Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Από παντού μας την έχουν στημένη

 

Ο Δ.Λιάτσος αποκαλύπτει πως τις ίδιες εγκληματικές πρακτικές με τους Ουκρανούς νεοναζί  τις κάνουν και οι δυτικοί, φορτώνοντας μέσα σε επιβατικούς συρμούς την στρατιωτική βοήθεια!

Όπως εξηγεί ο ίδιος:

«Όλοι λένε “γιατί δεν τα χτυπάνε (σ.σ. τα κομβόι με δυτική βοήθεια) οι Ρώσοι;”. Eδώ η τακτική είναι το ίδιο απάνθρωπη όπως και με τους ορόφους στις πολυκατοικίες της Μαριούπολης. Δηλαδή φεύγει ένας συρμός που στο πρώτο βαγόνι είναι επιβάτες, στο δεύτερο βαγόνι στρατιωτικός εξοπλισμός, στο τρίτο επιβάτες, στο τέταρτο-πέμπτο εξοπλισμός και πάει λέγοντας. Ποιός θα τολμήσει να χτυπήσει έναν τέτοιο συρμό;».

σχολιο.- Μπορούσαν οι Ρώσοι να βομβαρδίσουν τις γραμμές. Μπορούσαν πετώντας αλεξιπτοτιστές να κλείσουν τα σύνορα της Ουκρανίας, όπως είχαν πετάξει αλεξιπτωτιστές στο Τσέρνομπιλ. Άμα ήθελε ο Πούτιν και η κομπανία του. Αλλά δεν θέλει ο  Πούτιν και η κομπανία του. Γιατί είναι στο κόλπο της Νέας Επανεκκίνησης. Και η κινέζικη ηγεσία στο ίδιο κόλπο είναι.

https://litlepost.blogspot.com/2022/04/24-2022.html

 

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

"Βράζει" το ρωσικό Στράτευμα: Κάνατε ολέθρια λάθη - Κηρύξτε Πατριωτικό Πόλεμο & γενική επιστράτευση


"Βράζει" το ρωσικό Στράτευμα: Κάνατε ολέθρια λάθη - Κηρύξτε Πατριωτικό Πόλεμο & γενική επιστράτευση

"Χρησιμοποιήστε όλη την φονική ισχύ στη Β' Φάση"

 15/04/2022

“Άστραψε και βρόντηξε” μεγάλο ρωσικό στρατιωτικό ΜΜΕ που απηχεί το βαθύ ρωσικό κράτος εναντίον συγκεκριμένων Ρώσων Αξιωματούχων τονίζοντας ακόμη και στον ίδιο τον Β.Πούτιν πως δεν έχει “διέξοδο διαφυγής” και “πρέπει να φτάσει στο τέλος”.

Συνεπώς η μάχη στο Ντονμπάς θα κρίνει πολλά για πολλούς.

Το κείμενο που δημοσιεύτηκε είναι εξόχως αποκαλυπτικό για την κατάσταση στο εσωτερικό της Ρωσίας:

Αποκαλύπτει πως “οι Ρώσοι στρατιώτες στην Ουκρανία έχουν λάβει πλέον διαταγή να χρησιμοποιήσουν ολόκληρη την φονική ισχύ που διαθέτουν εναντίον των ουκρανικών ΕΔ”

Σημειώνει μάλιστα πως “στο δεύτερο στάδιο της ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία έχουν ληφθεί υπόψη τα λάθη που έγιναν στη πρώτη φάση” τονίζοντας πως “τα λευκά γάντια βγήκαν”.

Ζητά η ηγεσία της χώρας να κηρύξει Πατριωτικό Πόλεμο και γενική επιστράτευση!

Εντύπωση προκαλεί η επίθεση που εξαπολύει εναντίον μελών της ρωσικής κυβέρνησης όπως του Ν.Πεσκόφ, της Μ.Ζαχάροβα, του Λαβρόφ και του Πατρούσεφ για τον χειρισμό της ρωσικής επιχείρησης. Μάλλον και οι τέσσερις πρόκειται να δουν την πόρτα της εξόδου από την ρωσική κυβέρνηση καθώς υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις για όσα έχουν πει τελευταία. Ειδικά για τον Ν.Πεσκόφ.

Ας δούμε τι αναφέρει:

Σφοδρή επίθεση σε μέλη της ρωσικής κυβέρνησης

Κάποιοι πιστεύουν αφελώς ότι το 1ο στάδιο της ρωσικής επιχείρησης, το οποίο τελείωσε με την αποχώρηση μιας ομάδας ρωσικών στρατευμάτων από την επικράτεια τριών ουκρανικών περιοχών που κατείχαν προηγουμένως, αποτελεί φιάσκο της ρωσικής στρατιωτικής μηχανής, η οποία αντιμετώπισε σαφή και οργανωμένη αντίσταση από την ουκρανική πλευρά.

Ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ, ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, η γραμματέας Τύπου του ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα, ακόμη και ο Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Νικολάι Πατρούσεφ, ο καθένας με τον τρόπο του, έριξαν λάδι στη φωτιά.

Μόνο οι δηλώσεις της Μαρίας Ζαχάροβα και του Νικολάι Πατρούσεφ, που γίνονται ανά διαστήματα τριών ημερών, ότι οι στόχοι δεν είναι η αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας της Ουκρανίας τι αξίζουν; Και μετά επιτρέψτε μου να ρωτήσω τους σεβαστούς κυρίους, πώς είχατε τότε σκοπό να πραγματοποιήσετε την αποναζισμό του ναζιστικού κράτους;

Στάδιο 2: Διαταγή καταστροφής –  Ήρθε η ώρα να κηρύξουμε Πατριωτικό Πόλεμο & γενική επιστράτευση

Θα μιλήσω για τον ρόλο του Πεσκόφ και των άλλων σε αυτό παρακάτω, αλλά προς το παρόν θα εξηγήσω πώς θα τελειώσει το 2ο στάδιο της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης και ποια ήταν τα λάθη της 1ης φάσης.

