Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

H Μακεδονία είναι Ελλάδα!




Αυτή είναι η αλήθεια! Μακεδονία είναι Ελλάδα! Το 1904 συστηματικά οι Βούλγαροι προωθούσαν την "Ανεξάρτητη Μακεδονία". (Οπως το είχαν κάνει και στην Ανατολική Ρωμυλία). Να γίνει στην αρχή η "Ανεξάρτητη Μακεδονία", και μετά να την ενσωματώσουν! Την "εξέγερση του Ίλιντεν" την οργάνωσαν Βούλγαροι αξιωματικοί. Απλώς όταν το ελληνικό κράτος κατέλαβε την Μακεδονία, για να ξεχάσουν οι ντόπιοι ότι είναι Βούλγαροι, τους έβγαλε το 1926 μέχρι και αλφαβιτάρι στη γλώσσα τους με ελληνική γραφή, που έλεγε ότι είναι Σλάβοι μεν, αλλά ήρθαν σε επιμιξία με τους Μακεδόνες! Αποτέλεσμα αυτών των ψεμάτων, είναι η σημερινή κατάσταση! Γιατί η Ιστορία εκδικείται!
Σχολιο.- Οχι στην προδοτικη Συμφωνια των Πρεσπων!
Δε χαίρομαι να με βάζουν να πω ότι είναι μέρα ενώ δεν είναι. Δεν υπάρχει σλαβομακεδονική γλώσσα. Η έκφραση ήταν άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια να βαφτίσουν αυτή τη βουλγάρικη διάλεκτο που τώρα θέλουν να βαφτίσουν σκέτο μακεδονική. Όσο ανεχόμαστε τόσο θα διεκδικούν. Είναι τέτοια η πολιτική τους.




-Οπως τα γράφει ακριβώς  είναι. Ο Χίτλερ είχε δώσει τα Σκόπια στη Βουλγαρία!!!
-Η Σλαβική "Μακεδονία" υπήρχε σαν όρος και πεποίθηση του κόσμου από το 1900. Απλώς ο Τίτο δημιούργησε κράτος στα πλαίσια της Γιουγκοσλαβίας που του έδωσε την ονομασία που απαιτούσαν οι κάτοικοί της "Μακεδονία".
-Το 1903 ξεσπασε η "εξεγερση του Ιλιντεν", οργανωμενη απο Βουλγαρους αξιωματικους. Η Εσωτερικη Μακεδονικη Οργανωση που την οργανωσε ειχε ιδρυθει τοτε. Αλλα και πιο πριν, οι δυτικοβουλγαροι που κατοικουσαν στην περιοχη, λόγω του συχρωτισμού τους με τους Ελληνες Μακεδόνες, θεωρούσαν τους εαυτούς τους Μακεδόνες. Γενικώς, εκείνη την εποχή, μπορούσες να βρεις την αληθεια, εν αντιθέσι με σήμερα. Το 1904, όταν ξέσπασε ο Μακεδονικός Αγώνας με τον Παύλο Μελά, η διαμάχη ήταν μεταξύ των βούλγαρων κομιτατζίδων και των ελληνικών αντάρτικων τμημάτων. Όχι μεταξύ "σλαβομακεδόνων" και ελλήνων. Μάλιστα πολλοί σλάβομακεδόνες πολεμούσαν με τους έλληνες. Η διαφορά τότε ήταν όσοι είχαν συνταχθεί με το Οικουμενικό Πατριαρχείο θεωρούταν Έλληνες, ενώ όσοι είχαν συνταχθεί με την Βουλγαρική Εξαρχεία (που έγινε αργότερα το ορθόδοξο Πατριαρχείο Βουλγαρίας) θεωρούταν Βούλγαροι.
-Καλό είναι να μην επιμένεις σε ένα λάθος σου, αν και δικαιολογήσε λόγω του νεαρού της ηλικίας σου. Στο πανεπιστήμιο μαθαίνεις μόνο το 30% των γνώσεων που θα αποκτήσεις με την εμπειρία και την πράξη. Όταν μια Βουλγάρα που ήξερα, διάβαζε κανονικά στο ιντερνετ μια εφημερίδα των Σκοπίων, αυτό μου φτάνει και μου περισσεύει, και ας λενε ότι θέλουν οι γλωσσολόγοι περί βουλγαροσερβικής γλωσσας.
-Δεν υπαρχει γεωγραφικός χώρος που να ονομάζεται Μακεδονία στην περιοχή των Σκοπίων. Αυτά τα λένε οι έλληνες πολιτικάντιδες προσπαθώντας να μπερδέψουν τον κόσμο. Στην  εποχή της αρχαίας Μακεδονίας, στην περιοχή των Σκοπίων κατοικούσαν οι Δάρδανοι, που καμία σχέση δεν είχαν με τους αρχαίους Μακεδόνες. Στην εποχή του Βυζαντίου, τον 8ο αιώνα μ.χ. που ήταν αυτοκράτορας ο Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος, πριν τους νικήσει, που τους Βούλγαρους εξουσίαζε ο τσάρος Σαμουήλ, μαντέψτε πια ήταν η πρωτεύουσα του Βουλγαρικού βασιλείου. Η πόλις Οχρίδα, που σήμερα ανήκει στο κράτος των Σκοπίων. Στην εποχή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας δεν υπήρχε Μακεδονία, υπήρχαν Σαντζάκια (επαρχίες), το σαντζάκι της Θεσσαλονίκης. Αυτή η μυθολογία, ότι δήθεν η Μακεδονία χωρίστηκε το 1913, 50% στην Ελλάδα, 40% στην Σερβία, και 10% στη Βουλγαρία, έχει κατασκευαστεί και εκπορεύεται από ξένα ιμπεριαλιστικά  και αποικιοκρατικά κέντρα, για τους δικούς τους σκοπούς. Φυσικά επειδή συμφέρει τους Σκοπιανούς, την έχουν υιοθετήσει. Και οι δικοί μας πολιτικάντηδες που πληρώνονται από τα ξένα κέντρα προσπαθούν να την περάσουν στους χαχόλους. Αλλά δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Επιτέλους, μην καταντήσουμε σαν τον Πάγκαλο που έλεγε «μα επιτέλους τι θέλουν ορισμένοι, μια τεραστια Βουλγαρία στα βόρεια σύνορα μας». Την αλήθεια θέλουμε, την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!