Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Η ψήφος των Ομογενών

 

 

Οι χειρότεροι της Ευρώπης στα ανθρώπινα δικαιώματα

Μετάφραση : Αυτό που εννοούν οι αποικιοκράτες είναι : Οι χειρότεροι της Γερμανικής Ενωσης Ευρώ στα λαθρομεταναστευτικά δικαιώματα, και στην αλλοίωση του πληθυσμού κάθε χώρας. Είπαμε, έχει γίνει πλέον γνωστό και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση συνομοσιολογία. Αποφάσεις του Μαρακές του Μαρόκου το 2018, όπου την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Τσίπρας, υπό την αιγίδα του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ. "Η Ευρώπη έχει ανάγκη από 300 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, στους οποίους θα δωθούν χαρτιά". Όχι μετανάστες κανονικούς, οι οποίοι μπορούσαν να έρθουν με τα χαρτιά τους κανονικά, με διακρατικές συμφωνίες, για θέσεις εργασίας που μένουν κενές, αλλά λαθρομετανάστες, που θα ασχολούνται με το έγκλημα.

https://litlepost.blogspot.com/2021/03/20-2021.html

 

 

 

Μέχρι στιγμής, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ψηφίσει νόμο για τους ομογενείς που λείπουν 30 χρόνια από την Ελλάδα, ότι μπορούν να ψηφίζουν στις πρεσβείες των κρατών που κατοικούν. 

Μόνο που αυτός που λείπει 30  χρόνια από την Ελλάδα, δεν είναι ομογενείς, αλλά Έλληνας, που ούτως ή άλλως είχε δικαίωμα να ψηφίσει. Απλώς έπρεπε να έρθει στην Ελλάδα.

Ομογενείς είναι τα παιδία δεύτερης γενιάς Ελλήνων μεταναστών, που έχουν γεννηθεί και ζήσει στο εξωτερικό, και όλοι εξ αυτών δεν ξέρουν ελληνικά, είναι ακραία συντηρητικοί, και δεν ξέρουν καν την ελληνική πραγματικότητα.

Είναι απάντηση σε όσους καλούν να ψηφίζουν οι ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, οι οποίοι ζουν με επιδόματα, εγκληματούν για περισσότερα λεφτά, και γενικώς θέλουν να γίνουν Έλληνες στη θέση των Ελλήνων, και οι Έλληνες να εκλείψουν ή να γίνουν μετανάστες στη θέση των λαθρομεταναστών. Αλλά ο Έλληνας δεν θα πρέπει να καίει τα χαρτιά του,  όπως οι λαθρομετανάστες-λαθροεισβολείς, οπότε δεν θα γίνεται από κανένα κράτος δεκτός.

Ο Μητσοτάκης δεν επενδύει απλώς με χυδαίο τρόπο στο πιο αντιδραστικό τμήμα του ελληνισμού του εξωτερικού για να μπορέσει να ξαναβγεί, και γιαυτό πληρώνει αδρά τον ομογενειακό Τύπο. Θέλει να βγαίνει συνέχεια με συντριπτικά ποσοστά.

Και αυτό ακριβώς θα γίνει. Ο Έλληνας θα συσπειρωθεί γύρω του. Γιατί το αντίπαλο δέος πια, είναι κάτο ψοφοειδής δικαιωματικοί, που δηλώνουν «αριστεροι»,  οι οποίοι καλούν να ψηφίζουν στην Ελλάδα οι κανίβαλοι ισλαμοφασιστες λαθροεμετανάστες λαθροεισβολείς.

Μάλιστα πλέον ο Ελληνικός Λαός απαιτεί να έχουν δικαίωμα ψήφου οι ομογενείς, τα παιδιά δεύτερης και τρίτης γενιάς Ελλήνων μεταναστών που θεωρούν τον εαυτό τους Έλληνα.  Και όσο για τους ισλαμοφασίστες λαθροεισβολείς, να μην αποκτήσουν ποτέ δικαίωμα ψήφου. Αυτό δα έλοιπε!!!

https://litlepost.blogspot.com/2021/03/20-2021.html