Μην φοβάστε να παραδέχεστε τα λάθη σας. Είναι απαραίτητο να μιλήσουμε ειλικρινά με τους ανθρώπους και, στη συνέχεια, μαζί τους είναι δυνατό να λυθούν προβλήματα οποιασδήποτε πολυπλοκότητας. Και τώρα αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη δυσκολία. Πραγματικά υπαρξιακή.

Αυτό που διακυβεύεται είναι η ίδια η ύπαρξη της Ρωσίας στα σημερινά της σύνορα ως ανεξάρτητο, αδιαίρετο και ανεξάρτητο κράτος. Ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο!

Πραγματικά, η Ρωσία τώρα πολεμά μόνη της ενάντια σε ολόκληρη τη συλλογική Δύση, όπως κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. Ήρθε η ώρα να κηρύξουμε τον Πατριωτικό Πόλεμο, γενική επιστράτευση και «να σηκωθεί μια τεράστια χώρα…». Διαφορετικά, δεν θα νικήσουμε αυτόν τον εχθρό!

Τα λάθη που έγιναν – Επίθεση σε SVR και FSB

Το κύριο λάθος του 1ου σταδίου ήταν η υποτίμηση της δύναμης του εχθρού και του επιπέδου ναζιστικοποίησής του. Δεν ξέρω ποιος εισηγήθηκε τι στο Γενικό Επιτελείο, αλλά αυτό είναι ένα προφανές λάθος των υπηρεσιών μας, τόσο στην SVR όσο και στην FSB.

Διότι, σύμφωνα με το στρατιωτικό σχέδιο, στο 1ο στάδιο προσπαθήσαμε να ελαχιστοποιήσουμε τις απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, πιστεύοντας αφελώς ότι τα εθνικά τάγματα ήταν ο κύριος εχθρός μας και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν θα προσέφεραν ενεργό αντίσταση και θα παραδίνονταν χωρίς μάχη.

Το κόστος αυτών των λαθών ήταν οι απώλειές μας τις πρώτες μέρες της επιχείρησης, όταν αντιμετωπίσαμε την λυσσαλέα αντίσταση όλων των μονάδων του ουκρανικού στρατού, ανεξαιρέτως, που μας εναντιώθηκαν. Δεν ξέρω γιατί αυτό έγινε αποκάλυψη για την ηγεσία μας. Αλλά μόνο εκείνοι που δεν κάνουν τίποτα δεν κάνουν λάθη.

Αυτό το μάθημα το πήραμε και αν στο 1ο στάδιο προσπαθήσαμε να πολεμήσουμε χωρίς να βγάλουμε τα “λευκά μας γάντια”, αποφεύγοντας να επιφέρουμε μεγάλες απώλειες στους Ουκρανούς, τότε στο 2ο στάδιο αυτό θα αλλάξει καθώς πάρθηκε μια διαφορετική απόφαση.

Δεύτερο λάθος

Ένα άλλο λάθος του 1ου σταδίου ήταν η λανθασμένα επιλεγμένη ισορροπία δυνάμεων. Θα νικούσαμε την Ουκρανία με λίγη αιματοχυσία, ρίχνοντας εναντίον ενός στρατού 300.000 ατόμων (χωρίς να υπολογίζονται οι δυνάμεις εφεδρείας και εδαφικής άμυνας που έφταναν συνολικά τις 600.000), μια ομάδα στρατευμάτων 200.000 στρατιωτών που θα εκτείνονταν σε ένα τεράστιο θέατρο στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Και αν πετύχαμε τις πρώτες μας νίκες λόγω της επίδρασης του αιφνιδιασμού και της υψηλής κινητικότητας των Τακτικών Ταγμάτων μας, αυτό μας γύρισε μπούμερανγκ. Η κινητικότητά τους έγινε μείον γι ‘αυτούς, όταν τα κονβόι λογιστικής υποστήριξης δεν μπορούσαν να συμβαδίσουν με την πρωτοπορία και έπεφταν στην παγίδα των ουκρανικών δυνάμεων που γνώριζαν καλά το έδαφος και ήταν καλά εξοπλισμένοι.

Επιπλέον, δεν υπήρχε κανείς να κρατήσει το έδαφος που ήδη κατέχαμε. Έτσι γίναμε όμηροι ενός πολέμου ελιγμών, που εμείς οι ίδιοι επιβάλαμε στον εχθρό. Για κάποιο λόγο ο εχθρός απέφευγε να συναντηθεί μαζί μας σε άμεση σύγκρουση. Έμεινε οχυρωμένος στις πόλεις και με ανθρώπινη ασπίδα τον τοπικό πληθυσμό.

Το γιατί δεν υπολογίσαμε αυτό το σενάριο είναι ένα μυστήριο για μένα. Η πρακτική της χρήσης φρουρίων πολιορκημένων πόλεων χρησιμοποιήθηκε ακόμη και από τους Ναζί, τους ιδεολογικούς μέντορες των σύγχρονων Ουκρανών Ναζί.

Οι ξένοι στρατιωτικοί σύμβουλοι δεν σχεδίαζαν καθόλου τέτοια αντίσταση, βασιζόμενοι περισσότερο στον ανταρτοπόλεμο στις αστικές περιοχές (το λεγόμενο αστικό αντάρτικο), γι αυτό δεν τους προμήθευσαν με βαριά όπλα αλλά με φορητά αντιαρματικά (ATGM και MANPADS) και ελαφριά τουφέκια. Ωστόσο, έχοντας ανακαλύψει ότι οι Ουκρανοί χρησιμοποιώντας τα λάθη μας, πέτυχαν απροσδόκητες επιτυχίες, οι ξένοι στρατιωτικοί σύμβουλοι άλλαξαν τακτική πολέμου, και αρχίζουν να τους προμηθεύουν με βαριά όπλα.

