Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Δεκατρείς γιατροί λέγεται ότι έχουν κάνει αίτηση να φύγουν από το Νοσοκομείο Φιλιατών



Δεκατρείς γιατροί λέγεται ότι έχουν κάνει αίτηση  να φύγουν από το Νοσοκομείο Φιλιατών και… μακάρι να μην επαληθευτεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν σαν βασικούς λόγους την απαράδεκτη συμπεριφορά της Διοίκηση, Δερδεμέζης κλπ! Αυτό βέβαια δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, χρόνια τώρα υπάρχει μια κόντρα εκεί που έχει πλέον κλιμακωθεί με δικαστήρια και άλλα μυστήρια και αυτά δεν είναι ¨διαδώσεις των κομμουνιστών¨! Γιατί, μπορεί ο διοικητής να προέρχεται από την δεξιά αλλά παιδιά… hello- κυβερνάει η ¨αριστερά¨!
*Πάντως μου κάνει εντύπωση η πρακτική- συνήθως όταν δεν πάει καλά η ομάδα αλλάζουν τον προπονητή, όχι την ομάδα. Αλλά είπαμε, πρώτη φορά…!

Στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών έχουν υποβάλει αίτηση για μετάθεση 8 ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και συγκεκριμένα: 2 νεφρολόγοι (σε σύνολο 3), 1 χειρουργός (από 3 συνολικά), 1 καρδιολόγος (από 4), 1 παθολογοανατόμος (ο μόνος διαθέσιμος), 2 μικροβιολόγοι (σε σύνολο 3) και 1 αναισθησιολόγος.
Επισημαίνετε ο κίνδυνος αδυναμίας λειτουργίας του Νεφρολογικού, του Καρδιολογικού και του Μικροβιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου τους αμέσως επόμενους μήνες.