Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Περί αληταρά Τραμπ (ή Τραμπάκουλα ελληνιστί)

 

Στο ντιμπέιτ, ο Τραμπ κατηγόρησε τον Μπάιντεν ότι απέτυχε να βοηθήσει το Ισραήλ να "τελειώσει τη δουλειά" κατά της Χαμάς.

"Δεν θέλει να το κάνει. Έχει γίνει σαν Παλαιστίνιος. Αλλά δεν τον συμπαθούν γιατί είναι ένας πολύ κακός Παλαιστίνιος. Είναι ένας αδύναμος τύπος", είπε ο πρώην πρόεδρος για τον Μπάιντεν.

Ερωτηθείς αν θα υποστήριζε την ίδρυση ενός παλαιστινιακού κράτους, ο Τραμπ είπε: "Θα πρέπει να το εξετάσω".

Ο Τραμπ είπε ότι ο Μπάιντεν έκανε λάθος και ότι το Ισραήλ θέλει όντως να συνεχιστεί ο πόλεμος και ότι πρέπει να συνεχιστεί.

Από την άλλη πλευρά, ο Μπάιντεν παραδέχθηκε ότι παρακράτησε ένα φορτίο βομβών 2.000 κιλών από το Ισραήλ, εξηγώντας ότι "δεν λειτουργούν πολύ καλά σε κατοικημένες περιοχές. Σκοτώνουν πολλούς αθώους ανθρώπους".

Πρόσθεσε όμως ότι η κυβέρνησή του έχει παράσχει στο Ισραήλ όλα τα άλλα όπλα που χρειάζεται και έχει ηγηθεί της διεθνούς προσπάθειας για την αποτροπή της επίθεσης του Ιράν με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον του εβραϊκού κράτους.

Ο Μπάιντεν επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι η Χαμάς έχει "αποδυναμωθεί σημαντικά" από το Ισραήλ και πρόσθεσε ότι η παλαιστινιακή ομάδα "πρέπει να εξαλειφθεί".

"Συνεχίζουμε να στέλνουμε τους ειδικούς μας και τους ανθρώπους των μυστικών υπηρεσιών μας για να δούμε πώς μπορούν να πιάσουν τη Χαμάς, όπως κάναμε με τον Μπιν Λάντεν", είπε ο πρόεδρος.

Ο Τραμπ είπε στο ντιμπέιτ ότι η Ρωσία δεν θα είχε εισβάλει στην Ουκρανία εάν αυτός ήταν πρόεδρος και επέκρινε τον Ζελένσκι για τη λήψη 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Χαρακτήρισε επίσης απαράδεκτους τους όρους του Πούτιν σχετικά με την Ουκρανία

Σχολιο.- Ο ένας χειρότερος από τον άλλο όλοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπηρετούν το βαθύ «Αμερικανικό κράτος»  και όλοι συναγωνίζοντε ποιος θα βοηθήσει τους χασάπηδες Σιωνιστοναζι του κράτους απαρτχάιντ της ΕΘνοκάθαρσης και της Γενοκτονίας που στήθηκε στην μέση Ανατολή τον τελευταίο αιώνα για να παίξει το παιχνίδι των αποικιοκρατών της Δύσης.

https://litlepost.blogspot.com/2024/06/28-2024.html

 

 

 

Άλλος φασίστας χειρότερος από τον Μπάιντεν 

"Το … άλλο “επικίνδυνο” -και για τον κόσμο αλλά ΚΑΙ για την Ελλάδα- “σχέδιο του Τράμπ”, αφορά τη Μέση Ανατολή:

-Ο Ντόναλντ Τραμπ εκτόξευσε πολλές προσβολές κατά του Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια του πρώτου προεδρικού ντιμπέιτ για το 2024. 

-Αλλά μία από αυτές δεν ήταν σαν τις άλλες. 

Σε μια ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την υποστήριξη των ΗΠΑ στη γενοκτονία του Ισραήλ στη Γάζα, ο Τραμπ αποκάλεσε τον Μπάιντεν … “Παλαιστίνιο” και μάλιστα “πολύ κακό Παλαιστίνιο", χρησιμοποιώντας τη λέξη Παλαιστίνιος ως προσβολή για να ισχυριστεί ότι ο Μπάιντεν δεν υποστηρίζει αρκετά (!) το Ισραήλ. 

"Αφήστε τους να τελειώσουν τη δουλειά", είπε ο Τραμπ, παροτρύνοντας τον Μπάιντεν να δώσει στο Ισραήλ ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία στην επιθετικότητα του! 

-Δηλαδή; 

-Πως “να τελειώσει τη δουλειά;”

• Μετά τη Γάζα, να ισοπεδώσει πλήρως και τη Δυτική όχθη;

• Και τον Λίβανο;

• Και να επιτεθεί στο Ιράν; 

-Να δείτε που θα μπλέξουμε και σαν Ελλάδα μ’ αυτόν!

Κι άσχημα…

https://litlepost.blogspot.com/2024/06/29-2024.html

 

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Νέα Μυστική Δημοσκόπηση 4/6/2024

 

Νέα Μυστική Δημοσκόπηση 4/6/2024 :

ΝΔ26,4/ΣΥΡ9,0/ΠαΣοΚ17,3/Ελλ.Λύση15,2/ΚΚΕ12,4/Φ.Λογικής0,5/Νίκη6,5/

Μαζί0,8/Μέρα2,7/Ν.Αριστ1,5/Πατριώτες0,2/ΕθνΜέτ0,02/Πλεύση2,8/Άλλα4,7

Θεωρητικά, ένα κόμμα με 4,7% βγάζει σίγουρα ένα ευρωβουλευτή.

Αν όμως ένα κόμμα βγάλει π.χ. 3%, μπορεί να βγαλει ευρωβουλευτή, μόνο αν τα υπόλοιπα των άλλων κομμάτων είναι μικρότερα του 3%

https://litlepost.blogspot.com/2024/06/5-2024.html