Ως εκ τούτου, έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη μάχη, όχι για τη ζωή, αλλά για το θάνατο, και είναι απαραίτητο οι άνθρωποι που είναι απλοί άνθρωποι να το καταλάβουν αυτό ξεκάθαρα.

Τρίτο λάθος

Και εδώ έγκειται το βασικό μας λάθος. Δεν ανακοινώνουμε τον σκοπό αυτής της επιχείρησης. Έχει ειπωθεί από τον Πούτιν η αποστρατικοποίηση και αποναζιστικοποίηση στο όνομα της αναχαίτισης της γενοκτονίας του λαού του Ντονμπάς. Ως αποτέλεσμα, ενώ σώσαμε τον λαό του Ντονμπάς από τη γενοκτονία, θέσαμε άθελά μας σε κίνδυνο τον υπόλοιπο λαό της Ουκρανίας.

Επιπλέον, οι άνθρωποι, μη ακούγοντας τους στόχους και τα τελικά καθήκοντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε αυτήν την επιχείρηση και βλέποντας τη σκληρότητα με την οποία το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου καταστέλλει κάθε φιλορωσική αφήγηση, δεν βιάζονται να δείξουν συμπάθεια για τα ρωσικά στρατεύματα που τους απελευθέρωσαν. Ήρθατε και φύγατε, αλλά ζούμε εδώ – έτσι λένε.

Δεν θα πάμε πουθενά – Ήρθαμε για πάντα

Αυτό είναι το κύριο λάθος του Κρεμλίνου στο 1ο στάδιο της επιχείρησης, και επομένως το κύριο καθήκον στο 2ο στάδιο είναι να μεταφέρει στους ανθρώπους στην Ουκρανία ότι δεν θα πάμε πουθενά, ήρθαμε για πάντα. Αν εκφραστεί αυτό το σύνθημα, τότε θα είναι πιο εύκολο για τα παιδιά μας να καταλάβουν γιατί θυσιάζουν τη ζωή τους.

Έτυχε εδώ και τώρα να κρίνεται η μοίρα της Ρωσίας. Είναι πολύ πικρό αυτό να συμβαίνει σε ουκρανικό έδαφος, αλλά έτσι ήταν το χαρτί. Ήταν αδύνατο να προχωρήσουμε περαιτέρω. Η διέλευση του Ρουβίκωνα έγινε στις 24 Φεβρουαρίου 2022. 

Να ξέρετε ότι στο 2ο στάδιο της επιχείρησης δεν θα είμαστε πλέον ανόητοι με κανέναν από αυτούς. Θα ξεριζώσουμε τον ναζισμό από την ουκρανική γη με ένα καυτό σίδερο. Όποιον δεν έχει χρόνο να παραδοθεί, μόνο ο θάνατος περιμένει. Σφοδρός θάνατος. Η εντολή για καταστροφή έχει ήδη ληφθεί από τα στρατεύματα.

Σφοδρή επίθεση σε Πεσκόφ και Ζαχάροβα

Ελπίζω όλοι εδώ να καταλάβουν ότι η θέση του γραμματέα Τύπου είτε του Προέδρου είτε του επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών δεν συνεπάγεται την ύπαρξη δικής του άποψης. Αυτοί οι άνθρωποι καλούνται να εκφράσουν την επίσημη γνώμη, την άποψη του Κρεμλίνου ή του τμήματος εξωτερικής πολιτικής του. Έχουν το δικαίωμα να έχουν την προσωπική τους άποψη και μάλιστα να την εκφράζουν, αλλά μόνο στην κουζίνα τους και όχι στα ΜΜΕ.

Και αν ο Ντμίτρι Πεσκόφ λέει κάτι που δεν ταιριάζει, τι θεωρείτε ως προδοσία των εθνικών συμφερόντων και φλερτ με τη Δύση; Σκεφτείτε γιατί το λέει αυτό; 

Αυτό σημαίνει ότι στο εγγύς μέλλον περιμένουμε μια απότομη κλίση προς τα δεξιά, μια μαζική τελική έξοδο από την Πατρίδα οποιασδήποτε φιλοδυτικού που δεν έχει ακόμη διαφύγει στη Δύση.

Είμαστε σε πόλεμο με ολόκληρη τη Δύση

Πρέπει να εκφραστούν οι πραγματικοί στόχοι της ρωσικής επιχείρησης ίσως ακόμη και μετονομάζοντάς το σε πόλεμο, και όχι απλώς πόλεμο, αλλά Πατριωτικό πόλεμο (αυτό πρέπει να γίνει όπως πρέπει να γίνει από τον Πατριάρχη Κύριλλο, τον παρακολουθούμε στενά).

Επειδή η Πατρίδα βρίσκεται πραγματικά σε κίνδυνο, έχει φτάσει στο χείλος της ύπαρξής της και η μοίρα της Ουκρανίας δεν κρίνεται σε αυτόν τον πόλεμο. Τώρα και εδώ αποφασίζεται η μοίρα της ίδιας της Ρωσίας – να είναι ή να μην είναι ένα κυρίαρχο ανεξάρτητο και αδιαίρετο κράτος.

Δεν είμαστε σε πόλεμο με την Ουκρανία, πόσο μάλλον με τον λαό της, βρισκόμαστε σε πόλεμο με ολόκληρη τη συλλογική Δύση και έχει ποντάρει τα πάντα πάνω της. Αλλά δεν έχουμε πού να υποχωρήσουμε.

