Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Να μας ακούτε εμάς τους δεξιούς

 

σωστά, τώρα το πρόσεξα, ότι ο ένας ουκρανός ναζιστής ήταν μασκοφόρος΄αλλά το αναφέρει και ο Ζελένσκι ("συγνώμη που δεν μπορεί να δείξει το πρόσωπο του", γιατί μπορεί να τον συλλάβουν για τα εγκλήματα του). Πού το πρόβλημα (ή μάλλον, επειδή καταλαβαίνω πού το πάς: αυτό είναι το πρόβλημα; να ζητήσει πιστοποιητικό προοδευτικών φρονημάτων απο τους ναζιστές στρατιώτες του ΤΩΡΑ που τους σφάζουν οι Ρωσοι και οι αντιφασίστες Ουκρανοί;)

έλα pls, πιάσε άλλη συχνότητα, όχι μόνο RT (σοβαρά μιλάω). Κοίτα όλα τα δυτικά κανάλια. Και μη σε  πιάνει τώρα ο πόνος για την τιμή της δημοκρατίας μας, και μαύρους φασίστες (ΧΑ) φάγαμε στη μάπα (μέχρι που ο "ακροδεξιός εθνικιστής" Σαμαράς την έβγαλε εκτός νόμου, για να μην κόβει ψήφους από την ΝΔ), και κόκκινους φασίστες όπως τους λέμε εμείς οι δεξιοί (ΚΚΕ, και φράξιες του Σύριζα που κομμουνιστές δηλώνανε το 15). Ολοι αυτοί μέσα στη Βουλή, θυμίζω.

"να αλλαξεις συχνότητα" (μεταφορικά) στο ραδιόφωνο απ' όπου ενημερώνεσαι εννοούσα, να ακούς μόνο δυτικούς σταθμούς, να μην τρως αμάσητη την προπαγανδα των Ρώσων, να τρως μόνο στη μάπα τη δικιά μας προπαγάνδα αμάσητη. Η οποία ρωσική προπαγάνδα, και ειδικά στην Ελλάδα, ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ισχυρή, επί πολλά χρόνια. Τώρα εσείς λέτε ότι δεν υπάρχει καμιά προπαγάνδα, απλώς σκέφτεστε λογικά και ανθρώπινα. Εμείς οι δεξιοί που τρώμε τόσα χρόνια αμερικάνικη και δεξιά προπαγάνδα, πάθαμε τίποτα ; Παρα πολλές απόψεις Ελλήνων έχουν διαμορφωθει απο τη ρωσική προπαγάνδα, τώρα που τους κόβουν θα αρχίσει να καταλαβαίνει ο κόσμος

και ποιους ηθελες να βγαλει στου συντρόφους, που πολεμάνε το κράτος της Ναζιστικής Ουκρανίας 8 χρόνια τώρα; Ο πολεμος ειναι ιμπεριαλιστικος καθως λεει και το κκε! Έξω οι Ρώσοι ιμπεριαλιστές από την Ναζιστική Ουκρανία! Να αφήσουν ήσυχους τους Ουκρανούς ναζί να σφάξουν με την ησυχία τους τους Ουκρανούς αντιφασίστες! Κράτος τους είναι, ναζιστικό θα μου πεις, αυτοί το επέλεξαν θα σου πω, αφού τρώγανε κάθε μέρα ξύλο και τους σκοτώνανε θα μου πεις, έτερον εκάτερον θα σου πω.. Αν δεν ηταν οι  ναζιδες Που καμιά σχέση δεν έχουν ούτε με εθνικισμό ούτε πολύ περισσότερο με πατριωτισμο, αυτά τα λέμε για να κοροϊδεύουμε τους πλεμπαίους, το χει αποδείξει πρώτος ο μεγάλος ηγέτης ο Χίτλερ), άμα είχε καμιά δημοκρατία η ουκρανία, η ουκρανια θα χε συνθηκολογησει απο προχτες...Καλα τα προοδευτικα τσιτατα, αλλα καποιος πρεπει να αμυνεται και για το ΝΑΤΟ και τις δυτικές αξίες ξερεις...την πατρίδα ξέρεις φυσικά την έχουμε χεσμένη, είμαστε απόγονοι τιμημένων ταγματασφαλίτων γερμανοτσολιάδων, που εσείς οι δήθεν ξύπνιοι προοδευτικοί τους λέτε προδότες. Γιατί; Γιατί φροντίζαν την οικογένεια τους. Πάντα πρέπει να τα έχεις καλά με τους ισχυρούς μου έλεγε ο γερμανοτσολιάς παππούς μου, να γλείφεις το κώλο των ισχυρών και να πατάς στο κεφάλι τον αδύνατο. Και οι κλέφτες το 1821, τι νομίζεις ότι ήτανε; Κλέφτες ήτανε. Ήταν όλοι καλά στην Οθωμανική αυτοκρατορία και έφεραν τα πάνω κάτω. Άλλη κουβέντα αυτή, μη την ανοίξουμε γιατί συγχύζομε. και φυσικα οι προοδευτικοι αριστεροι δεν μετεχουν σε πολεμους πλην μονο για την πρόοδο, και μονο με ταξικο προσημο. Και άμα την εξουσία έχουν οι ναζί; Δεν πρέπει οι αριστεροί να υπερασπιστούνε τους ναζί; Τότε δεν είναι πατριώτες, άμα δεν υπερασπίζονται τους συμπατριώτες τους που τους βασανίζουν και τους σκοτώνουν. Βάζουν τα προσωπικά τους πάθη πάνω από την πατρίδα. Για αυτό σου λέω.

