Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Νέο αντεργατικό νομοσχέδιο ετοιμέζεται να φέρει η κυβέρνηση της Δεξιάς

 

 

Το νέο αντεργατικο που ετοιμαζεται να φερει η κυβερνηση στη βουλη και να το ψηφισει, είναι στην φιλοσοφια του ακροδεξιου νεοφιλελευθερισμου που πρεσβευει η ΝΔ και η σημερινη κυβερνηση Μητσοτακη. Θελει μισθους των 200 ευρω, θελει να δουλευουν οι εργαζομενοι ηλιο με ηλιο, θελει απαγορευση των απεργιων και των συγκεντρωσεων. Αυτος ηταν διακηρυγμενος στοχος της Δεξιας και των νεοφιλελευθερων Εκσυγχρονιστων.

Το ζητημα είναι ότι από την άλλη, από την αξιωματικη αντιπολιτευση του ΤΣΥΡΙΖΑ, υπαρχει ενας χαπακωμενος προδοτης Τζιφρας, που συμφωνει με αυτην την οικονομικη πολιτικη (Θυμηθηται, ΤΙΝΑ, The Is Not Alternative, Δεν Υπαρχει Εναλλακτικη), και η μονη διαφορα τους είναι ότι ο προδοτης Τζιφρας  είναι ακραιφνης προδοτης, ετοιμαζοταν να ξεπουλησει Νησια του Αιγαιου και Κρητη, με το συνθημα «να μην ειμαστε μοναχοφαϊδες, να δωσουμε και τιποτα νησια στους Τουρκους». Τα  ίδια λέει και ο προδότης μεγαλοβιομήχανπς Μπαρουφάκης.

Το ΚΙΝΑΛ, που αλλαξε το ονομα του, για να μην ξεπληρωσει τα 400εκατομμυρια ευρω που χρωσταει στις τραπεζες το ΠΑΣΟΚ, Όπως τα ιδια λεφτα χρωστανε και οι κλεφτες της ΝΔ, και δεν τα πληρωνουν. Κατά τα αλλα, το ΚΙΝΑΛ λεει τις  ιδιες κοροϊδϊες  με το ΤΣΥΡΙΖΑ, θεωροντας τον ελληνικο λαο ηλιθιο που εχει μνημη χρυσοψαρου.

Το νεοτροτσικιστικο ΚΚΕ πλεον ασχολειται κυριως με τον δικαιωματισμο, μιας και η επιρροη του πλεον στην εργατικη ταξη εχει μηδενιστει. Φροντισε το ιδιο για αυτό, διαλυωντας  εδώ και 30 χρονια το οικοδομικο συνδικαλιστικο κινημα. Αποτελειται πλεον από κατι αργυρονιτους δημοσιους υπαλληλους, όπως και οι δικαιωματικοι αριστεριστες αλλωστε, που ασχολουνται με τη δουλιτσα τους, και πετανε και κατι ακαταλλαβιστικες μπαρουφες, για να καταλαβαινπνται αναμεταξυ τους ότι είναι ηλιθιοι. Τα ίδια λέει και η ΑΝΤΑΡCIA.

Ο Βελοπουλος, (αλλα και οι ναζι που τωρα είναι στη φυλακη, αλλα το καθεστως δεν θα αφησει για πολύ τα οργανα του εκει), προσπαθουν να δικαιολογησουν τους προδοτες γερμανοτσολιαδες καθως και τη χουντα 1967-74, καταφερονται εναντιον της μεταπολιτευσης και της Δημοκρατιας, αλλα οποτε τους συμφερει απαιτουν να τους φερθουν δημοκρατικα, στους φασιστες που αρνουνται τη Δημοκρατια και θελουν να την καταστρεψουν. Ξεχνωντας, γιατι δεν τους συμφερει, τη ρηση του Σαιν Ζιστ το 1789 «καμια ελευθερια στους εχθρους της ελευθεριας».

Θυμαστε την δεκαετια του 1960 και 1970 που μας φαινοταν αδιανοητο που οι αμερικανοι δεν πηγαιναν να ψηφισουν, και εκλεγονταν προεδρος και βουλευτες με το 45% του λαου που καταδεχοταν να παει να ψηφισει. Οι υπολοιποι δεν πηγαιναν γιατι δεν ηθελαν να επιλεξουν αναμεσα σε δυο σκατα ποια είναι η καλυτερη κουραδα; Και εμεις τους κοροϊδευαμε και τους θεωρουσαμε ηλιθια αμερικανακια; Ε ειμαστε ακριβως σε αυτή τη θεση ποια!! Γιαυτο να μην κατηγορεις αλλους, γιατι μπορει να τα λουστεις ο ιδιος!!

 

https://litlepost.blogspot.com/2020/11/1-2020.html