Και το ότι δεν της πέφτουν ακόμη ναζιστικοί πύραυλοι στην Μόσχα είναι μόνο προς το παρόν.

Τα σχέδια του αντιπάλου – Ο “εξαντλητικός πόλεμος”

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ πιστεύει ότι η Ουκρανία μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα επιτύχει κανέναν από τους στρατηγικούς του στόχους. Αυτό ανακοίνωσε πρόσφατα ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ είπε ότι σύμφωνα με την ανάλυση του Πενταγώνου, η Ουκρανία θα μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει τον πόλεμο με τη Ρωσία, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με ορισμένους αξιωματούχους της κυβέρνησης, υπάρχει ο κίνδυνος αυτός ο πόλεμος να οδηγηθεί σε παρατεταμένη σύγκρουση.

Φυσικά μπορούν [οι Ουκρανοί] να κερδίσουν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Τζον Κίρμπι σε ενημέρωση στο Πεντάγωνο. – Απόδειξη αυτού είναι η εξέλιξη [της κατάστασης] που βλέπουμε σήμερα. Είναι σίγουρα ικανοί να κερδίσουν.

Συνεπώς, τι είδους διαπραγματεύσεις κάνουμε; Μόνο μετά την ήττα τους. Δεν χρειάζονται πλέον διαπραγματεύσεις. Όλοι περιμένουν την τελική μάχη. Σκοπός του Ζελένσκι και των καθοδηγητών του είναι να εκπληρώσει την επιδιωκόμενη αποδυνάμωση της Ρωσίας μέσω ενός εξαντλητικού πολέμου.

Δεν έχει οδό διαφυγής ούτε ο Πούτιν!

Αυτός και η παρέα του δεν έχουν δρόμο διαφυγής (όπως και ο δικός μας Πρόεδρος), και ως εκ τούτου θα παλέψουν μέχρι το τέλος, μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό. Εξάλλου, αυτό ακριβώς περιλαμβάνεται στα σχέδια των πατρώνων του.

Δεν θα αφήσουν αυτόν ή εμάς να φύγουμε – αυτή είναι η τελευταία και αποφασιστική μάχη για το δικαίωμα στην κυριαρχία και την ανεξαρτησία. Ή εμείς ή αυτοί!

Ελπίζω να μην υπάρχουν άνθρωποι εδώ που να πιστεύουν ότι η ήττα του ουκρανικού Στρατού θα σημαίνει και την αποστρατικοποίησή του. Η Δύση έχει ήδη δείξει σε όλους μας πώς μπορεί εύκολα να στρατιωτικοποιήσει τα απομεινάρια των άλλοτε μεγάλων Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Πιστέψτε με, η Δύση έχει αρκετά άρματα μάχης, αυτοκινούμενα όπλα, συστήματα αεράμυνας, πυραύλους και αεροπλάνα για εμάς.

Και υπάρχουν ακόμη πολλοί που έχουν απομείνει στην Ουκρανία και είναι διαθέσιμοι να πάνε σε έναν ιερό σκοπό – να θάψουν τη Ρωσία. Αυτός είναι ο στόχος και το νόημα της ζωής τους, σύμφωνα με τα σχέδια των υπερπόντιων κυρίων τους.

Επομένως, θα πρέπει να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε, ό,τι κι αν μας κοστίσει. Εδώ παλεύουμε για το μέλλον μας!

 

https://litlepost.blogspot.com/2022/04/15-2022.html

 

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Γαλλία - εκλογές

 

Εγώ πάντως αν ήμουν Λεπέν, θα έλεγα του Μελανσόν, έλα να συναντηθούμε μυστικά, να κάνουμε συνομιλίες για  να τα βρούμε, αφού δεν είσαι αληταράς δικαιωματιστής σαν τους άλλους τους ΝΑΤΟικούς δικαιωματιστές «αριστερούς».  Και θα έβγαινε ο  Μελανσόν, που επειδή δεν είναι δικαιωματιστής παίρνει τέτοια ποσοστά, και θα έλεγε «ψηφίστε Λεπέν να φύγει ο ακροδεξιός Μακρόν που έχει στείλει τυφλούς στις διαδηλώσεις τα κίτρινα γιλέκα».

Αλλά αυτό θα προϋπέθετε ότι η Λεπέν πίστευε αυτά που λέει, και δεν ήταν μια νεοφιλελέ φασίστο, που θα εφαρμόσει κι αυτή αυτά που λέει και κάνει ο Μακρόν, κι ακόμα παραπάνω, κι αυτά που λέει είναι μόνο για να ξεγελάσει τη πλέμπα.

Κάτι σαν τον Τραμπα ένα πράμα, που έλεγε φεύγουν οι αμερικάνοι από τη Συρία, αλλά κράτησε την κατοχή των αμερικάνων στα πετρέλαια της Συρίας, και έδωσε το φρανσαιζ για τα εγκλήματα κατά του Συριακού Λαού, στην Τουρκία, που εισέβαλε στη Συρία με την άδεια και τις ευλογίες των ΗΠΑ.

https://litlepost.blogspot.com/2022/04/11-2022.html

 

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Να μας ακούτε εμάς τους δεξιούς

 

σωστά, τώρα το πρόσεξα, ότι ο ένας ουκρανός ναζιστής ήταν μασκοφόρος΄αλλά το αναφέρει και ο Ζελένσκι ("συγνώμη που δεν μπορεί να δείξει το πρόσωπο του", γιατί μπορεί να τον συλλάβουν για τα εγκλήματα του). Πού το πρόβλημα (ή μάλλον, επειδή καταλαβαίνω πού το πάς: αυτό είναι το πρόβλημα; να ζητήσει πιστοποιητικό προοδευτικών φρονημάτων απο τους ναζιστές στρατιώτες του ΤΩΡΑ που τους σφάζουν οι Ρωσοι και οι αντιφασίστες Ουκρανοί;)

