Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Καραστημένο βίντεο των πληρωμένων δημοσιοκάφρων των αμερικανοευρωπαίων αποικιοκρατών


Η επιχείρηση Stay Behind έχει ως βασικό εργαλείο την προπαγάνδα και η "εξυπηρέτηση" γίνεται με την κατευθυνόμενη δημοσιογραφία και τους δημοσιογράφους των payrolls.

Οι ηρωικοί εθελοντές της ΜΚΟ οργάνωσης "white helmets" (Λευκά Κράνη) διασώζουν τη ζωή ενός άμαχου αθώου πολίτη της Συρίας, που παραμένει βαριά τραυματισμένος μετά από τους δολοφονικούς βομβαρδισμούς των κακών Ρώσων και του αιμοσταγή δικτάτορα Άσαντ. Το σχετικό βίντεο (το βλέπουμε παρακάτω) ΄σάρωσε΄ κάθε προσδοκία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τηλεοπτικούς σταθμούς και οι "δημοσιογραφικές" γραφίδες έχυσαν άφθονο μελάνι για να ενημερώσουν τη διεθνή κοινή γνώμη για τους εγκληματίες της νόμιμης και δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της Συρίας, που βομβαρδίζει αμάχους στο Χαλέπι.

Μόνον που ο "διασωθείς Σύρος πολίτης", δεν ήταν τόσο άμαχος πολίτης, αλλά και δεν ήταν καθόλου τραυματισμένος. Είναι ένας απλός μισθοφόρος-φονιάς του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού", της τρομοκρατικής οργάνωσης που στηρίζουν οι ΗΠΑ, η Ε.Ε., το Ισραήλ, η Τουρκία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία, που στη φωτογραφία τον βλέπουμε με τα σύμβολα των τρομοκρατών (3 κόκκινα στερια), αλλά και χαμογελαστό μαζί με τους "εθελοντές διασώστες" της "white helmets. Ο τρομοκράτης πρόσφερε και υπηρεσίες υποκριτικής στο σκηνοθετημένο βίντεο.

Αφού ολοκλήρωσαν τη σκηνοθεσία της "διάσωσης", δεν δίστασαν να τραβήξουν και την καθιερωμένη selfie, ώστε να αυξηθεί και το παραδάκι: "Γιατί όχι; Είμαστε οι μυθικοί αντάρτες του μισθοφορικού στρατού FSA, υποστηριζόμενοι από ΗΠΑ, Ε.Ε., Τουρκία, Ισραήλ...".