Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Περί Τραμπ ο Λόγος



Σύγχρονοι φασίστες είναι ο Τραμπ, ο Ορμπαν, ο Σαλβινι, η Λεπεν, ο Τζόνσον.....
Οι ΗΠΑ έχουν 50 εκατομμύρια άνεργους, άστεγους και ανασφάλιστους. Αλλά αυτό δεν το λένε τα ΜΜΕ, λένε μόνο πόσο έχει δώσει δουλειές ο Τραμπ, και ότι το αγαπάει ο κόσμος αποδεικνύεται στις εκλογές. Μόνο που στις αμερικάνικες εκλογές ψηφίζουν μόνο το 45% του λαού.
Αυτό που καποιοι γραφουν ολοκληρο αρθρο με σειρα λογικων σκεψεων, για να καταληξουν στο τελος στο ζητω ο Τραμπ ζητω ο Σαλβινι η ζητω ο Ορμπαν, πραγματικα με ξεπερναει! Εάν ηταν καποιοι που χαιρεταγαν ναζιστικα και ελεγαν ότι δεν επαθε αγκυλωση το χερι τους αλλα είναι αρχαιοελληνικος χαιρετισμος, δεν θα ασχολιομουν, γιατι πιστευω ότι με το ναζιστη δεν συζητας. Αλλα να υπαρχουν λογικοι ανθρωποι, που να εχουν αντιληψη, να ξερουν να εκφραστουν, και στο τελος να καταληγουν στο ζητω ο φασισμος, πραγματικα με ξεπερναει.
Τωρα βρηκαν άλλο παραμυθι. Ο Τραμπ δεν εχει κανει μεχρι τωρα κανενα πολεμο όπως οι αλλοι Προεδροι των ΗΠΑ. Και δεν μπορουν να σκεφτουν το πιο απλο πραγμα. Ότι τους πολεμους των ΗΠΑ δεν τους κανει ο εκαστοτε Προεδρος, αλλα το βαθυ κρατος των ΗΠΑ που τους κατευθυνει. Αλλα αμα εχεις μαθει ότι ολη η Ιστορια της Ανθρωποτητας κατευθυνεται από Βασιλιαδες η «Προεδρους» και όχι από τα συμφεροντα, και οι επαναστασεις γινονται από τους Λαους και όχι από συμφεροντα, αντε να μπορεσεις να σκεφτεις λογικα.
Η συγχρονη Ιστορια είναι απλη. Οι ΗΠΑ ειχαν εφευρει τον Πολεμο των Αστρων, δηλαδη με τους δορυφορους τους στο διαστημα μπορουσαν να διαλυσουν τους πυρηνικους πυραυλους της Ρωσιας πριν καν απογειωθουν, οποτε η Ρωσια ειχε ουσιαστικα παραδοθει. Αυτό εκφραζε η περιοδος του μεθυστακα κλοουν Γιελτσιν. Αλλα και η αρχη του Πουτιν. Και εφαρμοσε την αιωνια μεθοδο των Ρωσων.  Υποχωρησε, μεχρι που ανακαλυψε ότι μπορουσε να διαλυσει τους δορυφορους. Όταν διαβασα στη μεσα σελιδες των εφημεριδων, ότι οι Ρωσοι διαλυσανε με λειζεραπο τη Γη ένα δορυφορο των Αμερικανων, και ειπανε «ουπς λαθος, άλλο θελαμε να κανουμε, αλλα εγινε λαθος επιστημονικη εκτιμηση, ζηταμε συγνωμη», καταλαβα ότι όλα θα αλλαζαν. Την ιδια ανατιναξη αμερικανικου δορυφορου με λειζερ εκαναν και οι Κινεζοι, με την ιδια φρασεολογια. Από τοτε οι ΗΠΑ υποχωρουν σε όλα τα μετωπα, και δεν ανοιγουν καινουρια. Προσπαθουν να κρατησουν δυναμεις και αποικιες, μεχρι να κανουν καινουρια ανακαλυψη. Γιαυτο εχουν φαγωθει οι Αμερικανοι, ότι αμα καθησουμε σε τραπεζι με τους Ρωσους για τα πυρηνικα, θα καθησουν και οι Κινεζοι.







Σύγχρονοι φασίστες είναι ο Τραμπ, ο Ορμπαν, ο Σαλβινι, η Λεπεν, ο Τζόνσον.....
Οι ΗΠΑ έχουν 50 εκατομμύρια άνεργους, άστεγους και ανασφάλιστους. Αλλά αυτό δεν το λένε τα ΜΜΕ, λένε μόνο πόσο έχει δώσει δουλειές ο Τραμπ, και ότι το αγαπάει ο κόσμος αποδεικνύεται στις εκλογές. Μόνο που στις αμερικάνικες εκλογές ψηφίζουν μόνο το 45% του λαού.
 ΑΝΤΙΦΑ είναι παράταξη αντιεξουσιαστών και αριστεριστών. Δεν σημαίνει αντιφασίστες.
Αυτό που καποιοι γραφουν ολοκληρο αρθρο με σειρα λογικων σκεψεων, για να καταληξουν στο τελος στο ζητω ο Τραμπ ζητω ο Σαλβινι η ζητω ο Ορμπαν, πραγματικα με ξεπερναει! Εάν ηταν καποιοι που χαιρεταγαν ναζιστικα και ελεγαν ότι δεν επαθε αγκυλωση το χερι τους αλλα είναι αρχαιοελληνικος χαιρετισμος, δεν θα ασχολιομουν, γιατι πιστευω ότι με το ναζιστη δεν συζητας. Του φυτευεις μια σφαιρα στο κεφαλι. Όχι ξυλο που λενε τα μαλακιστηρια του Σορος, σφαιρα στο κεφαλι. Αλλα να υπαρχουν λογικοι ανθρωποι, που να εχουν αντιληψη, να ξερουν να εκφραστουν, και στο τελος να καταληγουν στο ζητω ο φασισμος, πραγματικα με ξεπερναει.
Η κατασταση σημερα θυμιζει πραγματικα τον μεσοπολεμο 1920-1938. Είναι πραγματικα ετοιμη να γεννησει το καινουριο φασιστικο τερας. Η Αριστερα, όπως και τοτε, βρισκεται στη κοσμαρα της και στο περιθωριο. Και αναρωτιεται κανεις ποιος θα αντιμετωπισει το καινουριο φασιστικο τερας. Αλλα ας μην ειμαστε απαισιοδοξοι. Και τοτε ενωθηκαν Δημοκρατες Αριστεροι και ολοι οσοι αξιζουν να λεγονται Ανθρωποι, εναντια στο φασιστικο τερας. Παροτι κανεις δεν το περιμενε, τιποτα δεν εδειχνε ότι θα γινοταν κατι τετοιο.