Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Για τις εξελίξεις στην Ουκρανία


Γενικώς, επειδή κάποιοι στην Ελλάδα, αλλά και παντού στον κόσμο, έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχουν απλώς κάποιοι δολοφόνοι ναζίδες ουκρανοί που ελέγχουν τον κοκαϊνάκια Ζελένσκι, αλλά ολόκληρο το ΝΑΤΟ  έχει σηκώσει ναζιστικές σημαίες και πολεμάει στην Ουκρανία, και όχι απλώς να θυσιάσουν μέχρι και τον τελευταίο ουκρανό, αλλά και όλους τους λαούς της Ευρώπης, βυθίζοντας τους στην εξαθλίωση στο κρύο και στην πείνα, διαλύοντας όλη την οικονομία της Ευρώπης για τα ναζιστικά τους  σχέδια.

Αυτοί λοιπόν οι κάποιοι που τα έχουν καταλάβει αυτά, έχουν πάει άκριτα με το μέρος του Πούτιν. Και δεν βάζουν κάποια απλά  ερωτήματα. 

Γιατί  ο Πούτιν και η κυβέρνηση του αναγνωρίζουν ακόμα τον ναζιστή κοκαϊνάκια δικτάτορα Ζελένσκι σαν ηγέτη της Ουκρανίας?  Γιατί συζητάνε μαζί του, ενώ ο ίδιος συνεχίζει να βομβαρδίζει άοπλους στο Ντονμπάς? 

Γιατί δεν βομβαρδίζονται στο Κίεβο η έδρα του Ζελένσκι κα των ναζίδων του? Αφού έχει κηρυχθεί παράνομη η αριστερή και κεντροαριστερή  αντιπολίτευση στην Ουκρανία. Γιατί δεν βομβαρδίζονται τα σύνορα της ουκρανίας με την Δύση, εκεί που περνάνε όλα τα πολεμοφόδια ενίσχυσης των ουκρανοναζί από την Δύση? Πύραυλοι και κανόνια που θα πάνε στο Ντονμπάς και θα συνεχιστεί η σφαγή. Γιατί αφήνουν τα ηλιέλαια και τα σιτάρια της ουκρανίας να πάνε στη Ευρωπη? Γιατί δεχτήκανε οι Ρώσοι το λιμάνι της Οδησσού, για να πάνε τα ηλιέλαια και τα σιτάρια στην Ευρώπη, και όχι στον Τρίτο κόσμο που παραμύθιαζε η Δύση και ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ, ενώ οι ουκρανοί τα πέρναγαν με τρένο από τα σύνορα ουκρανίας-πολωνίας? Γιατί δέχονται να ανταλλάξουν ναζίδες βασανιστές δολοφόνους ουκρανοναζί του αζοφσταλ με Ρώσους αιχμαλώτους?  Γιατί δέχθηκαν χθες να απελευθερώσουν τους 10 Εγγλέζους, Αμερικάνους, Μαροκινούς μισθοφόρους δολοφόνους αιχμάλωτους μετά από απαίτηση της Σαουδικής Αραβίας?

Εμένα πάντως μου δημιουργείται η εντύπωση, ότι όλα είναι μιλημένα και κανονισμένα, και ο Πούτιν κρατάει ηθελημένα τα στρατεύματα μόνο στο Ντονμπάς, και δεν τα ενισχύει κανονικά να προελάσουν σε όλη την ουκρανία, να σταματήσει η σφαγή στο Ντονμπάς, και να τελειώσει ο πόλεμος. Αλλά μας δουλεύει ο Πούτιν κανονικά λέγοντας πως δεν γίνεται πόλεμος με τους ουκρανοναζί, αλλά Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση στο Ντονμπάς…. 

Τείνω να πιστέψω αυτό που έγραψε ένας αμερικάνος αρθρογράφος. Ότι αυτό που θέλει ο Πούτιν, δεν είναι η αντιπαράθεση με την Δύση και να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους, αλλά να ενταχθεί στη Δύση, να γίνει κομμάτι της. Αν είναι έτσι κούνια που τον κούναγε.  Τα μικροβιολογικά εργαστήρια των αμερικάνων στην ουκρανία που έφτιαχναν πανώλη χολέρα AIDS, κορωνοϊούς, και τα κατέλαβαν οι Ρώσοι και τα κατήγγειλαν στον αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ, τα μετέφεραν οι αμερικάνοι στις χώρες της Κεντρικής Ασίας, Καζακστάν, Κιργιστάν, Τατζικιστάν και Ουζμπεκιστάν. Χθες διάβασα πως το Καζακστάν και το Κιργιστάν έπαψαν  να αναγνωρίζουν τις οικονομικές συναλλαγές  που είχε φτιάξει η Ρωσία μετά τις κυρώσεις και τον αποκλεισμό της Δύσης από τις διεθνείς οικονομικές συναλλαγές. 

Και ενώ είχε διακοπεί  οποιαδήποτε συνεργασία Ρώσων και Αμερικάνων για το διάστημα, εδώ και 2 χρόνια, χθες απογειώθηκε από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ πύραυλος για τον αεροδιαστημικό σταθμό MIR 2 Ρώσοι αστροναύτες και 1 Αμερικάνος.

https://litlepost.blogspot.com/2022/09/22-2022.html