έλα pls, πιάσε άλλη συχνότητα, όχι μόνο RT (σοβαρά μιλάω). Κοίτα όλα τα δυτικά κανάλια. Και μη σε  πιάνει τώρα ο πόνος για την τιμή της δημοκρατίας μας, και μαύρους φασίστες (ΧΑ) φάγαμε στη μάπα (μέχρι που ο "ακροδεξιός εθνικιστής" Σαμαράς την έβγαλε εκτός νόμου, για να μην κόβει ψήφους από την ΝΔ), και κόκκινους φασίστες όπως τους λέμε εμείς οι δεξιοί (ΚΚΕ, και φράξιες του Σύριζα που κομμουνιστές δηλώνανε το 15). Ολοι αυτοί μέσα στη Βουλή, θυμίζω.

"να αλλαξεις συχνότητα" (μεταφορικά) στο ραδιόφωνο απ' όπου ενημερώνεσαι εννοούσα, να ακούς μόνο δυτικούς σταθμούς, να μην τρως αμάσητη την προπαγανδα των Ρώσων, να τρως μόνο στη μάπα τη δικιά μας προπαγάνδα αμάσητη. Η οποία ρωσική προπαγάνδα, και ειδικά στην Ελλάδα, ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ισχυρή, επί πολλά χρόνια. Τώρα εσείς λέτε ότι δεν υπάρχει καμιά προπαγάνδα, απλώς σκέφτεστε λογικά και ανθρώπινα. Εμείς οι δεξιοί που τρώμε τόσα χρόνια αμερικάνικη και δεξιά προπαγάνδα, πάθαμε τίποτα ; Παρα πολλές απόψεις Ελλήνων έχουν διαμορφωθει απο τη ρωσική προπαγάνδα, τώρα που τους κόβουν θα αρχίσει να καταλαβαίνει ο κόσμος

και ποιους ηθελες να βγαλει στου συντρόφους, που πολεμάνε το κράτος της Ναζιστικής Ουκρανίας 8 χρόνια τώρα; Ο πολεμος ειναι ιμπεριαλιστικος καθως λεει και το κκε! Έξω οι Ρώσοι ιμπεριαλιστές από την Ναζιστική Ουκρανία! Να αφήσουν ήσυχους τους Ουκρανούς ναζί να σφάξουν με την ησυχία τους τους Ουκρανούς αντιφασίστες! Κράτος τους είναι, ναζιστικό θα μου πεις, αυτοί το επέλεξαν θα σου πω, αφού τρώγανε κάθε μέρα ξύλο και τους σκοτώνανε θα μου πεις, έτερον εκάτερον θα σου πω.. Αν δεν ηταν οι  ναζιδες Που καμιά σχέση δεν έχουν ούτε με εθνικισμό ούτε πολύ περισσότερο με πατριωτισμο, αυτά τα λέμε για να κοροϊδεύουμε τους πλεμπαίους, το χει αποδείξει πρώτος ο μεγάλος ηγέτης ο Χίτλερ), άμα είχε καμιά δημοκρατία η ουκρανία, η ουκρανια θα χε συνθηκολογησει απο προχτες...Καλα τα προοδευτικα τσιτατα, αλλα καποιος πρεπει να αμυνεται και για το ΝΑΤΟ και τις δυτικές αξίες ξερεις...την πατρίδα ξέρεις φυσικά την έχουμε χεσμένη, είμαστε απόγονοι τιμημένων ταγματασφαλίτων γερμανοτσολιάδων, που εσείς οι δήθεν ξύπνιοι προοδευτικοί τους λέτε προδότες. Γιατί; Γιατί φροντίζαν την οικογένεια τους. Πάντα πρέπει να τα έχεις καλά με τους ισχυρούς μου έλεγε ο γερμανοτσολιάς παππούς μου, να γλείφεις το κώλο των ισχυρών και να πατάς στο κεφάλι τον αδύνατο. Και οι κλέφτες το 1821, τι νομίζεις ότι ήτανε; Κλέφτες ήτανε. Ήταν όλοι καλά στην Οθωμανική αυτοκρατορία και έφεραν τα πάνω κάτω. Άλλη κουβέντα αυτή, μη την ανοίξουμε γιατί συγχύζομε. και φυσικα οι προοδευτικοι αριστεροι δεν μετεχουν σε πολεμους πλην μονο για την πρόοδο, και μονο με ταξικο προσημο. Και άμα την εξουσία έχουν οι ναζί; Δεν πρέπει οι αριστεροί να υπερασπιστούνε τους ναζί; Τότε δεν είναι πατριώτες, άμα δεν υπερασπίζονται τους συμπατριώτες τους που τους βασανίζουν και τους σκοτώνουν. Βάζουν τα προσωπικά τους πάθη πάνω από την πατρίδα. Για αυτό σου λέω.

