Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Οι τελευταίες ενέργειες της Δύσης ισοδυναμούν με κήρυξη πολέμου στη Ρωσία


Έρχεται χάος - Οι τελευταίες ενέργειες της Δύσης ισοδυναμούν με κήρυξη πολέμου - Σοκ από Ρωσία: Θα χτυπήσουμε βάσεις του ΝΑΤΟ

Πέμπτη 30/05/2024 - 07:23

New York Times: Στο τέλος ο Biden θα αλλάξει στάση, θα επιτρέψει πλήγματα σε ρωσικό έδαφος από τους Ουκρανούς, είναι αναπόφευκτο - Alessandro Orsini (Ιταλός πολιτικός επιστήμονας): Η Ρωσία θα έχει νόμιμο δικαίωμα να χτυπήσει σε έδαφος του ΝΑΤΟ

Πάμε σε επικίνδυνη κλιμάκωση…

Η απόφαση της Δύσης να χτυπήσει η Ουκρανία ρωσικό έδαφος με όπλα της Δύσης θεωρείται ότι ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden έδωσε το πράσινο φως στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει όπλα των ΗΠΑ, αποκαλύπτει το Politico.

Οι Ρώσοι είναι έτοιμοι για όλα.

Μάλιστα ξεκαθαρίζουν εάν μας χτυπήσουν, θα χτυπήσουμε νατοϊκό έδαφος, θα χτυπήσουμε τα εργοστάσια παραγωγής όπλων που στέλνονται στην Ουκρανία, θα χτυπήσουμε και θα διαλύσουμε… θα είναι νόμιμη αντίδραση.

Politico: O Biden έδωσε κρυφά άδεια στην Ουκρανία για χτυπήματα στη Ρωσία με όπλα των ΗΠΑ

Η κυβέρνηση του Joe Biden έδωσε κρυφά την άδεια στην Ουκρανία να χτυπήσει εντός της Ρωσίας - αποκλειστικά κοντά στην περιοχή του Kharkiv - χρησιμοποιώντας όπλα που παρέχονται από τις ΗΠΑ, αποκάλυψε την Πέμπτη (30/5/2024) Αμερικανός αξιωματούχος με γνώση του ζητήματος.

Σύμφωνα με το Politico, στο οποίο μίλησαν υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, δύο ανώτατοι Αμερικανοί αξιωματούχοι, η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρείχε την έγκρισή της στην Ουκρανία προκειμένου να αμυνθεί καλύτερα στο Kharkiv τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

https://litlepost.blogspot.com/2024/05/30-2024.html