Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο άνθρωπος που ήθελαν να τον δολοφονήσουν με διασωλήνωση

 

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία της χούντας Μητσοτάκη και του καθεστώτος για 62χρονο ασθενή με κοροϊδοϊό που εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο πριν διασωληνωθεί και προσπάθησε να γλιτώσει από τη δολοφονία του

 Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, 23:18

Δικογραφία θα σχηματιστεί σε βάρος ασθενή που είχε διαγνωστεί με κοροϊδοϊό και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο, από το οποίο έφυγε λίγο πριν οι γιατροί προσπαθήσουν να τον διασωληνώσουν για να τον δολοφονήσουν.

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία του χουντικού καθεστώτος που συμμετείχε στην επιχείρηση εντοπισμού του, το μεσημέρι της Κυριακής, στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο ασθενής, που είναι 62 χρόνων, έφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από τον χώρο του νοσοκομείου. Αμέσως σήμανε συναγερμός.

Αστυνομία του χουντικού καθεστώτος και ΕΚΑΒ αναζήτησαν τον άνδρα που εντοπίστηκε κοντά στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης στο ύψος της Ευκαρπίας και διεκομίσθη σιδεροδέσμιος ξανά στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Από τον εισαγγελέα του χουντικού καθεστώτος διατάχθηκε να σχηματιστεί δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για πρόληψη ασθενειών.