 

https://litlepost.blogspot.com/2022/04/7-2022.html

 



 


Λες ότι έχουμε ονειρώξεις για κομμουνισμό που αναβιώνει. Εξήγησε όμως κάποια πράγματα. Τι ήταν αυτά τα 14  ρωσικά τανκς (σίγουρα ήταν παραπάνω αλλά εγώ τόσες φωτογραφίες είδα) που είχαν επάνω τους αντί για τη ρώσικη σημαία μια αυτοσχέδια κόκκινη σημαία με σφυροδρέπανο ; Όταν καταλαμβάνανε ένα επίσημο κτίριο οι ουκρανικές ταξιαρχίες του Ντονμπάς ανεβαίναν σε σκάλες και πετάγανε περιφρονητικά την ουκρανική σημαία, και αντί να ανεβάσουν τη σημαία του Ντονμπάς, ανέβαζαν την κόκκινη σημαία με σφυροδρέπανο. Σίγοουρα τα έχεις δει σε βίντεο αυτά. Στο  Ντονμπάς  το ξέρεις φυσικά πως τα πάντα είναι εθνικοποιημένα, δεν ονομάζονται λαϊκή δημοκρατία για πλάκα. Και το βίντεο που είδα χθες, με την Ουκρανή γιαγιά στο αγροτόσπιτο, που πέρασε τους ουκρανοναζί για Ρώσους, και βγαίνει και ξεδιπλώνει την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο, ο αληταράς ουκρανοναζί της δίνει σακούλα με τρόφιμα της βουτάει την κόκκινη σημαία την πετάει κάτω και της λέει πες δόξα η οουκρανία, και η γιαγιά παρατάει τα τρόφιμα και του λέει αυτή τη σημαία που πατάς την κρατούσε ο πατέρας μου όταν κυνηγούσε τους γερμανούς ναζίδες. Σίγουρα την σκότωσαν μετά, αλλά το βίντεο το κόβουν εκεί οι ουκρανοναζίδες.

Ξέρεις, ότι τα πράγματα και οι συνθήκες σε πάνε όπου θέλουν αυτά και όχι όπου θέλεις εσύ, και αλλού ξεκινάς να πας κι αλλού καταλήγεις, δεν αφορά μόνο την πλέμπα. Αφορά και τους μεγαλόσχημους. Έχουν καταστρώσει τρία σχέδια, αν δεν πάει καλά το ένα να έχουν το άλλο, και δεν τους βγαίνει κανένα. 

Σίγουρα ο Πούτιν δεν ξεκίνησε πόλεμο για να σταματήσουν οι σφαγές των Ουκρανών αντιφασιστών στο Ντονμπάς. 8 χρόνια τους ανατινάζουν με τα κανόνια, τώρα το θυμήθηκε να επέμβει; Είναι χρόνια τώρα που οι δυτικοί περικυκλώνουν τη Ρωσία, και θα ξυπνούσαν οι Ρώσοι μια μέρα, και θα ήταν σκλάβοι των δυτικών.

Αντέδρασε λοιπόν  ο Πούτιν, και δεν υπολόγισε ότι μεγαλοκαρχαρίες Ρώσοι θα έχαναν τα λεφτά τους, και θα έτρεχαν να κρυφτούνε, όπως ο Αμπράμοβιτς. Ούτως ή άλλως κυρώσεις οι δυτικοί θα επέβαλαν στη Ρωσία, αφού είχαν σκοπό να την διαλύσουν. Θεώρησαν οι δυτικοί όπως κι εσύ, ότι αφού όλη η οικονομία της Ρωσίας ήταν στα χέρια των μεγαλοβιομηχάνων και χρηματιστών απατεώνων, ο Πούτιν δεν μπορούσε να αντιδράσει. Έπεσαν έξω. Πολύ όμως.

Φυσικά θα πει κάποιος ότι όταν τελειώσουν αυτά, θα τους πάρει τις κόκκινες σημαίες από τα χέρια και θα επιβάλει τις ρώσικες. Μόνο που αυτοί που κρατάνε τις κόκκινες σημαίες πλέον έχουν όπλα, τα έχουν χρησιμοποιήσει, και είναι βετεράνοι. 

Αλλά και δεν μπορεί να τις πάρει. Εδώ έχουν πλέον ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Από τη μια μεριά είναι οι κόκκινες  σημαίες και από την άλλη οι σημαίες με τον αγκυλωτό σταυρό και  τα σήματα των Ες Ες. Τι θα κάνει; Τι μπορεί να κάνει ;     

https://litlepost.blogspot.com/2022/04/8-2022.html

 


Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Τι συνέβη στην Bucha; - Πιθανόν οι Ουκρανοί διέπραξαν εγκλήματα πολέμου από εκδίκηση και δόλια στοχοποίησαν την Ρωσία


Τι συνέβη στην Bucha; - Πιθανόν οι Ουκρανοί διέπραξαν εγκλήματα πολέμου από εκδίκηση και δόλια στοχοποίησαν την Ρωσία

Δευτέρα 04/04/2022 - 05:18

Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι το έγκλημα πολέμου που σημειώθηκε στην Bucha της Ουκρανίας το διέπραξαν Ουκρανοί, σκότωσαν από εκδίκηση 410 πολίτες που συνεργάστηκαν με τις ρωσικές δυνάμεις και εν συνεχεία σκηνοθέτησαν το δράμα ώστε να φαίνεται ότι υπαίτιοι είναι οι ρώσοι

Ποια είναι η αλήθεια;

Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι το έγκλημα πολέμου που σημειώθηκε στην Bucha της Ουκρανίας το διέπραξαν Ουκρανοί, σκότωσαν από εκδίκηση πολίτες που συνεργάστηκαν με τις ρωσικές δυνάμεις και εν συνεχεία σκηνοθέτησαν το δράμα ώστε να φαίνεται ότι υπαίτιοι είναι οι ρώσοι.

Ο σκοπός της Ουκρανίας ήταν να ευαισθητοποιήσει την δύση και να κερδίσει περισσότερα από την Δύση.

Το βασικό σενάριο είναι αυτό…

Υπάρχουν κάποιες αποδείξεις

1)Ο δήμαρχος της πόλης Bucha, Anatoly Fedoruk ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις αποσύρθηκαν από την Bucha χωρίς να αναφέρει τις θηριωδίες…

Οι θηριωδίες κατεγράφησαν όταν ο ουκρανικός στρατός που βιντεοσκοπούσε την είσοδο του στην πόλη κατέγραψε τα δεκάδες πτώματα αμάχων.