 

https://litlepost.blogspot.com/2022/04/7-2022.html

 



 


Λες ότι έχουμε ονειρώξεις για κομμουνισμό που αναβιώνει. Εξήγησε όμως κάποια πράγματα. Τι ήταν αυτά τα 14  ρωσικά τανκς (σίγουρα ήταν παραπάνω αλλά εγώ τόσες φωτογραφίες είδα) που είχαν επάνω τους αντί για τη ρώσικη σημαία μια αυτοσχέδια κόκκινη σημαία με σφυροδρέπανο ; Όταν καταλαμβάνανε ένα επίσημο κτίριο οι ουκρανικές ταξιαρχίες του Ντονμπάς ανεβαίναν σε σκάλες και πετάγανε περιφρονητικά την ουκρανική σημαία, και αντί να ανεβάσουν τη σημαία του Ντονμπάς, ανέβαζαν την κόκκινη σημαία με σφυροδρέπανο. Σίγοουρα τα έχεις δει σε βίντεο αυτά. Στο  Ντονμπάς  το ξέρεις φυσικά πως τα πάντα είναι εθνικοποιημένα, δεν ονομάζονται λαϊκή δημοκρατία για πλάκα. Και το βίντεο που είδα χθες, με την Ουκρανή γιαγιά στο αγροτόσπιτο, που πέρασε τους ουκρανοναζί για Ρώσους, και βγαίνει και ξεδιπλώνει την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο, ο αληταράς ουκρανοναζί της δίνει σακούλα με τρόφιμα της βουτάει την κόκκινη σημαία την πετάει κάτω και της λέει πες δόξα η οουκρανία, και η γιαγιά παρατάει τα τρόφιμα και του λέει αυτή τη σημαία που πατάς την κρατούσε ο πατέρας μου όταν κυνηγούσε τους γερμανούς ναζίδες. Σίγουρα την σκότωσαν μετά, αλλά το βίντεο το κόβουν εκεί οι ουκρανοναζίδες.

Ξέρεις, ότι τα πράγματα και οι συνθήκες σε πάνε όπου θέλουν αυτά και όχι όπου θέλεις εσύ, και αλλού ξεκινάς να πας κι αλλού καταλήγεις, δεν αφορά μόνο την πλέμπα. Αφορά και τους μεγαλόσχημους. Έχουν καταστρώσει τρία σχέδια, αν δεν πάει καλά το ένα να έχουν το άλλο, και δεν τους βγαίνει κανένα. 

Σίγουρα ο Πούτιν δεν ξεκίνησε πόλεμο για να σταματήσουν οι σφαγές των Ουκρανών αντιφασιστών στο Ντονμπάς. 8 χρόνια τους ανατινάζουν με τα κανόνια, τώρα το θυμήθηκε να επέμβει; Είναι χρόνια τώρα που οι δυτικοί περικυκλώνουν τη Ρωσία, και θα ξυπνούσαν οι Ρώσοι μια μέρα, και θα ήταν σκλάβοι των δυτικών.

Αντέδρασε λοιπόν  ο Πούτιν, και δεν υπολόγισε ότι μεγαλοκαρχαρίες Ρώσοι θα έχαναν τα λεφτά τους, και θα έτρεχαν να κρυφτούνε, όπως ο Αμπράμοβιτς. Ούτως ή άλλως κυρώσεις οι δυτικοί θα επέβαλαν στη Ρωσία, αφού είχαν σκοπό να την διαλύσουν. Θεώρησαν οι δυτικοί όπως κι εσύ, ότι αφού όλη η οικονομία της Ρωσίας ήταν στα χέρια των μεγαλοβιομηχάνων και χρηματιστών απατεώνων, ο Πούτιν δεν μπορούσε να αντιδράσει. Έπεσαν έξω. Πολύ όμως.

Φυσικά θα πει κάποιος ότι όταν τελειώσουν αυτά, θα τους πάρει τις κόκκινες σημαίες από τα χέρια και θα επιβάλει τις ρώσικες. Μόνο που αυτοί που κρατάνε τις κόκκινες σημαίες πλέον έχουν όπλα, τα έχουν χρησιμοποιήσει, και είναι βετεράνοι. 

Αλλά και δεν μπορεί να τις πάρει. Εδώ έχουν πλέον ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Από τη μια μεριά είναι οι κόκκινες  σημαίες και από την άλλη οι σημαίες με τον αγκυλωτό σταυρό και  τα σήματα των Ες Ες. Τι θα κάνει; Τι μπορεί να κάνει ;     

https://litlepost.blogspot.com/2022/04/8-2022.html