Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Οι Ισραηλινοναζιστικές Αποικιακές Δυνάμεις (IDF) ζητούν από όλους τους κατοίκους να εκκενώσουν τη Γάζα.


Οι Ισραηλινοναζιστικές Αποικιακές Δυνάμεις (IDF) ζητούν από όλους τους κατοίκους να εκκενώσουν τη Γάζα. Όσους δεν έχουν δολοφονήσει με τις αμερικάνικες και βρετανικές βόμβες τους.

12/7/2024

Το κάλεσμα έγινε καθώς ο ισραηλινοναζιστικός στρατός ενέτεινε τις επιχειρήσεις μάχης στον παλαιστινιακό θύλακα, συμπεριλαμβανομένης μιας επιδρομής σε συγκρότημα της υπηρεσίας προσφύγων του ΟΗΕ που είπε τα γνωστά σιωνιστοναζιστικά ψέματα ότι δήθεν χρησιμοποιούνταν από τη Χαμάς και την Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ, οπότε νομίζουν τα σιωναζιστικά γουρούνια ότι έχουν δικαιολογία για να σκοτώσουν άμαχους Παλαιστίνιους.

Το IDF έχει εκδώσει αρκετές προειδοποιήσεις εκκένωσης στην πόλη της Γάζας τις τελευταίες ημέρες, καθώς τα ισραηλινοναζιστικά στρατεύματα πραγματοποίησαν επιχειρήσεις στις δυτικές, νότιες και ανατολικές γειτονιές της, σύμφωνα με τους Times of Israel. Περίπου 200.000 Παλαιστίνιοι παραμένουν στο βόρειο τμήμα του θύλακα, ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη εκτιμήσεις του IDF.

Ισραηλινοναζιστικά αεροπλάνα έριξαν φυλλάδια, καλώντας «όλους στην πόλη της Γάζας» να φύγουν επειδή η περιοχή «θα είναι μια επικίνδυνη ζώνη μάχης». Τα φυλλάδια περιέγραφαν «ασφαλείς διαδρομές» για εκκένωση και οδηγίες κατεύθυνσεως προς τα νότια, ψέματα βέβαια, γιατί σε αυτές τις «ασφαλείς» διαδρομές και τοποθεσίες τα σιωναζιστικά γουρούνια βομβαρδίζουν και πραγματοποιούν τη γενοκτονία των Παλαιστινίων με την συνενοχή όλων των δυτικών κυβερνήσεων.

https://litlepost.blogspot.com/2024/07/12-2024.html