχή Νοέμβριο
από filiati.blogspot


Ένα site για την ορθοδοξία στα σύνορα της Ελλάδας
http://www.monigiromeriou.gr/