Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Για όσους τους φταίνε οι καμπάνες

 

 

Έχουν σαλτάρει πάλι οι νεοταξίτες δικαιωματικοί «αριστεροί». 

Τους φταίνε οι καμπάνες που τους ξυπνάνε, τους φταίει ο κόσμος που πηγαίνει στην εκκλησία, τους φταίνε οι παπάδες.  Θέλουν το χότζα να βγαίνει στο τζαμί και να τους ξυπνάει.

Γιατί ο χότζας ρε παιδί μου έχει άλλη αίγλη. Άλλωστε απευθύνεται στους καημένους τους λαθρομετανάστες-λαθροεισβολείς-λαθροέποικους  (αυτούς μωρέ που οι σιχαμένοι δικαιωματικοί της CIA μας τους λανσάρουν σαν «πρόσφυγες», αυτούς που θέλουνε να γίνουνε χαλίφιδες στη θέση του χαλίφη, γιατί δεν τους φέρνουνε σαν οικονομικούς λαθρομετανάστες, αλλα για να κλέψουνε να σκοτώσουν να ληστέψουν και να βιάσουν, και να μας αλλάξουν τον αδόξαστο, γιαυτό τους φέρνουνε χωρίς χαρτιά).  

Δώσαμε αγώνα για να περιορίσουμε την εκκλησία στα καθήκοντα της, που ήταν παλιότερα σαν τους παλιοημερολογίτες, και τώρα μας φέρνουνε καραβιές τους σιχαμένους ισλαμοφασίστες, που έχουν σκοτώσει και δολοφονήσει στις χώρες τους, και άμα πεις αυτές τις αλήθειες στους νεοταξίτες δικαιωματικούς, (που θέλουν και να αυτοπροσδιορίζονται κιόλας και σαν «αριστεροί, τρομάρα τους), τρελένονται τελείως γιατί λέει τα βάζουμε με τους «κατατρεγμένους» τους «πρόσφυγες»».

Και επειδή είμαι πάντοτε με τους κυνηγημένους, και επειδή αυτή την εποχή κυνηγημένοι είναι οι χριστιανοί, είμαι με τους χριστιανούς.  Και αυτοί που λένε ότι είναι άθεοι, δεν πιστεύουν στην επιστήμη, στο χειροπιαστό (όπως ο άπιστος Θωμάς), δεν είναι άθεοι, είναι απλώς αντίχριστοι, είναι σατανιστές.

https://litlepost.blogspot.com/2021/01/6-2021.html