Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Αυτά είναι τα σχεδια της Ναζιστικης Νεας Ταξης για τη χωρα μας


Και για να το ξεκαθαριζουμε.

Ολους αυτους που κατηγορει η Ναζιστικη Νεα Ταξη σαν δικτατορες δολοφονους τρελους, χασαπιδες, εγω ειμαι μαζι τους! Με τον Καστρο, τον Κανταφι, τον Ασαντ, και ολους οσους δολοφονησαν η προσπαθουν να δολοφονησουν οι ναζιστες κωλοαμερικανοι και κωλογερμανοι! Όπως τον Μιλοσεβιτς , που τον δολοφονησαν στη φυλακη το 2006. Αφου ειχαν διαλυσει τη Γιουγκοσλαβια το 1991, εφαρμοζοντας το σχεδιο που πρωτος ειχε εξαγγειλλει ο Χιτλερ. Διαλυσανε τη Γιουγκοσλαβια, και τη χωρισανε όπως ακριβως την ειχε χωρισει ο Χιτλερ το 1940. Άλλο κρατος η Κροατια, άλλο η Σερβια. Βεβαια ο Χιτλερ ειχε κανει και αλλα το 1940. Τη Βοιβοντινα την ειχε δωσει στους Ουγγρους, το Κοσοβο στους Αλβανους, τα Σκοπια στους Βουλγαρους. Και στη χωρα μας ο Χιτλερ ειχε εφαρμοσει τη ναζιστικη Νεα Ταξη. Διαλυωντας την!!!! Την Μακεδονια και τη Θρακη την ειχε δωσει στους Βουλγαρους, την Θεσπρωτια στους Αλβανους, ειχε προσπαθησει να φταξει ένα λατινογενες κρατιδιο στην κεντρικη Ελλαδα στη Θεσσαλια, και αυτους τους προδοτες εσφαξε ο Αρης Βελουχιωτης, πηρε τις στολες , τα οπλα τους, και τα μαυρα καλπακια τους, και δημιουργησε τους μαυροσκουφηδες του, στην Κρητη ειχαν επιβαλλει ξεχωριστει διοικηση οι γερμανοι, ενώ την υπολοιπη Ελλαδα την ειχαν οι ιταλοι, τα Δωδεκανησα ουτως η αλλως θεωρουνταν ιταλικο εδαφος (ενωθηκαν με την Ελλαδα το 1945), η Κυπρος ηταν αγγλικη αποικια. Και όπως ειχε πει η πρωην προεδρος της ελληνικης βουλης , για το καλο της «ειρηνης» η Ελλαδα θα πρεπει να δεχτει να αλλαξουν τα συνορα της και να αυτοπεριοριστει.

Αίσθηση είχε προκαλέσει η προσφώνηση της Άννας Ψαρούδα Μπενάκη κατά την ορκωμοσία του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, τον Φεβρουάριο του 2005, σε μία περίοδο που ήταν πρόεδρος της βουλής. Η αμφιλεγόμενη και αινιγματική δήλωση ήταν η εξής: Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.

Αυτά είναι τα σχεδια της Ναζιστικης Νεας Ταξης για τη χωρα μας, Οι ναζιστες χρυσαυγιτες μιλανε δηθεν εναντια στη Ναζιστικη Νεα Ταξη, αλλα στην ουσια την υποστηριζουν, όπως οι προγονοι τους προδοτες ταγματασφαλιτες γερμανοτσολιαδες.