Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Για τις "μαθητικές" καταλήψεις των ναζιστών στη Μακεδονία



Εικόνες από την Πτολεμαΐδα το Σαββατο:
μια άρρωστη κοινωνία που επωάζει το αυγό του φιδιού και στις ψυχές των νέων...
Όταν έδωσαν τη διδασκαλία της Ιστορίας σε θεολόγους για συμπλήρωση ωραρίου,δε μίλησες.
Όταν μειώσανε τις ώρες της Ιστορίας,κοίταζες αλλού.
Όταν αφαιρέσανε εντελώς την Ιστορία απ το σχολείο έλεγες ότι "έτσι που διδάσκεται καλύτερα να βγει απ τα σχολεία"
Ε,το κενό το κάλυψε η ΧΑ.
Η φύση απεχθάνεται το κενό.
Κλάψε τώρα.



Οι "μαθητικές" καταλήψεις στη Μακεδονια γίνονται απο καμιά 20ρια κωλοπαίδια φασιστάκια, κρατάνε 1 μέρα, καθοδηγούνται από 35χρονους γουρουνοναζιστές χρυσαυγίτες οι οποίοι βγαίνουν μπροστά και δίνουν το παράγγελμα να φωνάξουν τα μαλακιστήρια το σύνθημα "η Δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία". Απλώς στηρίζονται στην ανοχή των άλλων μαθητών, και των ντόπιων κατοίκων, που δεν έχουν γαμήσει τους φασιστοπροδότες στο ξύλο, όπως τους πρέπει, και να πάρουνε τις καταλήψεις και τις πορείες στα χέρια τους! Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, και να λέμε τους ναζί προδότες και τα κωλοπαιδά τους, πατριώτες!
Για μενα δεν παιζει κανενα ρολο τι λεει το ΚΚΕ ή η αριστερά. Ή η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Αλλά τι λεει ο κοσμος. Υποστήριξα στην αρχή τις μαθητικές καταλήψεις στη Μακεδονία, γιατί νόμιζα ότι ήταν ανεξάρτητες και ακομμάτιστες. Παρότι γράφανε οι εφημερίδες ότι ναζιστές τις κατευθύνουν, οτι είναι μόνο από λίγους ακροδεξιούς μαθητές, ότι κρατάνε μόνο μια μεσα, τα θεώρησα καθεστωτική προπαγάνδα, που προσπαθεί να βρωμίσει ένα γνήσιο μαθητικό κίνημα νεολαίων Μακεδόνων. Μέχρι που ήρθε χθες αυτό το βίντεο, που ένα γουρούνι ναζιστής 35αρης διατάζει τους μαθητές τι μαλακία θα φωνάξουν, λες και είναι πεζοναύτες ανεγκέφαλοι, "η Δημοκρατία πρόδοσε τη Μακεδονία" (αυτά φωνάζουν τα γουρούνια οι ναζιστες που πρόδωσαν την Κύπρο το 74), "μετα τη Μακεδονία λευτεριά στη Μικρά Ασία", και κάτι τέτοια, και σάλταρα τελείως! Το μόνο που δε φωνάξανε (το κρατάνε φαίνεται για αργότερα), ειναι ζήτω η 21η Απριλίου 1967, και, ζητω ο Μεταξάς!
Είναι τόσο μαλάκες οι χρυσαυγήτες ναζιστές που έχουν βάλει μπροστά το λιπαρό σίχαμα καραφλοκουρεμένο να δίνει παραγγέλματα στους μαθητές, λες και είναι λοκατζίδες. Δε σκέφτηκαν καν το απλό, να βρουνε ένα μαθητή μέλος τους να βγει μπροστά να δίνει παραγγέλματα.
Δε θα υποστηρίξω εγώ προδότες ναζιστές, που όταν φτάσει η στιγμή θα κρυφτούνε. Και θα πουνε ως συνηθως, εμεις φευγουμε, βγαλτε τα περα μονοι σας, εμεις παμε με τους ισχυρους.
Όπως το 1920 που μιλαγαν οι δεξιοι βασιλοφρονες για ειρηνη, και μολις πηρανε την εξουσια πηγαν να καταλαβουν την Αγκυρα. Και το 1922 αφου προκαλεσαν τη Μικρασιατικη καταστροφη και την πρωτη εκτοπιση πληθυσμου παγκοσμια, και αντι να ανοιξουν τις αγγαλιες τους στους ελληνες μικρασιατες προσφυγες, τους εκμεταλευοντουσαν μεχρι αηδιας και τους αποκαλουσαν τουρκοσπορους.
Και θα γινουν γερμανοτσολιαδες όπως το 1943, η θα παραδοσουν την Κυπρο στους Τουρκους όπως το 1974.



Οι φασίστες ναζιστές έχουν κυκλοφορήσει μια ψεύτικη προκήρυξη στο ιντερνετ, για ηλίθιους που μπορεί να τσιμπήσουν, που λέει
«Η Μακεδονία είναι ελληνική» σημαίνει πόλεμος! Σημαίνει εισβολή του ελληνικού στρατού στα Σκόπια, την Αλβανία, τη Βουλγαρία και τη Σερβία! Αυτά θέλουν οι φασίστες.
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ!
Με υπογραφή ΚΝΕ με σφυροδρέπανο, και από δίπλα ένα χαρτη των Σκοπιανων που δειχνει την ελληνικη Μακεδονια να ανηκει στα Σκοπια.
Σχολιο.- χαχαχα αυτή η κατασκευασμένη βλακεία των φασιστών πρέπει να είναι κανείς πολύ βλάκας για να το πιστέψει!
Σχολιο.- Τι διάψευση να υπάρχει? Για την κατασκευασμένη ηλιθιότητα των χρυσαυγιτών προδοτών ναζιστών? Σιγά να μην ασχοληθεί η ΚΝΕ με μια καταφανέστατη βλακεία των προδοτών ναζιστών, που πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος κανείς για να την πιστέψει! Οι προδότες ναζιστές, που όταν γίνει το μπαμ, θα φτάσει το σκατό τους στη κάλτσα, εμείς θα τρέχουμε να πολεμάμε, αυτοί σα γυμνοσάλιαγκες που είναι, θα πάνε με τους ισχυρούς, όπως το 1942 που έγιναν ολοι τους γερμανοτσολιάδες, και πουλήσαν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους φασίστες. Άσε ξέρουμε από ιστορία.
Να ζητήσεις από τον κολητό σου τον φασίστα ναζιστή που την έβαλε, να δώσει στοιχεία. Από ποιο φύλλο της χρυσαυγης τη βρήκε τη βλακεία και την έβαλε, μπας και τσιμπίσει κανείς ηλίθιος.
Οπως τοτε. Μιλάω για το 1946-49 μιλάω, που έβγαζαν πλαστές προκηρύξεις οτι το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ έκανε συμφωνία με τους Βουλγαρους φασίστες του Βουλγαρικού φασιστικού στρατού να τους παραχωρήσει την Μακεδονία και τη Θράκη! Αυτά που είχαν κάνει αυτοί δηλαδή!