Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Καταδίκη των απογόνων των ναζιστών Γερμανοτσολιάδων της Χρυσής Αυγής

 

Η απόφαση για τη δίκη της ΧΑ ουδόλως με εξέπληξε. Το θεωρούσα κάτι αναμενόμενο. Βέβαια ήταν δίκαιη, αλλά όχι για τους λογους που λενε. Ηταν δικαιη γιατι ηταν μια συμμορια που προσπαθουσε να επιβαλλει την αποψη της, ότι ο φασιστας Μεταξας ηταν πατριωτης, ότι οι προδοτες συνεργαυες των ναζι Γερμανοτσολιαδες ηταν πατριωτες, ότι τα κτηνη των γερμανων ναζι ηταν καλοι και αγιοι ανθρωποι, ότι η χουντα των αμερικανων ηταν πατριωτικη, και ότι πρεπει οι Ελληνες να παιρνουν τους μισθους των μεταναστων για να τους ανταγωνιστουμε.

Αυτό που με απασχολεί είναι αν πραγματικά άλλαξαν οι συνθήκες που εκκόλαψαν το αυγό του φιδιού.

Σήμερα διάβασα μία είδηση που αναφέρει ότι ο εισαγγελέας κάλεσε σε απολογία κατοίκους του Έβρου που βοήθησαν τον στρατό και την αστυνομία τον Μάρτιο όταν επιχειρήθηκε παράνομη μαζική εισβολή. Η κλίση σε απολογία έγινε κατόπιν μύνησης που υπέβαλε κατά αγνώστων ο γνωστός δικαιωματιστής Δημητράς.

Δηλαδή οι κάτοικοι του Έβρου θα απολογηθούν που υπερασπίστηκαν την πατρίδα τους.

Πριν λίγες ημέρες κτηνοτρόφος που συνεπλάκη με παράνομους εισβολείς και τραυματίστηκε υπερασπιζόμενος την πατρίδα του τελικά καταδικάστηκε για αυτή του την πράξη ευτυχώς με αναστολή.

Εσείς θεωρείτε ότι μετά από τέτοιου είδους περιστατικά ο κόσμος δεν θα πιστέψει ότι ο εχθρός είναι εντός των τειχών και έχει μετατρέψει τη χώρα σε ένα απέραντο hot spot; Νομίζω μια βόλτα σε αρκετές περιοχές της Αθήνας και όχι μόνον θα πείσει και τον πιο δύσπιστο.

Ποια ήταν η πραγματική αιτία, που έκανε την ΧΑ τρίτο κόμμα.

Μήπως ήταν το μεταναστευτικό πρόβλημα, το οποίο συνεχώς διογκώνεται;

Καταδικάζοντας την ΧΑ, δεν εξαλείψαμε το αίτιο που έφερε, αυτά τα όρκ στη Βουλή.

Εξαλείψαμε μόνον το σύμπτωμα, κρύβοντας το πρόβλημα κάτω απ’ το χαλί.

Και κάτι τελευταίο:

Το πλαίσιο ποινών για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, με βάση τις ευμενέστερες συνθήκες, του νέου Ποινικού Κώδικα (που ψήφισε ο "δημοκρατικός" ΣΥΡΙΖΑ), για την εγκληματική οργάνωση, είναι το εξής:

Ποινή ένταξης: 5-10 χρόνια (με ελαφρυντικό 1-3).

Ποινή διεύθυνσης: 5-15 χρόνια (με ελαφρυντικό: 2-7).

ΑΝ μείνει κανείς τους, πάνω από 5 χρόνια φυλακή, στείλτε μου χαιρετίσματα!

https://litlepost.blogspot.com/2020/10/8-2020.html