Το ερώτημα είναι το εξής.

Οι ρωσικές δυνάμεις αποσύρθηκαν από τις 30 Μαρτίου και οι Ουκρανικές δυνάμεις εμφανίστηκαν 4 ημέρες αργότερα.

Επί 4 ημέρες κείτονταν τα πτώματα και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε;

Επί 4 ημέρες γιατί κανείς δεν αντέδρασε;

Γιατί ο Δήμαρχος όταν ανέφερε την απελευθέρωση της πόλης Bucha… δεν έκανε λόγο για αυτές τις κτηνωδίες;

2)Βρέθηκαν άμαχοι που φορούσαν λευκό περιβραχιόνιο το οποίο φορούσαν όσοι συνεργάζονταν για κάποιους λόγους με τις ρωσικές δυνάμεις.

Πως εξηγείται να σκοτώνουν οι ρώσοι, ουκρανούς συνεργάτες;

3)Γιατί σε καμία άλλη περιοχή της Ουκρανίας δεν συνέβη αυτό το ακραία κτηνώδες περιστατικό να κείτονται τα πτώματα στον δρόμο αλλά σημειώθηκε μόνο στην πόλη της Bucha.

4)Ένα τόσο ακραίο και τραγικό γεγονός όπου δολοφόνοι σκότωσαν εν ψυχρώ άοπλους ανθρώπους ποια χώρα θα στοχοποιούσε και ποια χώρα θα ευνοούσε;

Π.χ. η Ρωσία μόνο χαμένη θα έβγαινε εάν ρώσοι στρατιώτες είχαν διαπράξει αυτά τα εγκλήματα

Η Ουκρανία επίσης που είναι αμυνόμενη εμφανώς κερδίζει την αλληλεγγύη της παγκόσμιας κοινής γνώμης…και η δύση εξοργισμένη για το έγκλημα αυτό επιβάλλει περισσότερες κυρώσεις στην Ρωσία.

Όμως φαίνεται ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό το έγκλημα πολέμου να διαπράχθηκε από τους Ουκρανούς…

Όταν εισήλθαν στην πόλη σκότωσαν όσους συνεργάστηκαν με τις ρωσικές δυνάμεις, σκηνοθέτησαν το έγκλημα πολέμου ώστε να φαίνεται ότι το έκαναν οι ρώσοι που αποχωρούσαν από την πόλη.

Εάν αποδειχθεί αυτό θα πρόκειται για ομάδες αδίστακτων δολοφόνων…

Από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών όπου ουκρανοί είχαν συλλάβει ρώσους στρατιώτες και τους πυροβολούσαν είτε στα γόνατα είτε έως ότου ξεψυχήσουν ή όταν σκότωναν ένα ρώσο στρατιώτη τηλεφωνούσαν από το τηλέφωνο του νεκρού τους γονείς του… και ειρωνεύονταν τον νεκρό – ακραία πράξη βεβήλωσης νεκρού – οι ουκρανοί είναι ικανοί για όλα.

Παρουσιάζονται ως οι αμυνόμενοι αλλά από τις πράξεις τους δεν είναι τίποτε λιγότερο από εγκληματίες πολέμου.

Η Ρωσία ζήτησε να συγκληθεί το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ στις 4 Απριλίου για την Bucha

Η Ρωσία ζήτησε να συγκληθεί το Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στις 4 Απριλίου λόγω του σοκ στην Bucha.

O Πρώτος Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό, ανέφερε ότι υπό το φως της κατάφωρης πρόκλησης από τους Ουκρανούς ριζοσπάστες στην Bucha, η Ρωσία ζήτησε να συγκληθεί συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ το απόγευμα της Δευτέρας 4 Απριλίου», είπε ο διπλωμάτης.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εγκατέλειψαν την μικρή πόλη Bucha στην περιοχή του Κιέβου στις 30 Μαρτίου και οι «αποδείξεις εγκλημάτων» εμφανίστηκαν μετά από 4 ημέρες, όταν οι Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας έφτασαν στην πόλη.

Στις 31 Μαρτίου, ο δήμαρχος της πόλης Bucha, Anatoly Fedoruk, επιβεβαίωσε στο μήνυμά του βίντεο ότι δεν υπήρχαν Ρώσοι στρατιώτες στην πόλη, αλλά δεν ανέφερε ότι υπήρχαν πτώματα στην περιοχή που πυροβολήθηκαν στους δρόμους με τα χέρια τους δεμένα.

Επιμένουν οι ρώσοι ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή σε αυτό το έγκλημα πολέμου

Οι άμαχοι δεν τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του χρόνου που η μικρή πόλη Bucha ήταν υπό τον έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ανέφερε ο Ρώσος πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Αυτές οι ψευδείς κατηγορίες έχουν ήδη διαψευσθεί πλήρως από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας», σχολιάζοντας τις αναφορές για υποτιθέμενες ρωσικές στρατιωτικές φρικαλεότητες σε αμάχους στην Bucha.

«Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι ο ρωσικός στρατός εγκατέλειψε την πόλη Bucha στις 30 Μαρτίου.

Όλες αυτές τις μέρες, οι ουκρανικές αρχές σιωπούσαν και τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν πτώματα που βρίσκονταν στους δρόμους για να δυσφημήσουν τη Ρωσία», πρόσθεσε ο πρέσβης.

«Θα ήθελα να τονίσω με κάθε ευθύνη ότι κατά το διάστημα που αυτός ο οικισμός ήταν υπό τον έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ούτε ένας ντόπιος κάτοικος δεν υπέστη βίαιες ενέργειες.

