Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Ο Κίσινγκερ ζητάει πυρηνικό πόλεμο!


"Να αποσύρουν οι Ρώσοι τις δυνάμεις τους από το Ντόνμπας και την Κριμαία", ζητάει ο "μάγος" Χ. Κίσινγκερ. Και "να επανέλθουν στην συνοριογραμμή που ίσχυε έως τις 24 Φεβρουαρίου". Όσο για τις Ρωσόφωνες περιοχές, αυτές "θα πρέπει να αρκεστούν σε δημοψηφίσματα" (τα οποία "θα διοργανωθούν στην συνέχεια") προκειμένου να "επιλέξουν" και να "εξασφαλίσουν" την αυτοδιάθεσή τους. Όσο για την υπόλοιπη Ουκρανία, αυτή "πρέπει να παραμείνει στο NATO". Αλλιώς ο πόλεμος "υπάρχει κίνδυνος να γίνει παγκόσμιος".

ΤΙ "κελεύει" αυτό το ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ; Να πιαστεί ο Πούτιν κορόιδο από την Δύση χειρότερα από ό,τι ο "Ντάνσεν" στο ομώνυμο μονόπρακτο του Μπρεχτ; Αρκούμενος στις "ειλικρινείς προθέσεις" του 4ου Ράιχ να κλείσει "ειρήνη" και "συμφωνίες" τις οποίες "θα τηρήσει" ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ. Αυτόν που άφησε κληρονομιά Ο ΧΙΤΛΕΡ;

Και ΤΙ σημαίνει "θα διοργανωθούν δημοψηφίσματα αυτοδιάθεσης"; Δημοψηφίσματα ΕΓΙΝΑΝ. Τα έβγαλε "άκυρα" ο Χένρι; Έτσι εννοεί τις "ειλικρινείς προθέσεις" και την "τήρηση των συμφωνιών";

Τέλος, αν δεν υποκύψουν στις απαιτήσεις αυτές οι Ρώσοι..."ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ". Κάπως έτσι ωρυόταν απειλητικά ο Χίτλερ προς τον καγκελάριο της Αυστρίας Schuschnigg, απαιτώντας από αυτόν να υπογράψει το "Anschluss" (προσάρτηση της Αυστρίας στην Γερμανία).

Ας προσέξομε ιδιαιτέρως την τελευταία φράση:

«...Το ιδανικό αποτέλεσμα για μερικούς είναι μια Ρωσία που θα καταστεί ανίκανη και ανήμπορη από τον πόλεμο. Διαφωνώ. Παρά την τάση της για βία, [b]η Ρωσία έχει συμβάλει καθοριστικά στην παγκόσμια ισορροπία και στην ισορροπία δυνάμεων για πάνω από μισή χιλιετία. Ο ιστορικός της ρόλος δεν πρέπει να υποβαθμιστεί.»

Με άλλα λόγια, ο Kissinger κάνει στον Πούτιν "ψι ψι ψι ψι" κουνώντας του τον "μέζε" της "επαναφοράς της Ρωσίας" στην θέση του "πυροσβέστη" κάθε εξέγερσης που θα έχει στόχο την αντίθεση στον Ιμπεριαλισμό (ομολογία ότι ο Ιμπεριαλισμός δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, όπως είχαν φαντασιωθεί ότι θα του εξασφάλιζε η "Νέα Τάξη Πραγμάτων"). Με "επιστροφή στα ένδοξα χρόνια του Γιέλτσιν", επιχειρεί να τον δελεάσει. Ανίκανος να δει ότι η Ιστορία προχώρησε, και ότι ο ίδιος κάνει λόγο για "επιστροφή της Ρωσίας σε εκείνα τα χρόνια", την στιγμή που οι Η.Π.Α. είναι οι πρώτες και χειρότερες που δεν έχουν πλέον ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με ό,τι αποτελούσαν τότε. Καθόλου παράδοξο: Παραληρεί όντας αυτό που έγραψα στην αρχή: ΓΝΗΣΙΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ.

 

https://litlepost.blogspot.com/2022/12/18-2022.html

 

 

 

Παρέμβαση X.Kίσινγκερ: Zητά νέα δομή ασφαλείας στην Ευρώπη & δημοψηφίσματα απόσχισης περιοχών από την Ουκρανία: Για να παραμείνει κράτος!

Ζητά άμεση προσφυγή στην αρχή της αυτοδιάθεσης! – Δεν έχει νόημα η ουδετερότητα της Ουκρανίας, πρέπει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ

16/12/2022

Βαρυσήμαντη παρέμβαση πραγματοποίησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρυ Κίσινγκερ, ο οποίος ζήτησε διαπραγματεύσεις εδώ και τώρα καθώς υποστήριξε πως ο ουκρανικός πόλεμος έχει εισέλθει σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής.

Ο Χ.Κίσινγκερ προτείνει προσφυγή στην αρχή της αυτοδιάθεσης και δημοψηφίσματα σε περιοχές της Ουκρανίας που έτσι και αλλιώς “έχουν αλλάξει χέρια πολλές φορές κατά τη διάρκεια των αιώνων”.

Με άλλα λόγια προτείνει να δοθεί τουλάχιστον το Ντονμπάς στην Ρωσία και ταυτόχρονα να υπάρξουν διαπραγματεύσεις για μια νέα διεθνής δομής ασφαλείας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη η οποία θα περιλαμβάνει και την Ρωσία!

Ο Χ.Κίσινγκερ ζητά συμβιβασμό και παραχώρηση ουκρανικών εδαφών τώρα. Διαφορετικά από τις αρχές του 2023 μπορεί να μην υπάρξει καν Ουκρανία και Ουκρανικό κράτος.

Σε άρθρο του στο περιοδικό «The Spectator» που έχει τίτλο «Πώς να αποφύγουμε ένα νέο Παγκόσμιο Πόλεμο» ο Αμερικάνος διπλωμάτης επισημαίνει πως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία έτσι ώστε να αποφευχθεί μια κλιμάκωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια παγκόσμια καταστροφή.

Σε κάθε περίπτωση, ο Χ.Κίσινγκερ τονίζει ότι η Ρωσία δεν πρέπει να αποδυναμωθεί, διότι αποτελεί μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες δυνάμεις, ενώ επισημαίνει ότι τυχόν εσωτερικά προβλήματα στη Ρωσία, θα αποτελέσουν σημαντικό πρόβλημα για όλο τον κόσμο.

Δεν έχει νόημα η ουδετερότητα της Ουκρανίας

Όπως αναφέρει ο Κίσινγκερ, για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία η Ουκρανία έχει εξελιχθεί «στο πιο σημαντικό κράτος της κεντρικής Ευρώπης» με την αντίσταση της στις ρωσικές δυνάμεις.

«Η διεθνής κοινότητα, συμπεριλαμβανομένης και της Κίνας, εξακολουθεί να εμποδίζει τη Ρωσία από μια πιθανή χρήση πυρηνικών όπλων» αναφέρει ο Kissinger, ο οποίος έχοντας αυτό στο νου, θεωρεί ότι οι διαπραγματεύσεις για το «ουδέτερο καθεστώς» της Ουκρανίας δεν έχουν πλέον νόημα και για αυτό το λόγο επισημαίνει ότι η ειρηνική διαδικασία θα πρέπει να συνδέει την Ουκρανία με το ΝΑΤΟ, με όποια μορφή και αν αυτή εκφραστεί.

 

https://litlepost.blogspot.com/2022/12/17-2022.html