Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Για τη γυναίκα, την τεκνοθεσία και δικαιωματικά διάφορα..


Για τη γυναίκα, την τεκνοθεσία και δικαιωματικά διάφορα..

Ο ρόλος της μάνας είναι αναντικατάστατος. Ναι, η πολιτεία και η κοινωνία πρέπει να αναλάβει ευθύνες, αλλά όχι να την υποκαθιστά. 

Οι νέες μητέρες και οι νέοι γονείς χρειάζονται τις υποστηριχτικές κοινωνικές δομές και κυρίως σταθερή οικονομική στήριξη. Το σύγχρονο κράτος με τις παθογένειές του δεν μπορεί και δεν πρέπει να αναλάβει εξ ολοκλήρου την ανατροφή των παιδιών.

Προσωπικά με βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετη η "υποχρέωση" εφήβων να επιλέξουν ανάμεσα σε 5 διαφορετικά φύλα και όλη αυτή η νεοφιλελεύθερη δικαιωματική υστερία, που στην τελική δεν είναι παρά παραβίαση της ατομικής ελευθερίας.

Για να γραφτείς σήμερα στο Χάρβαρντ πρέπει υποχρεωτικά και προκαταβολικά (στα 18 σου!) να επιλέξεις ανάμεσα σε 5 φύλα!

Κι από την άλλη σε πολιτείες των ΗΠΑ, απαγορεύουν τις αμβλώσεις!

Θέατρο του παραλόγου...

Ή μάλλον κάτι χειρότερο. Ψευδαίσθηση "ελευθερίας" σ' ένα κράτος στυγνής εκμετάλλευσης και στέρησης κάθε ατομικής ελευθερίας.

Οσο για τη γυναίκα, που ναι, κατέκτησε το δικαίωμα στην ψήφο και στην εργασία, στο βαθμό που δεν στηρίζεται έμπρακτα ως μάνα, ο ρόλος της υποβαθμίζεται ραγδαία.

Θα καταλήξουμε ή να μην γεννάμε ποτέ, ή να αναθέτουμε τα παιδιά μας σε κάποιους πλουσίους για την ανατροφή τους, straight ή gay.

Σχολιο.- Ας μην μας εξαπατούν αποσκοπώντας να μας μπερδεύουν οι νομοθεσίες των κρατών. Να "μπερδεύουν" εσκεμμένα και μεθοδικά το ΦΥΛΟ με τη σεξουαλική προτίμηση.

Με μια ψευδαίσθηση σεξουαλικής ελευθερίας και τάχα απελευθέρωσης, βάζουν "σε κουτάκια" τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Τα παιδιά όλου του κόσμου κονσερβοποιούνται με βάση το τι φύλο δηλώνουν !!! Ή μάλλον τελικά, το τι σεξουαλική προτίμηση δηλώνουν.

Την εποχή που ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα αφαιρούνται από ταυτότητες, η σεξουαλική προτίμηση τίθεται πρώτο θέμα σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής.

Πού είναι λοιπόν η ελευθερία?

Τα ΦΥΛΑ, εκ φύσεως είναι ΔΥΟ.

Άρρεν και θήλυ.

Το τι κάνει από κει και πέρα ο καθένας με τη σεξουαλική του ταυτότητα, ΔΕΝ αφορά κανένα νόμο, κανενός κράτους και μόνο εκ του πονηρού μπορεί να συμβαίνει αυτό. Για αποπροσανατολισμό και αντιπερισπασμό για τα σπουδαία που γίνονται ερήμην μας.

Σχολιο.- Μπορεί κανείς να σκεφτεί 500135 χιλιάδες φύλα και να βάζει τον κόσμο να διαλέγει ανάμεσά τους. Μόνο που τα πραγματικά φύλα είναι ΔΥΟ. Τα υπόλοιπα είναι τεχνητές κατασκευές. Το ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά δεν αισθάνονται καλά "μέσα" στο βιολογικό τους φύλο, δεν αλλάζει τον αριθμό των φύλων.

Σχολιο.- ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ κοντρα στην επιστημη Στη φυση τα φυλα ειναι ΔΥΟ 2 Οι προτιμησεις μπορει να ειναι πολλες Σκοπιμα μπερδευουν τα φυλα με τις προτιμησεις Ο ανθρωπος μπορει να ότι θεςλει κανει για διασκεδαση  και για αυτο εχει δημιουρησει τις προτιμησεις Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν τα 2 φυλα Η λεξη φυλο εχει συγκεκριμενο περιεχομενο και εχει δημιουργηθει μεσα στην εξελικτικη διαδικασια για την αναπαραγη του καθε ειδους .

Σχολιο.- συμφωνώ. Τα φύλα είναι 2. Η σεξουαλική επιλογή είναι ελεύθερη, ως άκρως ιδιωτική!

Σχολιο.- Και τί εξυπηρετεί τελικά να δηλώνεται κατα βούληση το φύλο ;;; μονον ως πολιορκητικός κριός σε βάρος των γυναικών μπορεί να λειτουργήσει αυτό οι οποίες είχαν κατακτήσει θετικές διακρίσεις για πολλούς λόγους .. gender neutral τουαλέτες δεν είναι κατακτηση είναι ακριβώς το αντίθετο οπισθοδρόμιση

Σχολιο.- αποπροσανατολιστική ατζέντα απο τον πραγματικό κόσμο μαζι με δικαιωματικη νεοφιλελε υποκρισία είναι όλο αυτό... Στο Χαρβάρντ καλό θα ταν να κοιτάξουν πρώτα κατι ζαβα τυπου Κουλη που βγαζουν που τους εχει πάρει ο Πουτιν τα βρακιά και μετα ψαχνονται και για αυτοπροσδιορισμούς

Σχολιο.- η διπλωματική του Κούλη στο Χάρβαρντ ήταν γεμάτη ιστορικές ανακρίβειες για να γίνει αρεστός, παρουσιάζοντας τους Ελληνες ως φανατικά αμερικανόφιλους.

Την ενέκριναν όμως.

Βρε ουστ...

https://litlepost.blogspot.com/2022/07/6-2022.html