Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Καλά έκανε και σταμάτησε την απεργία πείνας ο Κουφοντίνας

 

 

Καλά έκανε και σταμάτησε την απεργία πείνας ο Κουφοντίνας  κατά την άποψη μου.

Επειδή διάβασα την έκκληση-παράκληση των οργανώσεων χθες να σταματήσει την απεργία πείνας, πολύ σωστά τα γράφανε, και πολύ σωστά τους άκουσε. Του έλεγαν ότι αυτή τη στιγμή έχει γίνει κατανοητό από όλους τους ανθρώπους  (εκτός από τα σιχάματα τα μητσοτάκουλα και τους φασίστες και τους ναζιστές, αυτά δεν τα κατατάσσω στο ανθρώπινο είδος), ότι εδώ έχουμε να κανουμε με μια αντισυνταγματική χούντα, που παραβιάζει Νόμους και Συντάγματα, που λειτουργεί με την βία των πραιτοριανών της.  

Ο κόσμος βγήκε πλέον στους δρόμους, αντιδρά στο φασισμό και στη χούντα, αντικειμενικά το ζήτημα του Κουφοντίνα έχει μπει σε δεύτερη μοίρα, το πρωτεύων σήμερα είναι ότι ο κόσμος αντιδρά στη χούντα, τυχόν θάνατος απεργού πείνας θα ρίξει ψυχολογικά κομμάτια του κόσμου, οπότε αναγκαστικά πρέπει να βάλει το προσωπικό του ζήτημα στην άκρη.

Αυτά που λένε τα πληρωμένα φασιστικά γουρούνια της χούντας του Μητσοτάκη, ότι δεν είναι δυνατόν ένας απεργός πείνας να έχει επαφή ε το περιβάλλον, επειδή είναι αμόρφωτα και τρέφονται στο χοιροτροφείο τους, να τους πληροφορήσω , ότι δεν είχε υπάρξει καμιά είδηση ότι ο Κουφοντίνας είχε πέσει σε κώμα. 

Το ζήτημα σήμερα είναι ότι έχει γίνει κατανοητό ότι έχουμε χούντα, που πατάει στο κεφάλι Σύνταγμα και Νόμο, αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση. 

https://litlepost.blogspot.com/2021/03/14-2021.html