Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Ο ναζιστής απόγονος γερμανοτσολάδων Γιάννης Λαγός της Χρυσής Αυγή επιμένει πως δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο - Επεισόδιο στη Βουλή



Ο ναζιστής απόγονος προδοτών γερμανοτσολιάδων Γιάννης Λαγός της Χρυσής Αυγή επιμένει πως δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο - Επεισόδιο στη Βουλή - Τους κρατάνε και στη Βουλή, αντί να τους στείλουν στο εκτελεστικό απόσπασμα!
 Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
https://litlepost.blogspot.com/2018/11/15-2018.html
Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Λαγό της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε την Πέμπτη στη Βουλή. Ο βουλευτής επέμεινε πως δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο τονίζοντας: «Έχει μια προτομή εκεί, ένα κεφάλι και πάνε και καταθέτουν στεφάνια. Και μάλιστα, η προτομή ανήκει σε κάποιον που είναι εν ζωή και κατέθεσε στεφάνι και ο ίδιος».Τα λεγόμενα του Γ. Λαγού προκάλεσαν την αντίδραση του προεδρεύοντα Γιώργου Λαμπρούλη του ΚΚΕ που τόνισε «ύμνους στη χούντα και στον φασισμό δεν δεχόμαστε».
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λαγός προκάλεσε τους βουλευτές του δημοκρατικού τόξου να του κατονομάσουν δύο ανθρώπους που να πέθαναν στο Πολυτεχνείο. «Δεν υπήρξε ούτε ένας. Κι ευτυχώς που υπάρχουν ιδιωτικά σχολεία, τα οποία αύριο δεν θα γιορτάσουν αυτή την επέτειο» υποστήριξε ο βουλευτής.
Αντιδρώντας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς υποστήριξε ότι το Κοινοβούλιο πρέπει να πάρει θέση και πώς δεν είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοιες απόψεις στη Βουλή.
Τον λόγο έλαβε και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Έφη Χριστοφιλοπούλου, τονίζοντας ότι πρέπει να επανεξεταστούν οι νόμοι για τους δολοφόνους και τους εγκληματίες, γιατί αυτά που ακούστηκαν στον ναό της Δημοκρατίας είναι απαράδεκτα, ανεπίτρεπτα και αισχρά.
Η πτέρυγα της Χρυσής Αυγής επέμεινε, με αποτέλεσμα την παρέμβαση του προεδρεύοντος Γιώργου Λαμπρούλη (ΚΚΕ).

Όσα αναφέρθηκαν στη Βουλή:
ΛΑΓΟΣ: Όνομα νεκρού στο Πολυτεχνείο δεν ακούσαμε.
ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ: Είστε φασίστες.
ΛΑΓΟΣ: Όνομα δεν ακούσαμε
ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ: Αυτό είναι ιστορικά καταγεγραμμένο. Δεν μπορείτε να παραχαράσσετε την ιστορία
ΛΑΓΟΣ: Θέλω να πω…
ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ: Τι να μας πείτε; Ότι είστε νοσταλγοί της χούντας; Μας τα είπε χθες ο αρχηγός σας. Ύμνους στη χούντα και στον φασισμό δεν δεχόμαστε.