Αντίθετα, οι στρατιωτικές μας μονάδες παρέδωσαν 452 τόνους ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πολίτες», ανέφερε ο ρώσος πρέσβης.

Aμέσως μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβάρδισαν ανελέητα την Bucha.

Κατά την Ρωσία υπήρχε σχέδιο από τους Ουκρανούς να προβούν σε εκκαθαρίσεις πολιτών, ωστόσο κάποιοι σκοτώθηκαν και από τους πρωτοφανείς βομβαρδισμούς στην πόλη.

Η Ρωσική πλευρά τόνισε ότι «φωτογραφίες και βίντεο από την Bucha είναι άλλη μια παραγωγή του καθεστώτος του Κιέβου για τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, όπως έγινε στη Μαριούπολη με μαιευτήριο, καθώς και σε άλλες πόλεις».

Σημείωσαν επίσης ότι όλη την ώρα που η πόλη βρισκόταν υπό τον έλεγχο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, τα νότια προάστια της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των κατοικημένων περιοχών, εκτοξεύονταν όλο το εικοσιτετράωρο βλήματα μεγάλου διαμετρήματος από το πυροβολικό.

Οι κάτοικοι της Bucha κυκλοφορούσαν ελεύθερα στην πόλη ενώ βρισκόταν υπό τον έλεγχο των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

https://litlepost.blogspot.com/2022/04/4-2022.html

 

 

 

 

Η αλήθεια είναι ότι για το έγκλημα πολέμου στη Μπούτσα ευθύνονται οι Ουκρανοναζί. Η ευθύνη των Ρώσων είναι ότι αφού γνωρίζουν τι είναι τα ουκρανικά ναζιστικά γουρούνια, και τι απερίγραπτα εγκλήματα μπορούν να κάνουν σαν ναζί που είναι, δεν έπρεπε τα ρώσικα στρατεύματα να φύγουν και να αφήσουν τον άμαχο ουκρανικό λαό αβοήθητο. Αν μη τι άλλο, εφόσον αποχώρησαν, έπρεπε να αφήσουν κάποια όπλα στους άμαχους Ουκρανούς για να υπερασπίσουν τον εαυτό τους από τους ουκρανοναζί του κοκαϊνάκια Ζελέ.

Και εκείνο που δεν  καταλαβαίνει κανείς, είναι αφού οι Ρώσοι γνωρίζουν ότι είναι ναζιστικά γουρούνια, γιατί τους αναγνωρίζουν ως κυβέρνηση, και γιατί συζητάνε μαζί τους?

Επίσης αυτό που αποκάλυψε ο πόλεμος είναι ότι τα ρωσικά στρατεύματα είναι για τα μπάζα. Ακόμα και οι περιβόητες ειδικές δυνάμεις Σπετνάζ, είναι για φρου φρου και αρώματα. Κάνουν μόνο για παράσταση Κουνγκ Φου, Καράτε, και Τάε Κβο Ντο, να σπάνε πέτρες σε παραστάσεις με το κεφάλι τους, και να τους σπάνε πέτρες στη κοιλιά με βαριοπούλα. Στο πραγματικό πεδίο της μάχης, οι μόνοι που αξίζουν είναι οι βετεράνοι. Οι αντιφασιστικές ταξιαρχίες του Ντονμπάς που πολεμάνε 8 χρόνια, και οι Τσετσένοι που πολέμαγαν στη χώρα τους με τους ισλαμοφασίστες χαφιέδες της CIA. Είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος ακούει από τους μουσουλμάνους Τσετσένους πολεμιστές συμμάχους της Ρωσίας το «Αλλά Ουάκμπαρ», και το νιώθει ανθρώπινο και φιλικό, γιατί ξέρει ότι δεν πρόκειται για τα εγκληματικά ισλαμοφασιστικά γουρούνια της CIA.

https://litlepost.blogspot.com/2022/04/4-2022.html

 


 

Πραγματικά είναι εξοργιστικό!. Σηκώνονται και φεύγουν οι Ρώσοι από την Μπούτσα έξω από το Κίεβο, και παρατάνε τους αντιφασίστες Ουκρανούς στο έλεος των ναζί. Αποτέλεσμα 421 νεκροί, που προσπαθούν να μας πείσουν όλα τα ιμπεριαλιστικά αποικιοκρατικά κανάλια της Δύσης ότι δήθεν τους σκότωσαν οι Ρώσοι!!

Είναι νόμος!!! Όπου μπαίνει Ρώσος στρατιώτης δεν αποχωρεί!!! Με τίποτα!!! Ειδάλλως αφήνουν τους Ουκρανούς στα γαμψά νύχια των ναζί που έχει εκπαιδεύσει η CIA. 

Και τι είναι αυτές οι συνεχόμενες συνομιλίες με τον ναζί κλόουν και παλιόπουστρα Ζελένσκι και τους ναζί αυλικούς του? Τον αναγνωρίζουν δηλαδή οι Ρώσοι  σαν δημοκρατικά εκλεγμένο τον ναζί τον παλιόπουστρα τον Ζελέ? Όχι! Τότε προς τι οι συνομιλίες μαζί του?

Και τι είναι αυτές οι ιστορίες με τους ΕυρωΕνωσίτες και το ρωσικό φυσικό αέριο? Τι πάει να πει θα το κόψω σε ένα μήνα, και στο μεταξύ συζητάμε? Όχι, δε πάει έτσι!!! Τους το κόβεις κατευθείαν, να τους μπει το καβλί στο κώλο, και μετά συζητάτε!!!!

https://litlepost.blogspot.com/2022/04/5-2022.html